Paramparça Star TV

yazık keriman yediği yemeğin hesabını ödedi

candan avukat şok etti beni özkanla geceyi nasıl geçirir

ozan oğlum ev soyuldu uyannn annen duymasın

yazık keriman yediği yemeğin hesabını ödedi

candan avukat şok etti beni özkanla geceyi nasıl geçirir

ozan oğlum ev soyuldu uyannn annen duymasın
iyi oldu kerimana beleş yemek diye tıka basa yedi ne varsa ayy candana bende şok oldum ya özkanla nasıl oldu kız ozanın zengin olduğunu nasıl anladı acaba

iyi oldu kerimana beleş yemek diye tıka basa yedi ne varsa ayy candana bende şok oldum ya özkanla nasıl oldu kız ozanın zengin olduğunu nasıl anladı acaba

yok bu keriman akıllanmaz 5 bin auro duyu ne hale geldi candan erkekizlik başına vurmuştur ozana gelince mıy mıyından anlamıştır

Keriman ve Özkan'ın muhabbetleri çok komik. Bir de dedeyi sevmiyorum ama Hazal'la atışmaları çok güzel.

Keriman ve Özkan'ın muhabbetleri çok komik. Bir de dedeyi sevmiyorum ama Hazal'la atışmaları çok güzel.
evt bende çok seviyorum onların kavgalarını hem atışıyolar iki dakka sonra ablacım ablacım normaller ayrıca ikisinide yemeleri aynı ne bulsa götürüyolar

evt bende çok seviyorum onların kavgalarını hem atışıyolar iki dakka sonra ablacım ablacım normaller ayrıca ikisinide yemeleri aynı ne bulsa götürüyolar
kerimanla özkanın sahnelerini çoğaltılar iyi reyting alıyor birde kerimanın hapishane arkadaşı geldi artık bol bol yemek sahneleri izleyeceğiz sanırım

kerimanla özkanın sahnelerini çoğaltılar iyi reyting alıyor birde kerimanın hapishane arkadaşı geldi artık bol bol yemek sahneleri izleyeceğiz sanırım

aynen komşusuyla zerafet ne güzel sohbet etti buarada hazal o kazadan nasıl yara almadan kurtuldu anlamadım

aynen komşusuyla zerafet ne güzel sohbet etti buarada hazal o kazadan nasıl yara almadan kurtuldu anlamadım
Bende anlamadım birde ayağı saatlerce arabanın altında kaldı. Ayağını kaybedebiliriz dedi. Doktor heemn iyileşti Hiç sevmiyorum o kızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…