Parasız erkek

Tamalya

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2024
276
76
18
27
Toplumda parasız erkegı sadece annesi sever algısı var bu doğru mu ? Katılıyor musunuz

Artık anası da sevmiyor bacım ya
Para var huzur var kimse kusura bakmasın eve ekmek girmeyince herkes birbirini yiyo sevgi mevgi karın doyurmuyor bu devirde

duruma göre degisir para benim icin ikinci planda kendim evlenirken de yuzukler ve nikah odemeleri dahil herseyi yari yariya odedik, elbiselerimi kendim aldim, evimizin cogu esyasi ikinci el vs . hic de talebim yok kendisinden taleplerim coook baska
yani daha parasiz da olsa yine de severdim.
babam da evlendiginde parasizmis kiraya cikmak yerine otel odasinda kalirmis (guzel olanlar gibi degil ) ama annem sifir maddi taleple evlenmis. sukur kirk yildir guzel bir evliligi var.
ama sifira sifir adam da almazdim.
neden sifirda kalmis, neyi yapmasi gerekirken yapmamis? bos bos yasayip kenara bir kurus atmasiysa zaten ben tutumlu insanim oylesiyle yapamam

Parasız derken nasıl parasız? Ekstra über zengin tiplerden mi bahsediyoruz.
Bence parasız değil de "çalışmayan erkeği" kimse sevmez. Her kadın oooo zengin dediğimiz adamlarla evlenmiyor. İşinde gücünde belli bir maaşı olan adamlarla gayette aile kuruyor kadınlar. Ha çalışmayan boş gezen mıy mıy mıymıntıları anası bile sevmesin evet.
Kadınlar paraya bakıyor diye boşuna sallamasın hanzolar o yüzden.

Aaaa erkekler kadınlar paraya bakıyor dedıklerı doğru o zaman 🥹🥹
Parasız erkeğe niye bakayım ya da o cesaret edip bana bakabilir mi? Kendi sorumluluklarını alamayan benim sorumluluğumu nasıl alacak? Kendine yetemeyen bana nasıl yetecek?

Kendi değerim ölçüsünde olsun isterim. Ben kazanıyorum üretiyorum yetiyorum sorumluluklarımi biliyorum. Bizahmet karşımdaki adam öyle olsun.

Kızzzz çiçek alıyo mu sana ya da başladı mı 😑

Bu "hepinizin Allah belasını versin" diyen sevgilisiyse çiçeğin resmini bile vermez...
aaaa o adam miymsi sevgilisi?
aysen gruda'nin "hem fukara hem şeyi büyük" dedigi cinsten desene
ben parasiza razıyım da baska artilari olsun. bu adam hem parasiz, hem kadina neler demis belalar okumus pis agziyla..hem de agziyla isteyen kadina cingeneden cicek bile almamis

Parasızdan kasıt nedir?
Düzgün bir mesleği, işi, para yönetimi varsa olur.
Hayatın başındadır, ciddi bir birikimi de olmayabilir.
Ama belli bir yaşta, oturmuş bir işi, gücü, birikimi falan yoksa olmaz.
Erkekler kadınlar paraya bakıyor desin dursun, onlar da nelere bakıyorlar toplumun kendilerine hiç yoktan sağladığı ayrıcalıklardan ötürü.

Geçenlerde arkadaşım biriyle tanıştı. Adam 35 yaşında, asgari ücretten biraz fazla alıyormuş.
Yakışıklı, hoş sohbet biri falan dedi. Sadece onlarla evlilik yürümez dedim ben açık açık. Arkadaşım da 33 yaşında. Evlense çocuk için çok beklemek istemeyecek. Kendi çalışmadan kocası kira bile ödeyemeyebilir. Tabi ki burada erkeğin parasına bakacak. Toplumun büyük bir kesiminde hâla çalışsa bile evlilik içi sorumluluk, çocuk büyütmeyin büyük kısmı kadına bakıyor. Erkeklerden biraz rahat edecek gelirin beklenmesi absürt değil. Kusura bakmasınlar artık.

aaaa o adam miymsi sevgilisi?
aysen gruda'nin "hem fukara hem şeyi büyük" dedigi cinsten desene
ben parasiza razıyım da baska artilari olsun. bu adam hem parasiz, hem kadina neler demis belalar okumus pis agziyla..hem de agziyla isteyen kadina cingeneden cicek bile almamis
Valla bana çalışacaksın dedi boşuna mı okudun dedı ben senle anlaşamam yokluk bılmıyorsun dıyor

Parasız derken nasıl parasız? Ekstra über zengin tiplerden mi bahsediyoruz.
Bence parasız değil de "çalışmayan erkeği" kimse sevmez. Her kadın oooo zengin dediğimiz adamlarla evlenmiyor. İşinde gücünde belli bir maaşı olan adamlarla gayette aile kuruyor kadınlar. Ha çalışmayan boş gezen mıy mıy mıymıntıları anası bile sevmesin evet.
Kadınlar paraya bakıyor diye boşuna sallamasın hanzolar o yüzden.
Benim durumum iyı erkek arkadaşım durumu kötü benle sen olmayız dedı

Back
X