- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Öyle bir devirdeyiz ki çalışan pişman calisamayan bin pisman allah herkese sabir versin
eşiniz iş bulamadimi acaba diyeceğimde işsizlik tavan öyle hemen iş bulabilecek gibi degil sanirim
idareten bir işe girse market falanYok bulamadı. Zaten sektör olarakta zor bir sektörde çalışıyor. Ne zaman iş bulur allah bilir
tek bir kredi cekip butun borclari kapatip o krediyi daha az odemeyle zamana yayma şansiniz yokmu?
maaş aldiginiz banka görevlisi insiyatif kullanarak bu sorunu ortadan kaldirabilirBenim banka puanım borçlar için çok yetersiz
İşsizlik maaşı tazminat almadı mı eşiniz, keşke borcları bitirip evlenseydiniz
Altını bizde yüksekten aldığımız için zararda gözüküyoruz ama uzun vadede kazandırıyor. Eşin tekrar çalışmaya başlayınca rahatlarsın umarım.Sevgili Kadınlar, hepinize sevgiler..
Bir önceki konumu bilenlar vardır aranızda, arabamı sattım tam her şey yoluna girecek derken; bu sefer dertler koşarak üzerime gelmeye başladılar.
Evlendikten sonra hızla borç batağına girmiştik. Tam yoluna giriyor, arabayı sattık derken; bu sefer eşime iş yerinden çıkış verildi.
Delireceğim artık!
Ödediğim maaşımın yarısından fazla bir kredimiz, benim hali hazırda kyk borcum, kart borçları, evimizin kirası, mutfak, boğaz, fatura derken artık nefesim daralıyor..
Arabanın parasını soracak olanlara toplu cevabım; altına yatıralım yatırım olsun dedik ama oda gramı yüksekten alınca askıda kaldı. Yani ondan da avcumuzu yaladık.. Bozarsam şu zor durumumda 2.000 tl gibi bir zararım var.
O kadar zor durumdayım ki maddi ve manevi olarak; nefes alamıyorum. Hiçbir şey yapasım gelmiyor, eşime her türlü destek olmak zorundayım. Ona destek olmaktan gocunmuyorum asla! İş, ev, yemek, temizlik, bulaşık derken; kendime, aynaya bile bakasım gelmiyor. Kendime küstüm!
Bu arada mesleğimle ilgili girmem gereken bir sınav var, çok yakın tarihli ama gelin görünki ne bedenen ne de ruhen çalışabiliyorum.
Çok yorgunum, işe gidesim gelmiyor. Tatil yapmak istiyorum ama yok. Ben her yükü çekerken, yüklerin altında eziliyorum. Çok yorgunum çok.
idareten bir işe girse market falan
Niye kabul etmiş ki yasal hakkı o. Bence hemen konusup değiştirsin 2 bin TL çok da az para değil Bi işinize yarar yineKarşılıklı fesih yoluyla çıkardılar eşimi. Yani sgk dan çıkış olarak öyle görünüyor. Parasını tazminatını tam alacak ama işsizliğe başvuru yapamıyor çünkü iş yeri çıkarmış değil de karşılıklı fesih olarak gösterdiler çıkışını.
maaş aldiginiz banka görevlisi insiyatif kullanarak bu sorunu ortadan kaldirabilir
market isi saat olarak yorucu ama yapamayacak bir sey yok en hizli is bulabilecegi alan diye düsünuyorumOnuda yapabilir mi bilmiyorum ki hiç böyle düşünmedik
haklisiniz borç odemek gercekten zor ama yapabilecek bir sey yoksa alternatifleri dusunup uzerinizdeki yuku azaltabilirsiniz belki birazSürekli borç ödemekten yıldım
Niye kabul etmiş ki yasal hakkı o. Bence hemen konusup değiştirsin 2 bin TL çok da az para değil Bi işinize yarar yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?