Ben belcikada yasiyorum nasil oluyor watsap web. Ve bildirim felan geliyormu esilin telefonunaWatsabı kontrol altına alın yani watsap Weble şuan en basiti bu gibi. Birde güven kaybolduysa evlilik çok zor yürüyor. Çünkü bir kere aldatan genelde devamını getiriyor getirmese de bu sefer kadın paranoyak derecesinde şüpheleniyor ki haklı olarak.
Oglum var 1 tane o uyuduktan sonra giderse takip etme sansim daha yuksek...Dışarı çıktığında taksiyle takip etme sansin varmi. Cocuk varsa biraz zor olabilir
Taniyorum ama muhabettimiz yok. hepsi bekar suriyeli.. turkce bilmiyolar yarim yamalak ingilzceleri var. Gizlice onlardan birinin numarasini aldim ama arayip ne sorcam??Yada o arkadaşları taniyomusun. Eslerinden gercekten gittiklerine dair teyit icin
Hayir bir defa sans verdim birdaha aslaa. Asla.Arkadaşlarla çıkıyorum dediğinde sen de otele gitsen?
Bir de önceki olayınızdaki gibi herşeyi ortaya döküp yine affedeceksen bence fazla kurcalama.
En azından şimdilik saklamaya çalışıyor adam
evet şimdi anladım biraz eksik olmuş.. hala şüpheleniyosunuz ve haklısınzda. çünkü kadın kocasından durduk yere şüphelenmez. siz yine de takip edin ya da diğer arkadaşların eşleriyle tanışmaya bakın.. gerçekten onlarlamı buluşuyor diye kolaylıkla öğrenirsiniz.Arkadaslar otel olayindan sonra cok sey yasandi ben cok kisa anlattim.. ve bir sans daha verdim..
Biz sabahlari girmiyoruz aksamlari giriyoruz:) cevabin alakasiz olmusHer sabah duş almazsa sorun var bence.biz her sabah uyanınca duşa giriyoruz mesela. Ne eşim nede ben böyle saçmalık düşünmeyiz. Sizin bukadar güvensiz ilişkinizin olması asıl sorun.
Adamın sabah duş almasından huylanmak saçma değil ama yorum saçma öyle mi ? İnsan bu yani duş alman gayet doğal ihtiyaçlarından.. ama var tabi etrafta kokusuyla burun direği kıran tiplerde,herkese saygımız var ama pis kokana asla:)Biz sabahlari girmiyoruz aksamlari giriyoruz:) cevabin alakasiz olmus
Insan basina gelmeden anlayamaz dedigin gibi basiret baglanmasi gibi birsey birde ortada cocuk olunca ona kiyamiyosun...Bile bile lades demişsiniz siz.İki yıl önce herşey çıkmış meydana ,siz bir şans daha vermişsiniz.Bile bile nasıl affettiniz nasıl mideniz kabul etti çok şaşırdım.Başkasının kirli iç çamaşırını giymek gibi birşey.Çok mide bulandırıcı.Hastalık kapmaktan korkar insan hiç olmazsa..
Çok enteresan insanın basireti bağlanıyor sanırım.Bana göre araştırılacak bir olay yok ortada.Sizin evliliğiniz 2 yıl önce bitmeliydi bana göre.
açığını zaten yakalamıssınız daha önceArkadaslar merhaba.
Konuya nerden nasil basliycam hic bilmiyorum. Ama artik icimi dokmem lazim aksi takdirde kafayi yiycem...
2 sene once icime kurt dustu ve esimin telefonundan son aramalara bakmistim.. yabanci numara dikkatimi cekti.. aradim tabiki ve hotel nosuymus... kurt icimi kemirmeye devam etti..
E-mail hesabini altini ustune getirdim hesap ekstreleri dikkatimi cekti.. ayni hotel ismi nerdeyse her ay duzenli bir sekilde para yatirilmis.
Ben beynimden vurulmusa dondum... ilk basta o nularayi neden aradigini sordum.. ben aramdim arkadas aramistir dedi...
Hesap ekstrelerini gosterdim. Benden baska arkadasta kullaniyo kredi kartini ben kesinlikle gitmedim o otele dedi...
Telefonundan navigasyonuna bakmak geldi aklima...
Ve baktim..
Ve gordum...
O adres...
En son o adresi girmis telefonuna...
Dayanamadim.. valizimi topladim annemlere gidicektim..beni vazgecirdi..
O gunden bugune hersey guzel giderken, benil icimi yine kurt kemirmeye basladi arkadaslar..
Gecen hafta pazartesi sabahi banyo yapti iliskiye felan girmelistik.. ve o gun aksam beni arkadaslar cagiriyo dedi cikti. 4 saat sonra geldi. Ertesi gun yine sabah dusa girdi..
Halbuki hic adeti degil ard arda dusa girmek egerki iliskkye girmediysek..
Ve yine dun arkadaslarina gitti(yani bana oyle diyor) ve yine bu sabah dus aldi...
Telefonundan hic birsey bulamiyorum artik herseyi siliyo biliyorum. Telefonnarama ekstrelerini istiycem ama esimden baskasina vermiyolar.
Biliyorum var bir bit yenigi..
Ve esim okadar rahat yalan soylerki sasarsiniz. Cok rahat yuzu bile kizarmaz.. agzi cok iyi laf yapar. Kendine cok guvenir.
Acigini yakalamak istiyorum ama nasil???
Offf cok uzun oldu okuyanlar cok tesekkur ederim....
Arkadaslar merhaba.
Konuya nerden nasil basliycam hic bilmiyorum. Ama artik icimi dokmem lazim aksi takdirde kafayi yiycem...
2 sene once icime kurt dustu ve esimin telefonundan son aramalara bakmistim.. yabanci numara dikkatimi cekti.. aradim tabiki ve hotel nosuymus... kurt icimi kemirmeye devam etti..
E-mail hesabini altini ustune getirdim hesap ekstreleri dikkatimi cekti.. ayni hotel ismi nerdeyse her ay duzenli bir sekilde para yatirilmis.
Ben beynimden vurulmusa dondum... ilk basta o nularayi neden aradigini sordum.. ben aramdim arkadas aramistir dedi...
Hesap ekstrelerini gosterdim. Benden baska arkadasta kullaniyo kredi kartini ben kesinlikle gitmedim o otele dedi...
Telefonundan navigasyonuna bakmak geldi aklima...
Ve baktim..
Ve gordum...
O adres...
En son o adresi girmis telefonuna...
Dayanamadim.. valizimi topladim annemlere gidicektim..beni vazgecirdi..
O gunden bugune hersey guzel giderken, benil icimi yine kurt kemirmeye basladi arkadaslar..
Gecen hafta pazartesi sabahi banyo yapti iliskiye felan girmelistik.. ve o gun aksam beni arkadaslar cagiriyo dedi cikti. 4 saat sonra geldi. Ertesi gun yine sabah dusa girdi..
Halbuki hic adeti degil ard arda dusa girmek egerki iliskkye girmediysek..
Ve yine dun arkadaslarina gitti(yani bana oyle diyor) ve yine bu sabah dus aldi...
Telefonundan hic birsey bulamiyorum artik herseyi siliyo biliyorum. Telefonnarama ekstrelerini istiycem ama esimden baskasina vermiyolar.
Biliyorum var bir bit yenigi..
Ve esim okadar rahat yalan soylerki sasarsiniz. Cok rahat yuzu bile kizarmaz.. agzi cok iyi laf yapar. Kendine cok guvenir.
Acigini yakalamak istiyorum ama nasil???
Offf cok uzun oldu okuyanlar cok tesekkur ederim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?