Param yok dogumgununu ekmem lazim yardim

Tek arkadas grubum var param olmadigi icin her bulusmayi ekiyorum bi sekilde her seferinde de cagiriyorlar yarin dogumgunu partisi vsrmia iclerinden bi arkadasin beni de cagirdilar ama minibuse verecek param bile yok nasil ekebilirim lutfen yaratici bahaneler bulun yardim edin bana
Çok katı mı düşünüyorum yoksa insan ‘param yok’ diyemediği kişiye ya da kişilere arkadaşım dememeli mi? 🙄

Tek arkadas grubum var param olmadigi icin her bulusmayi ekiyorum bi sekilde her seferinde de cagiriyorlar yarin dogumgunu partisi vsrmia iclerinden bi arkadasin beni de cagirdilar ama minibuse verecek param bile yok nasil ekebilirim lutfen yaratici bahaneler bulun yardim edin bana
Tek arkadas grubu varsa neden giz var? İnsan dostunun halinden anlamaz mi?neden ekmek icin bahane arayacağiniza sizi zor zamanlarinizda idare edebilecek dostlar degiller ki..

Acikc soyleyemem oyle bir seyi o yuzden bahane ariyorum zaten
Açıkça söylemeniz iyiliğinize olur; mesela bir arkadaşım bu yüzden gelmese ben karşılardım, karşılamamı istemese de asla en ufak soğuma sorgulama olmazdı ama bahaneler bulup gelmediğini düşünseydim arkadaşlığımı bitirdim. Herkesin parasız dönemleri olabilir neden utanıyorsunuz ki?

Ülkece sık yaşayabileceğimiz durumlar artık bunlar maalesef. Açıkça söylemeniz taraftarıyım. Çok geçici bir durum bu, yakın zamanda toparlanırım derseniz de ultra yaratıcı bir yalana gerek yok. Hasta hissettiğinizi söylersiniz, sonradan hediyesini verirsiniz.

Aslında sizin çok yalnız ,sosyal çevresi olmayan kimsenin arkadaşlık etmediği biri olduğunuzu sanıyorduk ya!! Sizi çağırmalarına ,davet etmelerine ben çok sevindim

covid desen her buluşmada covid diyemezsin
Annemin ayağı alçıya alındı ev işleri bende evden çıkamıyorum bu yüzden diyebilirsin bi süre oyalar

Ben karsilamalarini istemiyorum ki
Hepsinin cok parasi var bitek ben boyleyim
Soylemek istemiyorum
Beni iyi hissettirmeyecek soylemem
Anlıyorum sizi ama arkadaşlarınızın yerine koyun her seferinde bahane üretseniz sizden uzaklaşabikirler :( ama siz de iyi hissetmem diyorsunuz başka bir dille anlatabilirsiniz

Ben karsilamalarini istemiyorum ki
Hepsinin cok parasi var bitek ben boyleyim
Soylemek istemiyorum
Beni iyi hissettirmeyecek soylemem
Havalı (!) bir gruba dengi olmayan bazı kızlar yamanmaya çalışır. Onlar gibi olmasa da onlar gibiymiş gibi davranır. Kılık, kıyafet, hal ve tavırlar gibi. Sizde de öyle bir durum var sanki. Gerçekten içlerine girmiş olsaydınız bunu dert etmeyeceklerini bilir, dile getirirdiniz hatta gelirleri gerçekten de iyiyse sizi bile kapıdan gelip alabilirlerdi.

Denginiz olan kişilerle arkadaşlık kurun. Ezikmiş gibi hissetmeye değmez. Ben yazdığınızdan bunları çıkardım.

Havalı (!) bir gruba dengi olmayan bazı kızlar yamanmaya çalışır. Onlar gibi olmasa da onlar gibiymiş gibi davranır. Kılık, kıyafet, hal ve tavırlar gibi. Sizde de öyle bir durum var sanki. Gerçekten içlerine girmiş olsaydınız bunu dert etmeyeceklerini bilir, dile getirirdiniz hatta gelirleri gerçekten de iyiyse sizi bile kapıdan gelip alabilirlerdi.

Denginiz olan kişilerle arkadaşlık kurun. Ezikmiş gibi hissetmeye değmez. Ben yazdığınızdan bunları çıkardım.

Dediğiniz gibi bir arkadaş grubum vardı. 3 kişiydik. İkisinin maddi durumu çok iyiydi. Onlarla tanıştığımda babam iş yerini kapatmak zorunda kalmıştı. İşsizdi. 6 ay işsiz kaldı. Durumumu biliyorlardı. Normalde hiç duymadığım hamburgercilere giden kızlar benim için burger kinge gelirdi. Onlar kantinden yerdi ben okulun yemekhanesinden. Beraber bahçede buluşurduk en son.
Genelde piknik tarzı buluşmalar yapardık dışarı çıkınca.
Zor söylemek belki ama böyle gizleyerek yaşamak daha zor. Maalesef lisede çalışırken öğrencilerimde de bunu çok gördüm. Muhtemelen konu sahibininde yaşı küçük.

Ülkece sık yaşayabileceğimiz durumlar artık bunlar maalesef. Açıkça söylemeniz taraftarıyım. Çok geçici bir durum bu, yakın zamanda toparlanırım derseniz de ultra yaratıcı bir yalana gerek yok. Hasta hissettiğinizi söylersiniz, sonradan hediyesini verirsiniz.
Son 5 6 defadir ya hastayim ya baska bisey Yine hastayim dersem inanmazlar

Back
X