iyi oldu kerimana beleş yemek diye tıka basa yedi ne varsayazık keriman yediği yemeğin hesabını ödedi
candan avukat şok etti beni özkanla geceyi nasıl geçirir
ozan oğlum ev soyuldu uyannn annen duymasın
en sevdiğim kerimanın sahneleri özkanla kavgaları o hep yesin biz seyredelimAynen keriman süper ya
iyi oldu kerimana beleş yemek diye tıka basa yedi ne varsaayy candana bende şok oldum ya özkanla nasıl oldu kız ozanın zengin olduğunu nasıl anladı acaba
ayyy evt yaa tencereyide attı elinden kendinden geçtiyok bu keriman akıllanmaz 5 bin auro duyu ne hale geldi candan erkekizlik başına vurmuştur ozana gelince mıy mıyından anlamıştır
evt bende çok seviyorum onların kavgalarınıKeriman ve Özkan'ın muhabbetleri çok komik. Bir de dedeyi sevmiyorum ama Hazal'la atışmaları çok güzel.
evt bende çok seviyorum onların kavgalarınıhem atışıyolar iki dakka sonra ablacım ablacım normaller ayrıca ikisinide yemeleri aynı ne bulsa götürüyolar
kerimanla özkanın sahnelerini çoğaltılar iyi reyting alıyor birde kerimanın hapishane arkadaşı geldi artık bol bol yemek sahneleri izleyeceğiz sanırımevt bende çok seviyorum onların kavgalarınıhem atışıyolar iki dakka sonra ablacım ablacım normaller ayrıca ikisinide yemeleri aynı ne bulsa götürüyolar
kerimanla özkanın sahnelerini çoğaltılar iyi reyting alıyor birde kerimanın hapishane arkadaşı geldi artık bol bol yemek sahneleri izleyeceğiz sanırım
Bende anlamadım birde ayağı saatlerce arabanın altında kaldı. Ayağını kaybedebiliriz dedi. Doktor heemn iyileşti Hiç sevmiyorum o kızıaynen komşusuyla zerafet ne güzel sohbet etti buarada hazal o kazadan nasıl yara almadan kurtuldu anlamadım
Bende anlamadım birde ayağı saatlerce arabanın altında kaldı. Ayağını kaybedebiliriz dedi. Doktor heemn iyileşti Hiç sevmiyorum o kızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?