- 19 Nisan 2019
- 3.037
- 8.560
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek arkadaslarim Ve ben maddi durumum yuzunden aralarina karisamiyorunAslında sizin çok yalnız ,sosyal çevresi olmayan kimsenin arkadaşlık etmediği biri olduğunuzu sanıyorduk ya!! Sizi çağırmalarına ,davet etmelerine ben çok sevindim
Baska hic arkadasim yok ki benim Bende sosyal fobi var Onlarla da yine eskiden benim gini olup bunu yenen baska bi arkadasim sayesinde tanistik ama hep bahane buluyorum boyle de mecburenHavalı (!) bir gruba dengi olmayan bazı kızlar yamanmaya çalışır. Onlar gibi olmasa da onlar gibiymiş gibi davranır. Kılık, kıyafet, hal ve tavırlar gibi. Sizde de öyle bir durum var sanki. Gerçekten içlerine girmiş olsaydınız bunu dert etmeyeceklerini bilir, dile getirirdiniz hatta gelirleri gerçekten de iyiyse sizi bile kapıdan gelip alabilirlerdi.
Denginiz olan kişilerle arkadaşlık kurun. Ezikmiş gibi hissetmeye değmez. Ben yazdığınızdan bunları çıkardım.
Yok daha neler?!Tatlım evde olan bir takı falan götür. Madem çağrıldın git yani bir şekilde
Tatlım evde olan bir takı falan götür. Madem çağrıldın git yani bir şekilde
Yok yahu, bijuteri bir kolye falandır demek istediğiDeğerli takıdan bahsetmiyorsunuzdur umarim, öyle bir şey yapilmaz yok artik yani.
Benim 11/12 yasımdayken dogum günü partime hepimizin maddi durumunu kötü oldugunu bildigimiz arkadasımız gelmisti. Hediye olarakta bir cift corap ve evlerinde olan süs esyasından getirmisti. Öyle bisey demek istedi bence evden biseyler ayarla götür gibisinden, bütün arkadas grubumda en cok onun hediyelerini begenmis gibi yapmıstı, kücük ama minnosmusuzDeğerli takıdan bahsetmiyorsunuzdur umarim, öyle bir şey yapilmaz yok artik yani.
Ben karsilamalarini istemiyorum ki
Hepsinin cok parasi var bitek ben boyleyim
Soylemek istemiyorum
Beni iyi hissettirmeyecek soylemem
Yok yahu, bijuteri bir kolye falandır demek istediği
Düğün sezonu olunca herkesin kafa altına odaklı.
Hayir 33 yasinda birinin galiba dogumgunune gitmeme icin bahane gibi derdi olmaz coluk cocuk kaynana derdinden :SProfilinize 33 yaşında olduğunuzu yazmışsınız. Gerçekten 33 yaşında mısınız ?
Canim 33 yasindakileri gommeseydin iyiydiHayir 33 yasinda birinin galiba dogumgunune gitmeme icin bahane gibi derdi olmaz coluk cocuk kaynana derdinden :S
Yok yanlis anladiniz olur mu hic sadece daha ciddi meseleleri vardir demek istedim bu cocukca kalir demek istedim ya da yanlis dusundum bilmiyorum kiCanim 33 yasindakileri gommeseydin iyiydi![]()
Hayir 33 yasinda birinin galiba dogumgunune gitmeme icin bahane gibi derdi olmaz coluk cocuk kaynana derdinden :S
Alınan ama hiç kullanılmayan kolyeler olur illa herkesin evinde, güzel bir roman vs her şey olur ya.Nebileyim kullanilmiş bijuteri urunununden de olmaz gibi geldi.![]()
O kadar cok hastayim dedim ki rezil oldum eger inaamislarsaArkadaşlık samimiyet üzerine kuruludur. Sizinki gerçek arkadaşlık değil. Karşınızdakilerde sizin bahanelerinize zaten inanmıyordur.