Paramparça olunca nasıl toparlanıyorsunuz ?

Allah yardımcınız olsun. Inşallah Allah insanlara merhamet verir. Yoksa hepimiz duygusuz yaratıklara dönüşeceğiz.

Insanlarımız maalesef bu durumun ciddiyetini çoğu zaman anlamıyor .
Ruh hastalıkları ile ilgili her gün burada birileriyle tartışıyorum. Insanlar depresyonu 2 cik gez açılırsın sanıyor .
Bu yüzden birileri anlasaydı bile anlamazdı.

haber içeriği faşist düşünce son bulsun. şu yorum buram buram faşizm.

bundan 5-6 yıl önce ilkokul arkadaşım yaşamına son vermişti o dönem derin acı hissettim insanın kendi yaşamına son vermeyi istemesi ve bunu eyleme dökmesi çok acı olmalı kim bilir neler yaşadı diye uzunca bir süre düşündüm sonra nasıl geçti bilmiyorum sanırım hayatın olağan akışına karışmak unutturuyor.

Allah yardımcınız olsun. Inşallah Allah insanlara merhamet verir. Yoksa hepimiz duygusuz yaratıklara dönüşeceğiz.

Ben kimseyi suçlamıyorum, beklentim de yok. Herkesin yaratılışı farklı. Onlar öyleyse ben de böyleyim.

Bu tarz insanlarla muhatap olmuyorum sadece, ve derdimi beni anlayacak dostlarım ve ailem dışında kimseye anlatmıyorum.

Empati yapmak da belli düzeyde zeka gerektirir çünkü, herkes yapamaz. İnsanın yaşadıkları ve yetiştiği şartlar da etkili tabi

Bu siteyi ülkedeki kadınları yansıtan bir örneklem olarak görecek olursak, buradaki konuların altına yazılan yorumlardan anlaşıldığı gibi toplumda olayları doğru analiz edebilen, mantıklı şekilde ayrıştırabilen, empati yapabilen çok az sayıda insan var malesef

Empati zeka degil bilgi ve deneyim gerektirir. Bilmediginiz bir şeyin empatisini kuramazsınız .

"Kürtlük" kavramı üzerinden bir mesaj yayınlayarak vefat etmiş bir gencin haberi üzerine konuşuluyor, farkında mısınız?
Ama siz gelip burda yine kafatasçılık yapıyorsunuz.

Bu verdiğiniz bilgiler de yanlış bu arada. Azcık okuyun

Evet. Ne derseniz deyin. Ben Türk'üm. Türk'ü severim. Türkü dinlerim. Herkes savunduğu şeyde özgürdür. Kendi milletimiz dururken diğerlerine öncelik tanımak nedir? Daha mı iyi oluyor böyle? E sonra intiharlar neden çoğaldı...

Empatlar cok aci ceker kuzum , bi googellasana bu yogunlugu azaltmanin yollari var , daha dun okudum facede bir grupta , tonla sey tavsiye etmislerdi senin gibi empatlara

Empati zeka degil bilgi ve deneyim gerektirir. Bilmediginiz bir şeyin empatisini kuramazsınız .

Empati sadece "zeka" ile olur demedim, tekrar okuyun isterseniz mesajımı. " İnsanın Yaşadıkları" ve "yetiştiği şartlar" da önemlidir dedim zaten. Bir daha okuyun isterseniz

Ve evet, bence empati için belli bir miktar zeka da gerekiyor. Zeka önemli :)

Ama fark ettiysen ben kürt kelimesini bir kez olsun kullanmadım, ona yönelik yorumda da bulunmadım. Belki haber içeriği o şekilde olabilir, ancak senin araştırmanı dilerim. Ne çok savunur oldunuz başka milleti...

Degil .
Bir lösemi hastasının neler yaşadığını bilmeden onunla empati kuramazsınız .
Bir ruhsal acisi olanın benzer bir acisini hissetmeden anlayamazsınız.

Empatide as olan bilgidir, deneyimdir .
Normal seviyede bir zeka da her şey için yeterlidir .

Empatlar cok aci ceker kuzum , bi googellasana bu yogunlugu azaltmanin yollari var , daha dun okudum facede bir grupta , tonla sey tavsiye etmislerdi senin gibi empatlara

Ah çok teşekkür ederim, insanların duygularını sünger gibi emiyorum resmen, tabi bir de üstüne kendi duygularım...

Hemen bakayım yoksa kaldıramıyorum bazen...

bir kitapta okumuştum şimdi ismini hatırlayamadım.
intihar çaresizlikle cesaretin kesiştiği noktadır gibi bir cümleydi..

Bir lösemi hastasının fiziksel olarak yaşadığı acıları tam olarak tabi ki bilemem, Allah kimseye yaşatmasın. Ama onun hayatta yaşadığı zorlukları, ailesinin üzüntüsünü, yaşamından nelerin koptuğnu pekala idrak edebilirim düşünerek.

Tamam siz öyle düşünün, ben böyle düşüneyim. Sorun yok. Kısır bir tartışma çünkü
Hayrlı günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…