Paranoya'mi????

Eger bosanicaksaniz, dedektif tutun derim. Nereye gidiyor ne yapiyor kabak gibi cikar meydana. İnşallah bir şey yoktur

Taksiye atla takip et. Fotolarını çek. Bir güzelde bastır. Sonra resimleri yüzüne fırlat. Bu kadar basit.

Eğer otele giderse. Daha iyi. Polisi çağır suçüstü yap.

Arabanıza takip cihazı koyun. Görürse Çalınmalara karşı da tedbir amaçlı dersin

Ve erkeğin namusu ancak karisi onu aldatirsa kirleniyor...
Kendi yediği haltlar normal,biz kadinlar ona cocuklari icin katlanmak zorunda..
Bir erkek bilmeli aldatirsam eşim gider yuvam dagilir.birazda biz yapıyoruz affediyoruz affetmesek bile öyle davraniyoruz.çünkü dul kalma mevzu var.
Toplum olarak erkek yetistirme anlayisimiz berbat...

Eşin zaten iki yıl önce aldatmış seni ve boşanmamışsın,şimdi de boşanmayacaksın çok belli,o zaman çokta kurcalama yani

Dus konusunu bilemem de otel konusu mide bulandirici.

Off kötü bir durum..Ama bu kuruntularlada yaşanmaz..
Inşallah siz yanılıyorsunuzdur demek geldi içimden

İmkanın varsa takip et .. ben olsam ilk yakaladığmda o otele giderdim madem öyle bşe yok birlikte gidip bakcaz kalanlara o numaranın sahibinin adını araştirirdım. Şmdi eşin aldatıyorsa bile önlemini almıştr yani işin zor. Taksi tut bi şekilde öğren. Fazla soru sorma eşine şüphelendiğini bilmesin. Teline bak mutlaka bi açık verir.

Nasıl? Duş alıyor diye süphelenmeniz tuhaf, insan duş alır yani..
Oteli bilememde..

Ya ben şeye takıldım aslında..
Eşiniz bi başkasıyla birlikte oluyor, yıkanmadan sizinle aynı yatağı paylaşıyor ve sabahına duşunu alıyor

Yani şüphe sebebiniz gece gelip sabah duş alması olunca..
Umarım sadece paranoyadır, zira bu aldatılmaktan dahada iğrenç..

öyle bişey yapmış olsa boşanacakmısın ? Blöf yapıp evimi terkedeceksin?

Sen otel olayinda takip edicektin haxor buldn jic caktrmadan yeri bellii lobide bekleyip basicaktin onlari simdi cok zor artk delilleri yok eder ayrica eve gelp yikaniosa otele gitmiodur artk ya birnn evinde yada is yerinde filandr

Burda yazmak yasak mi bilmiyorm ama egerki hatti vodafone sa sifre yaz 7000 w gnder o gormeden gelen sifreyi tlefonuna kaydet internetten gir vodafone sitesine telefon numarasi sifreyi gir orda dokuman cikiyo kimle ne kadar konustugu hangi numaralara msj attigi internete hangi saatlerde girdigi

Acaba cok vakit aldigi icin orda dusa girmiyordur bilemiyorum ama her defasinda arkadaslarima gidiyorum diyip ertesi sabah aliyor dusunu://

Belki dus alamayacagi bir ortamda oluyordur o bulusmalar.araba vs malesef igrenc ama aklima bu geldi.
Bu arada son durum nedir konustunuz mu dedektifle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…