Parası cebine kalsın diye mi

Once konuyu oku sonra yorum yap
Bi işim var asgari
Nerdeymiş oyle iş 3 cocuk bide beni nafakasız tam gecindirecek iş? Mesleği olmayan birine
4000 maaşlı iş varsa yolla da orda çalışıyım
Zamanında eve harcamış canı artık istemiyo beni bıraktı artık dilediğini yapar hür demi
Ne kadarda basit anlatıyosun
Sanki evcilik oynamışız gibi
3 cocuk var farkındamısın

Evlendik iste kucuk yasta aklımız celindi simdi mesele o değil
Ablacım, beni okutmayan, eve kapatan, çalıştırmayan oydu dersen ben de sorarım iraden yok muydu? diye.
Adam sorumsuzun tekiymiş, bu adama üç çocuk niye?
Vakti zamanında bu sorular sorulmadıysa,
şimdi adam parasını nereye harcıyor? Diye sormanın da bir anlamı kalmıyor.
Yapılacak iş belli güçlü bir avukat bulup nafaka arttırımı için tekrar başvuruda bulunmak.

Sen de annenin evinde yaşa o zaman. Adam da nafaka verirken zorlanmis ki annesiyle kalmayi tercih etmiş. Sen de oyle yapsan daha rahat olmaz mi senin icin?

şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ben sana burda yardımcı olmaya calısıyorum. insan gibi vaktimi ayırıp cevp verıyorum takındıgın tavır hıc hos değil.konusma tarzını düzelt bi önce.
ayrıca konuna dönüp baktım 3 cocuk yazmıyor. çalışıyorum hiç yazmıyor...cümlelerini toparla öyle konu aç.

Sen de annenin evinde yaşa o zaman. Adam da nafaka verirken zorlanmis ki annesiyle kalmayi tercih etmiş. Sen de oyle yapsan daha rahat olmaz mi senin icin?
Annem tek değil anne baba 2 abla var evde
4 kişi evde sığacak yer bile yok
Hem kolaymı ev ustune ev 8 kişi yaşamak

Şşşşşşşşşşşşşş nasıl bi hitap işine bak

Baroya gidip avukat talep edeceksiniz. Boşanma davası açacaksınız. Burda kileri dinleneyim hem kendinizden çocuklarınız için nafaka talep edin. Eşinizin 3 çocukla sizi terk ettiğini belirtip tazminat da isteyin. Bunlarla avukat ilgilenir zaten. Geçmişte hata yapmışsınız evet ama o adam çocuk başı 300 lira ödeyerek hayat boyu balıktan kurtulamaz. Tek başına yapmadınız o çocukları.

Evet bu hak, adalet çünkü adam kendi parasını kazanıyor, kendi parasını harcıyor. Bu sizi ilgilendirmiyor.

Evet bu hak, adalet çünkü adam kendi parasını kazanıyor, kendi parasını harcıyor. Bu sizi ilgilendirmiyor.
Evlenip 3 cocuk yaptıktan sonra da hak adalet bu oylemi
Cocuklarıyla ilgilenmiyo bile ben tüm yükün altında ezilirken maddi manevi neresi hak neresi adalet
Siz gibilerin yorumuna ihtiyacım yok
Baska konulara gidin benim konumda sizi ilgilendirmiyor
Nickiniz de tam isabet

Ay ben yine sivrilik yapacağım ama karakterim biraz böyle.
Olaylara hep bir yerdne değil de diğer yönden de bakmaya çalışırım.

Şimdi bu adam dediğiniz gibi durumu iyiyse, birincisi neden bazen 1400 veriyor bazen 1200?
Yani hepsinde 1200 verir gerisini hep cebe atar.
Yine udurmu bu kadar iyi ise, neden annesinde kalıyor? Çıkar bir eve tek yaşar gününü gün eder...
Sizleyken durumunu yazmışsınız orta karardık diye, ve az önceki msjlarda da dediniz maaşı orta diye, demekki verebileceği en fazla parayı veriyor olmasın? Yani belki de, adam verebilecğeini veriyor, masrafını azaltmak için de annesinde kalıyor. Ben sanmıyorum o yaşta bir erkeğin annesinde bilerek ve isteyerek kalacağını.
Araba demişsiniz de, bir yerde de taksitle almış felan dmeişsiniz.

Ama yanlış anlamayın 1400-1200 lira kirada ve 3 çocuk ile çoook zor hatta imkansız. AMA kaçırdığımız nokta asgari ücret maaşlısınız. 1600 de sizin maaşınız anladığım kadarı ile. toplamda yaklaşık 3000 tl. Yine az 3 çocuk için ama geçinmeye de çalışılaiblir bence.
,

Çocuklarla manevi olarak ilgilenmiyor ilgleniyor orasını bilmiyorum. Onun babalık ahlakı ile ilgili bir durum o. Anlatımlarınızda da o konu ile ilgili bir şey görmedim.

Eve gelen yardımcım aylık ortalama 4300 kazanıyor

Tabiki değil dul annelerin kaderi bu malesef ülkemizde eski esin size çocukların ihtiyaclatina gore nafaka vermesi gerekir siz tek basina yapmadiniz ki çocukları kimse sizi anlamamis ben anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…