Parasız kaldık

calendestina

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2019
54
22
3
Selam kızlar. Paramı alamadığım iş yerimden yazıyorum :) eylül ayında evlenmeden önce eşim başka bir iş yerinden teklif alıp kendi işinden istifa etmişti. Yeni yer daha sonra olmadı onlardan kaynaklı eşimde işsiz kaldı böylece. o sırada evlendik biz altınları bozdurduk ve benim maaşla idare etmeye çalışıyorduk. ayın 1 inde yatırmaları gereken maaşı 18 inde ödediler şimdi ise bu ayın maaşını bu hafta ödemeye çalışacağız diyorlar. Eşim sigara kullanıyor şuan sigara alacak paramız yok delirmiş durumda beni de banka aradığı için muhasebeye dönüp bari bir miktarını yatırın dedim. o miktarla da bankaya borcu ödeyip üstüyle de sigara vs alacaktık benim düşünceme göre. Bunu eşime söyledim. Dedim bankayı yatırıp üstüne sana sigara alacağım dedim. Ses kaydı attı çok sinirli işte benim önceliklerim farklıymış banka bekleyebilirmiş şöyle böyle konuyu ayrılığa getirdi. Ben ne düşünüyorum sen ne düşünüryosun falan. bu arada başka bir iş yeri oldu eşimin oraya gidecek yol paramız dahi yok. Bu arada muhasebeye yazdım bir miktar gönderin diye ilgilenmiyor ya görüldü yapıyor arıyorum kapalı telefonu falan. Çıldırmak üzereyim. Ailem bilmiyor bu arada benim korkum bankadan ailemin evine ihbar gitmesi. Çünkü iyi gidiyor zannediyorlar. Derdimi anlatayım dedim. Umarım çaresizlikten ve sinirden ayrılmak istediğini söylemiştir..

Arkadaşlar anlıyorum. Merak etmeyin o kadar saf değilim yahu. Adama bakmıyorum zaten hergün psikolojik baskı yapan benim. Eve hiç para getirmiyor değil. Sigarası olmadıgı için ben üzülmüştüm tamam mı dedim bari bir miktar alayım. bankayı ödeyeyim . Onun kızdıgı şey ondan habersiz bütçe planı yapmammış . Sigara getir bana diye beklemiyor ki. Bende yanlış anlatmış olabilirim. Ne diyeyim

Son düzenleme:
sigara da içmeyiversin paşam.
Gerçekten parasız kalınca yek derdiniz sigara mi?
Totosunu kaldırmayıp sigara bekleyen adami asla yanimda tutmam cok net.
eşin sana yük olduğunu düşündüğü için söylemiş ayrılığı
parasızlık adama herşeyi söyletir
ALLAH yardımcınız olsun
iş yerinizin durumu iyi değil o zaman
Bugüne kadar kimseye boşanın demedim.
Mutluluktan havaya uçmanız gereken dönemde, cicim aylarınızda adamın derdi sigaraysa zaten boşanın.

Hep sigara içmiş bilmiyorum ben kullanmıyorum zaten tek derdi sigara değil aslında ama . Sanırım bağımlılar bunu anlayabilir

ha şu an tek dert koca müsveddesinin sigarası mı? efendi hazretlerinin yoksunluk krizi yiyecek ekmekten, borçtan daha mı önemliymiş acaba?
hem şu an işi yok hem senden gelecek paradan sigara alınamıyor diye lafı ayrılığa getiriyor ve bu senin için çok mu normal de öylesine anlatabiliyorsun..
yeminle koyarım tekmeyi g...ne öyle kocam olsun. akşam akşam sinir yaptım :KK11:

eşin sana yük olduğunu düşündüğü için söylemiş ayrılığı
parasızlık adama herşeyi söyletir
ALLAH yardımcınız olsun
iş yerinizin durumu iyi değil o zaman
Hiç iyi değil eşim çalışmadıgı için burayı bırakamıyorumda cesarette edemiyorum zaten

Hep sigara içmiş bilmiyorum ben kullanmıyorum zaten tek derdi sigara değil aslında ama . Sanırım bağımlılar bunu anlayabilir

bak güzelim yeni evlisin. öyle ota çöpe ayrılık lafı ağza alınmaz. daha 3-4 aylık koca bu sebeple lafı ayrılığa getirmeye cüret edebiliyorsa senin de o sigarayı alıp karşısında yakıp suratında söndürmeye hakkın olur.
şunları hoş görmeyin allah aşkına. böyle böyle kendilerini bi halt sanıyorlar.

ha şu an tek dert koca müsveddesinin sigarası mı? efendi hazretlerinin yoksunluk krizi yiyecek ekmekten, borçtan daha mı önemliymiş acaba?
hem şu an işi yok hem senden gelecek paradan sigara alınamıyor diye lafı ayrılığa getiriyor ve bu senin için çok mu normal de öylesine anlatabiliyorsun..
yeminle koyarım tekmeyi g...ne öyle kocam olsun. akşam akşam sinir yaptım :KK11:
Normal geliyo açıkçası ya. oda stresli bide sigarada olmayınca deliriyodur heralde bilemiyorum ruh halini daha eve gitmedim

Çok üzüldüm durumunuza..eşinizi anlayabiliyorum bir sigara bağımlısı olarak çok zor oda ayrı stres yaratır
Ayrılık lafını belkide sinirle söyledi bilemiyorum
Biryerden borç alabilseniz keşke en azından bu ayı atlatabilirdiniz yokmu hiç ailede yada akrabalardan birileri?

Normal geliyo açıkçası ya. oda stresli bide sigarada olmayınca deliriyodur heralde bilemiyorum ruh halini daha eve gitmedim

ben eşimle 5 yıl sevgililik 7 yıl da evlilik olmaz üzere 12 yıldır beraberim. hayvani tartışmalarımız oldu ama bir kere bile ayrılalım vs cümleleri kurmadık. ha muhakkak herkesin aklından geçiyordur zaman zaman şundan kurtulsam diye ama dile dökülmez böyle şeyler. dökülürse yapılması lazım çünkü o kadar çirkin ki. normal değil bunu normal kabul etme. sen çalışıyorsun eve ekmek götürebilmek için didiniyorsun adam sigara için sana böyle davranamaz hakkı yok. bunu öğrenin.

İş kesin olmadan neden mevcut işinden ayrıldı onu anlamadım?
Bence bu lafına tepki koy kolayca bahsedemesin ayrılıktan

Mevcut işinde sorunlar vardı bide şuan oturdugumuz ev bayağı uzak şehre ev ile ilgilenicem dedi öbür iş zaten tamam diyip evin boyasını vs vs halletti.
Bu lafına tepki koy.. hımm aslında genelde söylediğimiz şeyler bende dile getiriyorum bazen. Sen zaten benden ayrılıcaksın ben kimim ki kendi başına kararlar veriyosun diyor

madem eşiniz için başka iş oldu ailenizden 100 tl borç isteyin oraya görüşmeye gitsin 2 pakette sigara alsın idareli kullansın.
ya her konuda tütün diyorum ama sigaralar çok pahalı benim eşim mecbur tütüne geçti 20 tl vermektense 7 tl veriyor bi düşünsün

Back
X