- 30 Aralık 2019
- 54
- 22
- 3
- Konu Sahibi calendestina
Selam kızlar. Paramı alamadığım iş yerimden yazıyorum :) eylül ayında evlenmeden önce eşim başka bir iş yerinden teklif alıp kendi işinden istifa etmişti. Yeni yer daha sonra olmadı onlardan kaynaklı eşimde işsiz kaldı böylece. o sırada evlendik biz altınları bozdurduk ve benim maaşla idare etmeye çalışıyorduk. ayın 1 inde yatırmaları gereken maaşı 18 inde ödediler şimdi ise bu ayın maaşını bu hafta ödemeye çalışacağız diyorlar. Eşim sigara kullanıyor şuan sigara alacak paramız yok delirmiş durumda beni de banka aradığı için muhasebeye dönüp bari bir miktarını yatırın dedim. o miktarla da bankaya borcu ödeyip üstüyle de sigara vs alacaktık benim düşünceme göre. Bunu eşime söyledim. Dedim bankayı yatırıp üstüne sana sigara alacağım dedim. Ses kaydı attı çok sinirli işte benim önceliklerim farklıymış banka bekleyebilirmiş şöyle böyle konuyu ayrılığa getirdi. Ben ne düşünüyorum sen ne düşünüryosun falan. bu arada başka bir iş yeri oldu eşimin oraya gidecek yol paramız dahi yok. Bu arada muhasebeye yazdım bir miktar gönderin diye ilgilenmiyor ya görüldü yapıyor arıyorum kapalı telefonu falan. Çıldırmak üzereyim. Ailem bilmiyor bu arada benim korkum bankadan ailemin evine ihbar gitmesi. Çünkü iyi gidiyor zannediyorlar. Derdimi anlatayım dedim. Umarım çaresizlikten ve sinirden ayrılmak istediğini söylemiştir..
Arkadaşlar anlıyorum. Merak etmeyin o kadar saf değilim yahu. Adama bakmıyorum zaten hergün psikolojik baskı yapan benim. Eve hiç para getirmiyor değil. Sigarası olmadıgı için ben üzülmüştüm tamam mı dedim bari bir miktar alayım. bankayı ödeyeyim . Onun kızdıgı şey ondan habersiz bütçe planı yapmammış . Sigara getir bana diye beklemiyor ki. Bende yanlış anlatmış olabilirim. Ne diyeyim
Arkadaşlar anlıyorum. Merak etmeyin o kadar saf değilim yahu. Adama bakmıyorum zaten hergün psikolojik baskı yapan benim. Eve hiç para getirmiyor değil. Sigarası olmadıgı için ben üzülmüştüm tamam mı dedim bari bir miktar alayım. bankayı ödeyeyim . Onun kızdıgı şey ondan habersiz bütçe planı yapmammış . Sigara getir bana diye beklemiyor ki. Bende yanlış anlatmış olabilirim. Ne diyeyim
Son düzenleme: