Birgün banyo yapıp süslendiğinde takip et sen de
Aynen taksiyle. Ama her şeyini hazır et. Kamera mı götürürsün yanında şahit mi götürürsün senin kararın. Ama önce kendi ruhsal durumunu hazırlaman gerekir. Gerçekten böyle bir şey varsa göz yumacaksan riske atma. Olacaklara haxırım, Asla evli kalmam dersen boşarım dersen git.Takip etmek zor aklima geliyo ama nasil. Arabayla gidiyor ve 1 arabamiz var. Yada taxi tutucam.
Acaba cok vakit aldigi icin orda dusa girmiyordur bilemiyorum ama her defasinda arkadaslarima gidiyorum diyip ertesi sabah aliyor dusunu://Duş konusu paranoyaklik evet. Otelde yapar zaten gidiyosa. Ama arkadaslar çağırıyor diyip 4 saat gitmesi araştırılacak bi durum, önceden otel konusu gectigi icin. Elbet açık vericektir. Takibi bırakmayın
Iste ayne dediginde okadar haklisinki 2 sene once hersey cok guzel giderken bi kurt dustu icime durduk yere.. esim aslaaaa yapmaz dedigim halde..Ben şunu bilirim bi kadın süpheleniyorsa kesin bi b.k vardır. Allah yardimcin olsun. Gercek neyse onu çıkarsın karşına
Iste ayne dediginde okadar haklisinki 2 sene once hersey cok guzel giderken bi kurt dustu icime durduk yere.. esim aslaaaa yapmaz dedigim halde..
Dışarı çıktığında taksiyle takip etme sansin varmi. Cocuk varsa biraz zor olabilirIste ayne dediginde okadar haklisinki 2 sene once hersey cok guzel giderken bi kurt dustu icime durduk yere.. esim aslaaaa yapmaz dedigim halde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?