Daha evlenirken işsiz kalmış, cicim aylarında bir dünya sıkıntıya neden olmuş beyimizin hassasiyetine bak, kıyamam.
Tabi ki banka önemli, ailemin öğrenmemesi önemli, sen kaç yaşında, başlayacağın işi garantilemeden elindeki işi bırakan bir beyinsizsen ben neden sicilimi kirletip, aileme, iş çevreme rezil olmak zorundayım ki böyle bir adam yüzünden. Mahçup olacağına atar yapmış bir de

En az üç kere geciktirirse sadece ihtar gönderirlermiş, nerden uydurmuş bunu acaba? Kimsenin gözünün yaşına bakmıyor bankalar artık, 2 ayda o borç 500 tl olur, o zaman nasıl ödenecek? Bence umrunda değil, o gün gelsin de bakarız, bugünlük keyfime bakayım da modunda kocanız.
Birini düşünmek demek, onun için bankadan aldığı borcun üstüne yatmak, itibarını kaybetmek demek değildir, kusura bakmasın.
Ayrıca tabi ki ondan habersiz ödeme planı yapacaksınız, ne sanıyor kendini, maliye bakanı mı? Çalışıp kazanacak zekada olduğunuza göre harcama planı da yapabilirsiniz, beyfendiye ihtiyacınız yok. O kadar para kontrol etmek istiyorsa gitsin kazansın bir zahmet. Kendi çalışınca her harcamayı size soracak mı?
Şu yeni nesil, hiçbir haltı beceremeyen, plan bütçe iş planlaması yapmaktan aciz, borcuna sadık olmayan, herkese akıl verip erkeklik taslayan adamlardan tiksiniyorum kusura bakmayın, evli barklı insanım babamdan para alıyorum diye utanması lazım, erkeklerin genleri bozuldu bence