Paranoya'mi????

Ebush

Guru
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2008
739
32
318
37
Türkiye
Arkadaslar merhaba.
Konuya nerden nasil basliycam hic bilmiyorum. Ama artik icimi dokmem lazim aksi takdirde kafayi yiycem...

2 sene once icime kurt dustu ve esimin telefonundan son aramalara bakmistim.. yabanci numara dikkatimi cekti.. aradim tabiki ve hotel nosuymus... kurt icimi kemirmeye devam etti..
E-mail hesabini altini ustune getirdim hesap ekstreleri dikkatimi cekti.. ayni hotel ismi nerdeyse her ay duzenli bir sekilde para yatirilmis.

Ben beynimden vurulmusa dondum... ilk basta o nularayi neden aradigini sordum.. ben aramdim arkadas aramistir dedi...
Hesap ekstrelerini gosterdim. Benden baska arkadasta kullaniyo kredi kartini ben kesinlikle gitmedim o otele dedi...
Telefonundan navigasyonuna bakmak geldi aklima...
Ve baktim..
Ve gordum...
O adres...
En son o adresi girmis telefonuna...

Dayanamadim.. valizimi topladim annemlere gidicektim..beni vazgecirdi..

O gunden bugune hersey guzel giderken, benil icimi yine kurt kemirmeye basladi arkadaslar..
Gecen hafta pazartesi sabahi banyo yapti iliskiye felan girmelistik.. ve o gun aksam beni arkadaslar cagiriyo dedi cikti. 4 saat sonra geldi. Ertesi gun yine sabah dusa girdi..
Halbuki hic adeti degil ard arda dusa girmek egerki iliskkye girmediysek..

Ve yine dun arkadaslarina gitti(yani bana oyle diyor) ve yine bu sabah dus aldi...

Telefonundan hic birsey bulamiyorum artik herseyi siliyo biliyorum. Telefonnarama ekstrelerini istiycem ama esimden baskasina vermiyolar.

Biliyorum var bir bit yenigi..
Ve esim okadar rahat yalan soylerki sasarsiniz. Cok rahat yuzu bile kizarmaz.. agzi cok iyi laf yapar. Kendine cok guvenir.
Acigini yakalamak istiyorum ama nasil???

Offf cok uzun oldu okuyanlar cok tesekkur ederim....

Hmm otel konusunda ben de huzursuz olurdum.
Yapılacak en iyi şey takip etmek gibi.Telefonda bir şey bırakmaz artık,siler hepsini.

Takip etmek zor aklima geliyo ama nasil. Arabayla gidiyor ve 1 arabamiz var. Yada taxi tutucam.
Aynen taksiyle. Ama her şeyini hazır et. Kamera mı götürürsün yanında şahit mi götürürsün senin kararın. Ama önce kendi ruhsal durumunu hazırlaman gerekir. Gerçekten böyle bir şey varsa göz yumacaksan riske atma. Olacaklara haxırım, Asla evli kalmam dersen boşarım dersen git.

Duş konusu paranoyaklik evet. Otelde yapar zaten gidiyosa. Ama arkadaslar çağırıyor diyip 4 saat gitmesi araştırılacak bi durum, önceden otel konusu gectigi icin. Elbet açık vericektir. Takibi bırakmayın

O günden bugüne her şey güzel giderken kısmından sonrasını okumaya gerek görmedim. Adam gözüne soka soka haltlar karıştırmış, gözüne baka baka yalan söylemiş ve sen öylece bırakıp devam etmişsin. Adam zaten uyandı, tedbiri aldı, hanım evde, kendi ohoooooo nerde kimbilir.

Kadının içine kurt düşerse sebepsiz değildir ki kanıtlar ortada, keşke oradan yürüseydin.

Duş konusu paranoyaklik evet. Otelde yapar zaten gidiyosa. Ama arkadaslar çağırıyor diyip 4 saat gitmesi araştırılacak bi durum, önceden otel konusu gectigi icin. Elbet açık vericektir. Takibi bırakmayın
Acaba cok vakit aldigi icin orda dusa girmiyordur bilemiyorum ama her defasinda arkadaslarima gidiyorum diyip ertesi sabah aliyor dusunu://

Ben şunu bilirim bi kadın süpheleniyorsa kesin bi b.k vardır. Allah yardimcin olsun. Gercek neyse onu çıkarsın karşına
Iste ayne dediginde okadar haklisinki 2 sene once hersey cok guzel giderken bi kurt dustu icime durduk yere.. esim aslaaaa yapmaz dedigim halde..

Watsabı kontrol altına alın yani watsap Weble şuan en basiti bu gibi. Birde güven kaybolduysa evlilik çok zor yürüyor. Çünkü bir kere aldatan genelde devamını getiriyor getirmese de bu sefer kadın paranoyak derecesinde şüpheleniyor ki haklı olarak.

otelle baglantısı oldugu çok açık.. hadi telefondan arkadaş aradı yuttuk ta kredi katınıda mı arkadaş kullanıyor dedi pesss...
takip et ama sonucunda öğrenmeye katlanacaksan.

Iste ayne dediginde okadar haklisinki 2 sene once hersey cok guzel giderken bi kurt dustu icime durduk yere.. esim aslaaaa yapmaz dedigim halde..

Dışarı çıktığında taksiyle takip etme sansin varmi. Cocuk varsa biraz zor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…