Paranoya'mi????

Arkadaslar otel olayindan sonra cok sey yasandi ben cok kisa anlattim.. ve bir sans daha verdim..

Ben belcikada yasiyorum nasil oluyor watsap web. Ve bildirim felan geliyormu esilin telefonuna

Arkadaşlarla çıkıyorum dediğinde sen de otele gitsen?
Bir de önceki olayınızdaki gibi herşeyi ortaya döküp yine affedeceksen bence fazla kurcalama.

En azından şimdilik saklamaya çalışıyor adam

Yada o arkadaşları taniyomusun. Eslerinden gercekten gittiklerine dair teyit icin
Taniyorum ama muhabettimiz yok. hepsi bekar suriyeli.. turkce bilmiyolar yarim yamalak ingilzceleri var. Gizlice onlardan birinin numarasini aldim ama arayip ne sorcam??

Her sabah duş almazsa sorun var bence.biz her sabah uyanınca duşa giriyoruz mesela. Ne eşim nede ben böyle saçmalık düşünmeyiz. Sizin bukadar güvensiz ilişkinizin olması asıl sorun.

Arkadaşlarla çıkıyorum dediğinde sen de otele gitsen?
Bir de önceki olayınızdaki gibi herşeyi ortaya döküp yine affedeceksen bence fazla kurcalama.

En azından şimdilik saklamaya çalışıyor adam
Hayir bir defa sans verdim birdaha aslaa. Asla.

Çok rahat yalan söylediğini bildiginize göre iyi bir yalancı degil. Hislerinize güveniyorsanız sukunetinizi koruyun. O açık kendiliğinden önünüze gelecektir.

Arkadaslar otel olayindan sonra cok sey yasandi ben cok kisa anlattim.. ve bir sans daha verdim..
evet şimdi anladım biraz eksik olmuş.. hala şüpheleniyosunuz ve haklısınzda. çünkü kadın kocasından durduk yere şüphelenmez. siz yine de takip edin ya da diğer arkadaşların eşleriyle tanışmaya bakın.. gerçekten onlarlamı buluşuyor diye kolaylıkla öğrenirsiniz.

Her sabah duş almazsa sorun var bence.biz her sabah uyanınca duşa giriyoruz mesela. Ne eşim nede ben böyle saçmalık düşünmeyiz. Sizin bukadar güvensiz ilişkinizin olması asıl sorun.
Biz sabahlari girmiyoruz aksamlari giriyoruz:) cevabin alakasiz olmus

Biz sabahlari girmiyoruz aksamlari giriyoruz:) cevabin alakasiz olmus
Adamın sabah duş almasından huylanmak saçma değil ama yorum saçma öyle mi ? İnsan bu yani duş alman gayet doğal ihtiyaçlarından.. ama var tabi etrafta kokusuyla burun direği kıran tiplerde,herkese saygımız var ama pis kokana asla:)

Bile bile lades demişsiniz siz.İki yıl önce herşey çıkmış meydana ,siz bir şans daha vermişsiniz.Bile bile nasıl affettiniz nasıl mideniz kabul etti çok şaşırdım.Başkasının kirli iç çamaşırını giymek gibi birşey.Çok mide bulandırıcı.Hastalık kapmaktan korkar insan hiç olmazsa..
Çok enteresan insanın basireti bağlanıyor sanırım.Bana göre araştırılacak bir olay yok ortada.Sizin evliliğiniz 2 yıl önce bitmeliydi bana göre.

Insan basina gelmeden anlayamaz dedigin gibi basiret baglanmasi gibi birsey birde ortada cocuk olunca ona kiyamiyosun...

Mevzu sadece duş değil ki.
Duşa giriyor şüpheleniyorum dememiş konu sahibi.
Bi naneler yedi zamanında
Şimdi de rutinini değiştirdi.
Farklı davranıyor demiş.

Acaba yine mi bi durum var korkusu yaşıyor ve bence haksız değil.

Klasik ama kadınlar hissediyor bir şekilde..

Sizde hayret bişeysiniz yani
Kendiniz demişsiniz müthiş yalan söyler diye. E delil de var navigasyon, kart extreleri, bahaneler, duşlar vs vs. Ne diyelim inş paranoyadır.

açığını zaten yakalamıssınız daha önce
yeniden yakalasanız ikinci olacak
aynı oteli arama , otele para yatırma tesadüf mü_

araban yoksa taksi tut
eşin duşa gireceğim dısa cıkacagım dediği zaman ben de arkadasımla buluuscam de çık evden
taksi cagır ve kuytuda bekle takıp et taksı ıle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…