- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Once konuyu oku sonra yorum yapbence onu takıp etmeyı bırak. bi işe gir. onun nafakasına kalmadan da yaşabileceğini görsün. sen onu değil , o senı takıp etsin. napıcakki başka kendıne giyinicek gezicek tabiki. evlilik zamanlarında evine harcamamış sana bişey almamış olsa sayar söverdim. Ama zamanında gerekeni tam anlamıyla yapmış. ayrılınca da normal davranıyor bence.sende kendıne bak
Ablacım, beni okutmayan, eve kapatan, çalıştırmayan oydu dersen ben de sorarım iraden yok muydu? diye.Evlendik iste kucuk yasta aklımız celindi simdi mesele o değil
Kacırdıgınız nokta şu
Adam annesinin evinde yaşıyo haliyle kira fatura gıda derdi yok bense
Kira fatura ödüyorum gıda alıyorum cocukların ihtiyacı bitmiyo
Benim aldıgım asgari maas onun yolladıgı az nafaka zorlanıyorum geçinmekte
Ama o arabasını son model yapmıs telefon son model kıyafetler guzel ve surekli degisik
Bu hak mı adaletmi
şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ben sana burda yardımcı olmaya calısıyorum. insan gibi vaktimi ayırıp cevp verıyorum takındıgın tavır hıc hos değil.konusma tarzını düzelt bi önce.Once konuyu oku sonra yorum yap
Bi işim var asgari
Nerdeymiş oyle iş 3 cocuk bide beni nafakasız tam gecindirecek iş? Mesleği olmayan birine
4000 maaşlı iş varsa yolla da orda çalışıyım
Zamanında eve harcamış canı artık istemiyo beni bıraktı artık dilediğini yapar hür demi
Ne kadarda basit anlatıyosun
Sanki evcilik oynamışız gibi
3 cocuk var farkındamısın
Annem tek değil anne baba 2 abla var evdeSen de annenin evinde yaşa o zaman. Adam da nafaka verirken zorlanmis ki annesiyle kalmayi tercih etmiş. Sen de oyle yapsan daha rahat olmaz mi senin icin?
Şşşşşşşşşşşşşş nasıl bi hitap işine bakşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ben sana burda yardımcı olmaya calısıyorum. insan gibi vaktimi ayırıp cevp verıyorum takındıgın tavır hıc hos değil.konusma tarzını düzelt bi önce.
ayrıca konuna dönüp baktım 3 cocuk yazmıyor. çalışıyorum hiç yazmıyor...cümlelerini toparla öyle konu aç.
Evet toplamda 1200 acırsa 1400 verdiği oluyo ama hep değil maaşını bilmiyorum hiç soylemedi soylemezEsin cocuklar icin toplamda 1200 tl mi veriyor? Maasi ne kadar peki?
Kacırdıgınız nokta şu
Ama o arabasını son model yapmıs telefon son model kıyafetler guzel ve surekli degisik
Bu hak mı adaletmi
Evlenip 3 cocuk yaptıktan sonra da hak adalet bu oylemiEvet bu hak, adalet çünkü adam kendi parasını kazanıyor, kendi parasını harcıyor. Bu sizi ilgilendirmiyor.
E simdi asgari ücrette yoksa neyle geciniyorsunuzEvet asgari ucretle istediğim gibi yaşarım demi
O annesiyle yaşıyo kirası yok
Ben ise neyse siz anlamıcaksınız
Eve gelen yardımcım aylık ortalama 4300 kazanıyorOnce konuyu oku sonra yorum yap
Bi işim var asgari
Nerdeymiş oyle iş 3 cocuk bide beni nafakasız tam gecindirecek iş? Mesleği olmayan birine
4000 maaşlı iş varsa yolla da orda çalışıyım
Zamanında eve harcamış canı artık istemiyo beni bıraktı artık dilediğini yapar hür demi
Ne kadarda basit anlatıyosun
Sanki evcilik oynamışız gibi
3 cocuk var farkındamısın
Tabiki değil dul annelerin kaderi bu malesef ülkemizde eski esin size çocukların ihtiyaclatina gore nafaka vermesi gerekir siz tek basina yapmadiniz ki çocukları kimse sizi anlamamis ben anladımKacırdıgınız nokta şu
Bu hak mı adaletmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?