- 29 Ekim 2023
- 1.695
- 490
- 43
- Konu Sahibi suigenerisim
Size fikrinizi soran oldumu mesela?Sen deyince baktım evet bence de ondan.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size fikrinizi soran oldumu mesela?Sen deyince baktım evet bence de ondan.![]()
Evet linç etmeye gelenlere her sayfada yaziyorum bunu. Tabiki de degiller. Kavga boyutu nedir yani? Fikrinu söyle geç yaniKadın ipi almış ki atacağım parasını demiş. Noluyor kardeşim ne bu tantana Y Yumak88 hanım her yorumun altına linç eden birilerinin olduğunu söylüyorsunuz. Geçen gün jameyanın konusunda da konu sahibine katılmayanları kavga çıkarmak istediklerine dair yorum yazdınız. Herkes konu sahibine katılmak zorunda değil yalnız.
Haydaaaa. E herkes fikrini söylüyor zaten.Evet linç etmeye gelenlere her sayfada yaziyorum bunu. Tabiki de degiller. Kavga boyutu nedir yani? Fikrinu söyle geç yani
Fikir söylemek ayrı, insanı suclayici kiskirtici cÿmlwler kullanmak ayrı. Söylersin gecersin saatlerce yazmak nedir?Haydaaaa. E herkes fikrini söylüyor zaten.
E o da yorum yazanın takdiri. Buna karışamazsınız.Fikir söylemek ayrı, insanı suclayici kiskirtici cÿmlwler kullanmak ayrı. Söylersin gecersin saatlerce yazmak nedir?
180 lira lafı bile edilmeyecek bi miktar istemeniz bana cok garip geldi açıkcası.Cimri birinin ancak bu meblağ için msj vs atacagnı düşünüyorum.O arkadaşın yerinde olsam 181 lira olarak parayı iade eder sizi de defterden silerdim.
Mune hanim karisiyor buna ben değil. Size uymahan konuya karismayin yazmayin diyor. Size uymuyirsa karismicaksiniz bitti! Catacak yer ararsaniz her seferinde ben bulusucam sizinle merak etmeyin. Siz ve sizin gibilerle.E o da yorum yazanın takdiri. Buna karışamazsınız.
E tabi alıntılamaya korkunca böyle oluyor. Hanfendi size ne her yere karışmayın. Bu site bu hakkı vermiş size ne oluyor eski konunuzun acısını başka yerden çıkarın. Hadi sağdan sağdan.Sizin mesela şuan karışıyor olmaniz gibi demi? Sagdan hadi tatlim. Toksikligini ordan kendiniz gibi üyeleri seçin birbirinzde atın.hadi bitanem.
Mune hanım iki tane yorum yapmayin demiyor. Kargaşa olmasın diyor. Olayı çok yanlış yerden anlayınca böyle oluyor işte.Mune hanim karisiyor buna ben değil. Size uymahan konuya karismayin yazmayin diyor. Size uymuyirsa karismicaksiniz bitti! Catacak yer ararsaniz her seferinde ben bulusucam sizinle merak etmeyin. Siz ve sizin gibilerle.
Evet senden cikarticam. Size ne oluyor. Bu site bu hakki bana vermiş nede olsa.E tabi alıntılamaya korkunca böyle oluyor. Hanfendi size ne her yere karışmayın. Bu site bu hakkı vermiş size ne oluyor eski konunuzun acısını başka yerden çıkarın. Hadi sağdan sağdan.
Senin banın gelmişgizemliasli kaşıntınmı var
Buyur çıkar bekliyorumEvet senden cikarticam. Size ne oluyor. Bu site bu hakki bana vermiş nede olsa.
Suan sizin bana salça olmaniz kargasa değil demi? Olayi siz nerden anliyorsunuz acabaMune hanım iki tane yorum yapmayin demiyor. Kargaşa olmasın diyor. Olayı çok yanlış yerden anlayınca böyle oluyor işte.
Mune hanim karisiyor buna ben değil. Size uymahan konuya karismayin yazmayin diyor. Size uymuyirsa karismicaksiniz bitti! Catacak yer ararsaniz her seferinde ben bulusucam sizinle merak etmeyin. Siz ve sizin gibilerle.
gizemliasli kaşıntınmı var
Evet senden cikarticam. Size ne oluyor. Bu site bu hakki bana vermiş nede olsa.
Mesela benim karışmam kargaşa değil ama senin karışma yazman yerine salça olma demen kargaşa. Mahalle ağızlı olunca böyle oluyor işteSuan sizin bana salça olmaniz kargasa değil demi? Olayi siz nerden anliyorsunuz acaba
Her konunun altina gelip beyenmedm yapiyor. Allah sizin kocalarinza sabir versin.Senin banın gelmiş
Senun basina gecen sıcak ne olcak pardon basina degol aslinda. Kaşınma vakti ama kim kasir senin kokusugunu
Kes len dürzü sünepe.Mesela benim karışmam kargaşa değil ama senin karışma yazman yerine salça olma demen kargaşa. Mahalle ağızlı olunca böyle oluyor işte