- 27 Nisan 2011
- 592
- 334
- 303
Neden kaybediyor ki zaten para konusunda süregelen anlaşmazlık vardı ama en son benden para istemesi hala çocuğuna bir altin kupe almaması tuz biber olduYapma konu sahibi yaa,konu ciddiyetini kaybediyor gittikce![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden kaybediyor ki zaten para konusunda süregelen anlaşmazlık vardı ama en son benden para istemesi hala çocuğuna bir altin kupe almaması tuz biber olduYapma konu sahibi yaa,konu ciddiyetini kaybediyor gittikce![]()
Zaten aramızda anlasmazlik vardı para konusunda ne zaman ki benim maaşımdan para isteme konusunda baskı yapmaya başladı o zaman bitti işte aramız kötü olduDunden bugune karar verdiniz oyle mi,kimse birsey demese devamdi yani,anladim
izmirde aynı çirkeflikte avukat tanıdığı olan varsa özelden yazabilir mi ya? benim avukatlık işlerim oluyor istediğim çirkeflikte birini bulamıyorumYarın ilk işiniz iyi bir avukata gitmek olsun. Hemen tedbir koydurun her şeye
Nerde yaşıyorsunuz? Ankara'daysaniz çok çirkef bir avukat arkadaşım var onun adını verebilirim.
evlendıkten sonra alınan hersey ortaktır, işiniz çok zor bu sekılde omur mu gecer ya okurken ruhum daraldıO şu an beni ezik görüyor ne alabilir ki benden diyor aklı sıra
aynı kendimi gördüm eşim denen ö...z bir çift çorap olmadı çocuğuma herşeyini benaldım helali hoş olsun dahada banamı ödüyosun o paraları der bunlar karaktersiz adamlar ya kabulleneceksin yada gideceksin ben gitmeyi tercih ettimİlerde memlekete yerleşmek için hayali var onun içinmiş.tamam yapmasın demiyorum ama kıt kanaat ayın ucunu zor getirdiğim maaşına da göz dikip benden istiyor.3 yaşındaki çocuğumuza doğdu doğalı bir tane bile oyuncak almadı oyuncakciya girdiğimiz de almadan çıkar hep fiyatları görünce
Kızımın bütün ihtiyaçlarını ben alıyorum
Merhaba ben 4 yıllık evliyim. Karı koca memuruz.3 yaşında çocuğumuz var.kreşe gidiyor. Maaşlarım ayrı. Şöyle ben kendi maaşımdan kızımın kreş parası pazar ihtiyacı market kızımın kıyafet ihtiyaçlarımi ve kendi kıyafet ihtiyaçlarimi hallediyorum. Eşim ise faturalar ev kirası arabanın vergisi gazı benzini vs. Hallediyor.bu arada iki tane evimiz var .Birini evli iken aldık. Diğerini eşim bekarken almış.kiralarda esime geliyor .sorun şu ki eşim benden onca ihtiyaçları görmeme ragmen birikim yapıp kendisine para göndermemi istiyor.benim maasim düşük. Kendisi benim 2 katim maaş alıyor ayrıca kira vs .mesela ay sonu para artırdımi gidip altin alıyor. Bana sormuyor.yani evin Bi ihtiyacı var mi bak ben ona göre altin alacağım falan.mesela geçen gün kızımın kulaklarını dedirelim altin kupe alalım dedim sen al onu dedi .sen bana çocuğun ihtiyaçlarını karşılıyorum diye para vermiyorsun onu da kendin al dedi .Ya diyorum benim aldığım maaş belli diyorum. Düşük yani .almadı.yani mutfağa TV alacağız hayır diyor.ne gerek var. O sana gelen kırlarda benim de söz hakkım var diyorum yok senin söz hakkın diyor o ev alınırken ben altınları mi vermiştim. Üstüne kredi çektik krediyi babası ölünce miras kaldı onunla kapattı o ev benim diyor. O altınların senin değil diyor .Ben gidip de karı kıza yedirmiyorum diyor .Ben se ev var araba var birikim yapmak yerine gezelim diyorum hiç sosyal hayat yok.zaten hafta içi çalışıyoruz hayat zaten monoton geçiyor. Bir yere gidelim desem ne gerek var yok lux hayat istiyorsun .Bi hediye almaz .bıktım yani bu huylarından. Soğudum. Bana diyor ki evleri ben aldım araba benim senin söz hakkın yok di
valla bizim adam sanada nikah kıymış olabilirmi diye düşündüm aynı bire bir versiyon hatta benim taraftan misafirler gelecekti yeni evlendiğimizde bi kaç bişey söyledim al diye bana ne senin akrabaların dediBeni enayi yerine koyuyorsun yok ailene gizli para mı veriyorsun diyor paraya tapıyor resmen ya .arabaya gaz almak için en ucuz benzinlikci arıyor. Evin tencere tava tabak bu ihtiyaçlara hiç karışmaz
kardeşim çok samimi söylüyorum bu mikroplar değişmez asla ve ömür geçmiyor ben 6 yıldır çekiyorum üstelik 2.evliliğim fazlası var eksiği yok çocuğuma bir çorap almadı bunu yapan adamın aylık 20,000 tl geliri var ama halen beni sömürür ben annemin evine geldim boşanma davası açacam bunlarle ömür geçmez geçmiyo sen zaten kendin geçiniyosun çatır çatır nafakanı al oturYapıyor bazen büyük başları aldırtiyorum. Ona çay şeker yağ deterjan gibi işte sırf onları aldığı için bile Bi sürü laf ediyor onları da ben alacakmışim ben her iş çıkışı markete uğrarım günlük 70 80 belki daha fazlası harcarım o onları görmez eve gelir yerleştirirm en sen ne alıyorsun ki marketten sadece ekmek diyor.ya bunun sütü var yoğurt var bakliyat var var da var
merhabalar merak edenler olmuş arkadaşlar kızım rahatsızdı giremedim girsem de hemen çıktım.durum aynı pek değişen bir şey yok zaten cimri bir insan sihirli bir değnekle değişecek değildi ya. kızımız alerjik bir çocuk bronşit oldu . ay da bir hasta oluyor. kıza buhar makınesi almak lazım dedim alalım.yok olmaz.kıza tablet alalım bizim telleri elinden düşürmüyor ordan baksın diye yok olmaz. eve dedim bu ay robot süpürge alacağım bakıcı parasını (bu arada kızım çok hastalandığı için kreşten aldık alelacele bir bakıcı bulduk) sen ödermisin hayır neden benden birşeyler isteyip kendine birşey alıyorsun diyor illa bana aldıracaksın dimi robot süpürgeyi dedi!bakıcıya ödeyeceği miktar da 500 tl di (10 günlük ücret).yani bir ömür bu stresle nasıl yaşayacağım bilmiyorum.oluruna da gidiyorum maaşları birleştirelim herkes neyi harcadığı görsün diye oralı olmuyor neymiş efendim maaşlar birleşirse ben daha fazla harcarmışım yani onun maaaşından harcarım diye ödü kopuyor.birikim yapıyormuş niçin yapıyoruz onu da bilmiyorum yapma evin ihtiaçlarını alalım dediğimde ben harcamayı seviyorum oluyorSon durum nedir @Hasf
bizim eve de 17 -18 bin girer son gelen zamlarla ama girse ne kikardeşim çok samimi söylüyorum bu mikroplar değişmez asla ve ömür geçmiyor ben 6 yıldır çekiyorum üstelik 2.evliliğim fazlası var eksiği yok çocuğuma bir çorap almadı bunu yapan adamın aylık 20,000 tl geliri var ama halen beni sömürür ben annemin evine geldim boşanma davası açacam bunlarle ömür geçmez geçmiyo sen zaten kendin geçiniyosun çatır çatır nafakanı al otur
yazdıklarım bizzat yaşadığım şeyler.bi kaç video çekme peşindeyim bu ihtiyaçları almama ilgili çıkardığı tartışmalarla ilgili bakalım çekersem kurtulmak istiyorum ya kızına sadece kuru kuruya sevgisi var başka birşeyi yok.Normalde nafaka olayını çağ değiştiği için medeni hukuk içerisinde değiştirilmesi gereken, erkeklerin yeni düzende mağdur edilmesine sebep olan bir durum olarak görürdüm.
Ama size diyeceğim boşanın ve bu sömürücü heriften edindiğiniz mallardaki haklarınızı alın ve çocuğunuzun da nafakasını çatır çatır ödetin. Böylesine bu müstehak.
Emin olun maddi manevi anlamda daha ferahlamış ve hafiflemiş bir hayatınız olacak.
Yazdıklarınızda abartı yoksa net şekilde sömürülüyorsunuz.
gizli video çekmek sıkıntı olabilir bi avukata felan danışarak soryazdıklarım bizzat yaşadığım şeyler.bi kaç video çekme peşindeyim bu ihtiyaçları almama ilgili çıkardığı tartışmalarla ilgili bakalım çekersem kurtulmak istiyorum ya kızına sadece kuru kuruya sevgisi var başka birşeyi yok.
burda arkadaşlar dedi elinde bir kaç delil olsun diye yoksa nasıl ispatlayacağım ki bilen biri varsa beni de yönlendirsingizli video çekmek sıkıntı olabilir bi avukata felan danışarak sor
bizim her toplu alışveriş kavga yine bi sürü şey aldın of demeler çok hesap tutarsa moırali bozuluyor direkt temel ihtiyaçlar.kiralar eşime geliyor .birikim yapıyor .ben bana gelsin dediğimde sen ne yapacaksın ki diyor.evleri ben aldım diyor.zaten göndermiyorum ama. büyük meblagalı birşey almak istediğimde destek göremiyorum param bittiğinde isteme yetirmek zorundasın diyorBizde eşimle iki kişi çalışıyoruz. Market alışverişini genelde ben yapıyorum eşim işten geç saatte geldiği için. Haftasonu vs birlikte gidersek toplu alışverişte eşim ödüyor. Bitane evimiz var kirada, kirayı bana gönderiyorlar. Ev araba kredisi ödüyoruz birini ben birini eşim. Kira faturalar vs eşim öder. Birikim yapamıyoruz bir şekilde harcanıyor o para ama borçlar bitince eşimin de isteği üzerine benim maaşım ile birikim yapacağız onun maaşı ile geçineceğiz. Para bende benim hesabımda birikecek yani. Eşimde de birikse farketmezdi çünkü bu konuda eşime güvenim tam. Sizin eşinizin evlerde hakkın yok arabada hakkın ypk demesi yanlış, bence para göndermeyin eşinize kendinizde kalsın iki ev araba varken ne gerek var daha birikime. Kafanıza göre harcayın maaşı
evet ya en çok zoruma giden de bu.alalım dediğimde hiç ses çıkmıyor cevap da yok . yani diyorki isteklerin bitmiyor.aldığı öz evladı.yani zaten kendiliğinden hayatta almazAdama bak çocuğuna da bir küpe almıyorsa milyonlar biriktirse ne fayda![]()
Peki siz bu adamla ne yapmayı düşünüyorsunuz ?evet ya en çok zoruma giden de bu.alalım dediğimde hiç ses çıkmıyor cevap da yok . yani diyorki isteklerin bitmiyor.aldığı öz evladı.yani zaten kendiliğinden hayatta almaz