Hangi yük? ikiniz de memursunuz iki evden kira geliriniz, arabanız var. Bu evde kira ödemeseniz bile gider evlerinizin birinde oturursunuz. Sanki asgari ücret alıp kirada oturuyorsunuz. Niye bu adama bu kadar yüz veriyorsunuz? Böyle bir adamla ömür geçireceksiniz. Buradan nasıl bir cevap bekliyorsunuz? Ben çocuğuna 35 lira çok para deyip bebek almayan, küpe parası vermeyen bir adama o bebeği aldırır, küpeyi de ödetirim. Ya da gider alır ortaya koyarım görsün diye.Maaş kartımı istedi evlilik ilk yıllarında vermedim. Ben memur olmak için neler çektim dedim .verse idim yanmistim .Bir de çalışan kadınla evlendiğini pişmanmiş. Ben de diyorum ben çalışmasam acaba seni üzerinden bazı yukleri almasam sen rahat rahat birikim yapabilir miydin
Hadi siz neyse çalışıyorsunuz geliriniz var, çocuğunuza varlık içinde yokluk çektiren adam baba mıdır sizce?
Görünen köy kılavuz istemez. Allah korusun siz ya da çocuğun başına bir sağlık sorunu geldiğinde çok masraf, gerekmez mi diyecek.
Bu kadar maddi imkanın içinde insan nasıl çocuğundan esirger hem de 3 yaşında tam bebek-oyuncak çağı. Evin ihtiyaçları, çarzı pazar alışverişi çocuğun kreş masraflarını siz ödüyorsanız bu adama ne gerek var, siz koca olarak görüyor musunuz bu adamı. Evlenmeden, aynı evde yaşamadan, çocuk sahibi olmadan önce hadi tam anlayamazsınız adamın ne olduğunu. Kendinize yapılan kabalığı saygısızlığı kabul etmeniz yetmiyor bir de çocuğa yaşatıyorsunuz. Evler benim, araba benim, kira gelirleri benim ama çocuk senin. Ne ala memleket.