- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.997
- 528
- Konu Sahibi suigenerisim
Yallah çingene mahallene. IyyyKes len dürzü sünepe.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yallah çingene mahallene. IyyyKes len dürzü sünepe.
Sulukuleli. Kendine koca bul evlen kurudun buralarda toksikYallah çingene mahallene. Iyyy
Eski konularında iyi hoplatmışlar seniSulukuleli. Kendine koca bul evlen kurudun buralarda toksik
Afkurrr.Eski konularında iyi hoplatmışlar seniaferin kızlar
Noldu yaa hoplatamadan uçtunBen uyelik iptali yapicamda. Sizi bi söyle hoplatayim.dedim sinirden. Belirli üyeleri. Artik herisi jameyada![]()
Noldu la kaşla göz arasıYallah çingene mahallene. Iyyy
KaçırdıkNoldu la kaşla göz arası![]()
Bu doğru değil. Verilmiş bir sipariş var ortada. Ben siparişi almışım, kullanmayacağım şeyin parasını talep edildiği için cebimden ödemişim. Ondan sonra ipleri alır almaz, benim paramı ödemek zorunda. Beni mağdur edemez. Teslim almak istemiyorsa kendi bileceği işArkadaşınız ipleri sizden teslim almadıysa; parasını talep edemezsiniz, üzgünüm. İpleri nereye bıraktıysanız oradan alın; ipler de gitmesin. Keşke evine ilk gittiğinizde ve teslim almaya yanaşmadığında ipleri iade etseydiniz.
Önemli olan sipariş etmesi. Konu sahibine traş köpüğü sipariş etseydi 5 kutu bu kız da ödeseydi kapacaktı mesela? Siparişi verirken ödeme taahhüdü ile karşılıklı bir vaat veriliyor. Bir taraf yerine getirmekten vazgeçiyor ama ben başka yere harcayacağım bütçemi parayı alacağım söylendiği için harcamışım. Adalet yok burdaipleri senden teslim almamış, dolayısı ile ipler şu an hala sende
teslim almadığı bişeyin parasını isteyemezsin
sen de örgüyle ilgileniyorsun, ipleri kendi örgülerinde değerlendirebilirsin
yani ortada boşa giden bi para da yok ziyan olan ip de yok borç da yok alacak da
ha bi dahaki sefere sana biri bişey almanı rica ederse direkt atarsın linkini veya tarif edersin yerini,
arzu ettiğin gibi alabilirsin der çekilirsin
Evet keşke iade etseymişAnneannenin vasiyeti yok mu bu konuyla ilgili
Laf olsun diye istemiş işte sen de ne diye iplik iplik diye yok evine gitmeler yok mekanlarda iplik bırakmalar. Hadi ipliği aldın o da teslim almadı götür yüncüye kullanacağın şeyle değiştir veya iade et. Paralel çözümler yerine 4 aydır 180 lira mı bekliyosun oturdun?
Arkadaşı teslim almıyor parasını ödettiği şeyin. Ödetmeyecekti o zamanArkadaşınız adına bir ürün satın aldıysanız ancak ürünü arkadaşınıza teslim etmediyseniz; neyin parasını isteyeceksiniz arkadaşınızdan ?
Net bir iletişim yok konuda. Mesela kapısına kadar gittiği, evini bildiği arkadaşıyla buluşmak yerine; ipleri alakasız bir yere bırakması çok mantıksız.Bu doğru değil. Verilmiş bir sipariş var ortada. Ben siparişi almışım, kullanmayacağım şeyin parasını talep edildiği için cebimden ödemişim. Ondan sonra ipleri alır almaz, benim paramı ödemek zorunda. Beni mağdur edemez. Teslim almak istemiyorsa kendi bileceği iş
Yakın arkadaşı da değilmiş bir de .Arkadaşı teslim almıyor parasını ödettiği şeyin. Ödetmeyecekti o zaman
Evine götürmüş bulamamış, ortak buluştukları mekana bırakıp haber vermiş buraya bıraktım diye. Daha ne yapsın?İpleri niye alakasız yere bırakmış onu anlamadım ,bundan sonra yakın olmadığınız insanlara yapacağınız iyilik ya da alışverişte biraz daha dikkatli olursunuz konu sahibi .
Evet daha ne yapsın ? Doğru o zaman .Evine götürmüş bulamamış, ortak buluştukları mekana bırakıp haber vermiş buraya bıraktım diye. Daha ne yapsın?