Parası cebine kalsın diye mi

soylediklerin o kadar doğruki
Ama senin 1 oglun var benim 3 tane
Hersey 3 katı iş sorumluluk para
Ustelik elime asgari ucret kalıyo yoldan sonra
O kadar zor ki
Allaha yalvarıyorum güç versin yardım etsin bize diye
Soyleyecek soz bulamiyorum. Allah yardimcin olsun. Evlatlarina hem annelik hem de babalik yapan tum kadinlara... yukun agir biliyorum. Allah guc versin.

Yapacak bir şey yok. Olan olmuş. Artık para için mi bıraktı onun için mi bunun için mi demek sizi yıpratır. Eğer geri dönüş olmayacağından eminseniz baroyla konuşup danışmanlık almanızda yarar var. Adamın hayatını da nereden görüyorsanız bakmayın. Kimisi 3000 ile geçinir kimisi 1500 ile geçinir diyip hayatınıza bakın. Diğer türlü üzüntü kıskançlık yer bitirir sizi.

Konuyla alakası yok ama devlet okulunda okuyan çocuğun aylık masrafı nasıl 2000 oluyor? Benim aylık masrafım o kadar değil de merak ettim açıkçası.

Okul masrafi demedim.Bir cocugun yemesi icmesi giyinmesi okul masraflarinin toplamini yazdim.Benim cocugumun oyle
Ülkede asgari ücret 1600 tl yalnız dikkatinizi çekerim.Asgari ücretli bir eski eş bahsettiğiniz parayı veremez.sizin hesapla üç çocuktan hesaplarsak 6000 tl yapar.Konu sahibinin eşi o kadar kazanmıyor anladığım kadarıyla.muhtemelen 2000 bilemediniz 100-200 tl üstünde kazanıyor olsun, 1200 tl sini zaten konu sahibine veriyormuş hatta bazen 1400 tl veriyormuş.Herkes imkanı doğrultusunda nafaka veriyor.Kimse acun değil ki 125 bin tl nafaka verecek.

1 cocuk da değil 3 cocuk sen dusun halimi
Dogrusu annem olmasa çalışamam bile
Çunku cocukların saatine uyan bir iş yok
Allah yardımcın olsun. İyiki annen varmış. Boşanma durumunda kesinlikle hayat iki tarafa da eşit özgürlüğü vermiyor. Kadın çocuklarıyla hayat kurmak zorunda kalıyor. Seve seve yapıyoruz orası ayrı ama hem maddi hem manevi olarak kadına kalıyor yük. Öyle 300 500 değil ki çocuğun ihtiyacı olan.

Ben sizi cok iyi anliyorum. Bosanma psikolojisine girmussiniz. Neden bosandiginizi sorguluyorsunuz. Ama bosverin arastirmayin. Bazen gecmise sunger cekmek gerekiyor. Inanin ki haliniz yine cok kotu degil. Bir yakinim tek cocukla 15 sene once bosandi. Adamin elle tutulur isi yoktu tek kurus nafaka alamadi. Kadin kendi basina kendi parasiyla calisarak cocugunu buyuttu. En azindan siz duzenli olarak nafaka aliosunuz. Eski esinizi de bosverin yeni bir sayfa acmaya bakin

Ben sizin konularinizdan hicbirsey anlamiyorum gecende tutup tek kelimelik bir konu actiniz ben bile karisi mi beraber oldugu kisi misiniz diyerek sordum aslinda cok assagilayici bir durum sitenin yarisi sizi kocanizin metresi (sozlukteki anlami bu) sandi en son uyenin biri patladi artik kadini banlattiniz kendinizde banlandiniz

Biz ne bilelim ablacim dogru duzgun yazinki fikir alabilesiniz kac yillik evlisiniz?resmide bosandinmi nafakayi mahkememi belirledi kocanin vicdaninin verdigi bir rakammi?kac cocugun var ?calisiyormusun derdin tam olarak sinir harbini atlatacak bir yer arayisimi yoksa insanlardan gecim bu bosanma asamalarinin gecisi hakkinda bilgi almakmi kimse kurulu cocuklu yuvayi para icin birakmaz belliki sikintilar var ama sen ser vereyim sir vermiyeyim biride bise yazsin istiosun

20 sayfada herkesin tek tek sorarak aldigi cevaplari kimse okumak zorunda degil kaldiki okumazda yardim istiyorsaniz lutfen konularinizi bilgi vererek acinki cevabinida verimli alasiniz yine ayni tarz konu ve yine banlisiniz

Son düzenleme:
kesınlıkle bravo. katılıyorum

Evet onun suçu
Okutmayan beni eve kapatan kendisiydi
valla iyi olmuş dicemde ağır kaçar yinede kimseye rabbim gösterimesin ama sizin gibi insanlara sinir oluyorum. evlenince kocam kocam diye totoların peşinde geziyorsun ay kocam çalıştırmaz diye gerinirsiniz. böyle şutlanıncada eve beni kapattı. daha evlenmeden diyecektin ben çalışıcam diye. izin vermiyorsa evlenmicektin. insanın annesi babası bile yeri geliyor ortada bırakıyor elin oğlu mu bakacak gözünüzün yaşına. aslında kadınlar istese her şeyi yapar ama tembellikten bazılarınınki

Yahu niye enterese etmiyor? Çocukların bütün yükünü kadına verip kendi hiç evlenmemiş gibi hayatını yaşaması normal mi?
Verdiği 3 kuruş nafaka acaba çocugun hangi ihtiyacını karşılıyor da kendi gününü gün edip krallar gibi yaşıyor?
Kadın çocukların ihtiyaçları için kendinden ödün versin çünkü o çocuklar bir tek onun adam istediği gibi yaşayabilir haklısınız

500 lira gibi komik rakamlar nafaka olarak bağlanıyor bu ülkede hangi çocugun giderine yeter bu paralar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…