Paravan evlilik mi?

Benim çok yakın bı akrabanın kocası böyle.
Adamı ilk karısı bı kaç ay için de hemen hemen ayrılmış.
Çok başarılı cinsel hayatı über gibi tekrar işte akrabamız ile evleniyor.
3 ayda bi zorla zarla birlikte oluyormuş. İlişki de çok kısa sürüyormuş.
Bı çocukları oldu inanılır gibi değil!!!

Niye evleniyorlar anlamıyorum.
Eşi birakmasın diye ev verdiler, araba aldılar. İşten çıkınca kp ri bakıyor maddi olarak da.
Geline verilenlere bakılırsa adamın durumunu kendısı ve aılesı biliyor
Yapılan Hersey sus payı
Kızın gunahına gırmısler yazıklar olsun.
İlk Evlılıgın senın yuzunden bıtmıs ne dıye ıkıncı kadını bile bile kandırır evlenir yakarsin basını dı mı?

Oldu zaten canim. 1 cocugum var.
Oturup konusmalisiniz. Suclayarak degil de, kendisi mi isteksiz ya da doktor ne demis, bu problemi cozmeyi dusunuyor mu, bu hep boyle mi olacak, eger bu sekilde devam edecekse soylesin ki siz de ona gore yolunuzu cizin. Acik acik konusmalisiniz. Nasil bunu duzeltecek acik acik sorun.

siz tekrar kan tahilleri isteyin sadece Testosteron değil ,özellikle Proklaktin .
erkeklerdede mevcuttur ,yüksek cikarsa aşiri isteksizlik yapiyor .
bence bir Hormon endokrinolijisine gidin ,
Ilac kullaniyormu?
Antidepressan ve antişizofren psikoz ilaclarida isteksizlik yapiyor .

Eşinizle konuşun anlaşin istek olmasada haftada 1 kere ilişki yaşayin .
Ne kadar az sex yapilirsa okadarda az istek ve az testosteron oluşur .

Iste ben de gururum el vermiyo istesem de giymiyorum :) ne kadar aci esim yanlis anlar diye gecelik giymiyorum :))) toobe yarabbimm
Yahu bırakın anlasın, ne anlarsa anlasın.
İstediğinizi giyin lütfen.
Kendinizi dişi hissetmek sadece ona bağlı bir durum değil.
İnsan güzel çamaşırlar giyince, üstünde çuval olsa daha bir ahım şahım hissediyor kendini, morali yukarı çeken bir şey.

Yanlış anlasın da bir zahmet!
Ya harekete geçer ya da bıdı bıdı konuşursa ‘kendimi kadın hissetmek için sana bel bağlamıyorum’ dersiniz, oturur totosunun üzerine.

Kız bebeğinden daha değerli değil ya bırak boş ver benim.esim hiç bir şey yapmama izin vermiyor gizli gizli anca süpürüyorum bebek etkilenmesin Allah korusun bari maske falan tak yogurt tüket canım cinsiyetini ogrenincede mutlaka bana yaz 😍😍 bulantıların yok galiba olmasında çok fena sağlıkla bebeislerimiz kucaklarimiza alalım insallah seni takipe alicam doğum yapınca sana mesaj atacam 😀😀
Sağol canım amin inşallah ikimizinde iki çocuk var mecbur yapıyorum cnm biraz fazla titizim engel olamıyorum bulantılar çok hala kusuyom azaldı ama baya

Oturup konusmalisiniz. Suclayarak degil de, kendisi mi isteksiz ya da doktor ne demis, bu problemi cozmeyi dusunuyor mu, bu hep boyle mi olacak, eger bu sekilde devam edecekse soylesin ki siz de ona gore yolunuzu cizin. Acik acik konusmalisiniz. Nasil bunu duzeltecek acik acik sorun.
Ah zaten sakin konusmayi basarabilsem.. bi zamandan sonra sakinlik kalmiyo inanin. Bi de sacma bahaneler ya da ayni cevaplari duyunca zaten cildiriyorum. Yapi olarakta pek tekrari seven bi insan degilim. Ama kendimi hazirlayip sakin kalabilecegimden emin oldugumda konusucam hem de doktor mevzusunu acicam

siz tekrar kan tahilleri isteyin sadece Testosteron değil ,özellikle Proklaktin .
erkeklerdede mevcuttur ,yüksek cikarsa aşiri isteksizlik yapiyor .
bence bir Hormon endokrinolijisine gidin ,
Ilac kullaniyormu?
Antidepressan ve antişizofren psikoz ilaclarida isteksizlik yapiyor .

Eşinizle konuşun anlaşin istek olmasada haftada 1 kere ilişki yaşayin .
Ne kadar az sex yapilirsa okadarda az istek ve az testosteron oluşur .
Yok ilac falan kullanmiyor. Ama bu dedigin testleri mutlaka istiicem cok tesekkur ederim.

Yahu bırakın anlasın, ne anlarsa anlasın.
İstediğinizi giyin lütfen.
Kendinizi dişi hissetmek sadece ona bağlı bir durum değil.
İnsan güzel çamaşırlar giyince, üstünde çuval olsa daha bir ahım şahım hissediyor kendini, morali yukarı çeken bir şey.

Yanlış anlasın da bir zahmet!
Ya harekete geçer ya da bıdı bıdı konuşursa ‘kendimi kadın hissetmek için sana bel bağlamıyorum’ dersiniz, oturur totosunun üzerine.
Dogru aslinda gereksiz, fazla gurur yapiyorum sanirim. Moral oldu cok tesekkur ederim 😊

Çooook iyi anlıyorum seni. 12 yıllık evliliğimde toplam 12 kere olmadı cinsellik. Çocuk yoksa hemen boşan . Ben cinsellik önemli değil yeterki çocuk olsun dedim hamilelik ve sonrasında toplam 6 yıl elini bile sürmedi. Boşanmak istedim ağladı yalvardı ayda 1 olacak diye söz verdi , zorla 3 ayda bir oldu. Ama karar verdim boşanacağım zaten ev arkadaşı gibi yaşıyoruz o zaman evliliğe gerek yok. Benim ki Gay olup paravan evlilik yapanlardan değil tamamen aseksüel , cinsellikten iğreniyor nefret ediyor . Sizinki de öyle olabilir ama bunun çaresi hayatını mahvetmek değil 12. Yılda diyorum ki keşke o balayında 10 günde zorla nazla bir kere bile yapmadığı d anlayıp hemen boşansaydım

Bu konuda çaba göstermiyorsa boşarım hiç vakit kaybetmem
Yakın bir arkadaşım bir ay önce boşandı bu sebepten, aynı anlattığınız tipte bir adamı 14 sene çekti, kızın psikolojisi bozuldu, özgüveni yıkıldı, çok hasar aldı bu evlilikten. Diyeceğim o ki zaman kaybetmeyin fazla, olmuyorsa olmuyordur
Davayı bu sebeple mi açtı ? Nasıl ispatladı cinsellik olmadığını? Bu sebeple açılırsa 1. Celsede boşuyormuş hakim ama ispatlamak gerekiyor olmayan bir şey nasıl ispatlanır ki?

Yaa nasil anlatayim bi tuhaf. Sanki kimseyle daha once bisey yasamamis gibi. Ilkinde ben gulmustum mesela napiyosun sen oyle diye 😊 anlatilmasi biraz zor. Cocugum var 1 tane. Duzeldim dedigi kandirdigi zamanlardan. Hamile kaldigimdan beri de yine hala yok. 9 ay hamilelik 1 yasinda bebek iste dusunbne kadar olmusv
Ah çocuk da varmış, artık hiç bir çaba göstermez dışarıya karşı erkekliğini ispatladı çocuk yaptı :( . Seks sırasındaki durumda aynı garip Garip hareketler yapar , bir zerre istek olmadan sanki WC fırçalıyormuş gibi suratında iğrenir gibi bir ifade ve alelacele. Çocuk küçükmüş daha boşanıp kendinize yeni bir hayat kurun , iyi bir koca olamayan adam iyi bir baba da olamıyor

Çooook iyi anlıyorum seni. 12 yıllık evliliğimde toplam 12 kere olmadı cinsellik. Çocuk yoksa hemen boşan . Ben cinsellik önemli değil yeterki çocuk olsun dedim hamilelik ve sonrasında toplam 6 yıl elini bile sürmedi. Boşanmak istedim ağladı yalvardı ayda 1 olacak diye söz verdi , zorla 3 ayda bir oldu. Ama karar verdim boşanacağım zaten ev arkadaşı gibi yaşıyoruz o zaman evliliğe gerek yok. Benim ki Gay olup paravan evlilik yapanlardan değil tamamen aseksüel , cinsellikten iğreniyor nefret ediyor . Sizinki de öyle olabilir ama bunun çaresi hayatını mahvetmek değil 12. Yılda diyorum ki keşke o balayında 10 günde zorla nazla bir kere bile yapmadığı d anlayıp hemen boşansaydım
Var canim benim de 1 tane cocugum. Simdi benimde keskelerim var. Bunu yasamadan tam olarak anlasilmasi cok zor. Bi de derdimi anlatinca sapikmisim gibi bakiyo bazilari. Sanki anormal olan benmisim gibi.. biz de gele gele boylesine denk gelmisiz :(

Ah çocuk da varmış, artık hiç bir çaba göstermez dışarıya karşı erkekliğini ispatladı çocuk yaptı :KK43: . Seks sırasındaki durumda aynı garip Garip hareketler yapar , bir zerre istek olmadan sanki WC fırçalıyormuş gibi suratında iğrenir gibi bir ifade ve alelacele. Çocuk küçükmüş daha boşanıp kendinize yeni bir hayat kurun , iyi bir koca olamayan adam iyi bir baba da olamıyor
Ben de safmisim ya. Duzelir sandim seviyodum cunku. Insan olarak yine seviyorum ama bu baska bisey. Her defasinda bi umut inanmisim. Halbuki dediginiz gibi en basta olsa bu kadar yipratici da olmazdi. Bazi seyleri kabul etmek zor geliyo sanirim

Var canim benim de 1 tane cocugum. Simdi benimde keskelerim var. Bunu yasamadan tam olarak anlasilmasi cok zor. Bi de derdimi anlatinca sapikmisim gibi bakiyo bazilari. Sanki anormal olan benmisim gibi.. biz de gele gele boylesine denk gelmisiz :KK43:
Benim evliliğimde de hiçbir zaman cinsellik ön planda olmadı.
Halbuki 8 senedir beraberdik evlenirken ve cinsel hayatımız da vardı, hiç o zamanlar öyle değildi.

Ben haftada 1 olunca şekilden şekile girdim, konuştum sonra gurur yaptım falan filan ve bıraktım.
Önce kendimi suçladım, özgüvenim zedelendi ama anladım ki sorun ben değilim, onun tembelliği ve hop kendimi geri topladım.

iki çocuğum oldu üst üste, artık o istese de bende tık yok, resmen rol değiştik.
Ve her seferinde derim ‘bu şovmen hareketleri çocuktan önce yapacaktın, pertim çıkmadan gencecikken’ diye.
Şuan 1 sene olmasa umrumda olmaz çünkü beni kendine benzetti, çekim gücünü sıfırladı.

Siz 1 sene diyorsunuz, bakın ben 1 hafta diyorum.
Sapık olabilir misiniz acaba?
Ben 1 hafta ile neler yaşadım, nasıl boşlukta hissettim kendimi, tahayyül edemiyorum sizi.

Halbuki 8 senedir beraberdik evlenirken ve cinsel hayatımız da vardı, hiç o zamanlar öyle değildi.

Ben haftada 1 olunca şekilden şekile girdim, konuştum sonra gurur yaptım falan filan ve bıraktım.
Önce kendimi suçladım, özgüvenim zedelendi ama anladım ki sorun ben değilim, onun tembelliği ve hop kendimi geri topladım.

iki çocuğum oldu üst üste, artık o istese de bende tık yok, resmen rol değiştik.
Ve her seferinde derim ‘bu şovmen hareketleri çocuktan önce yapacaktın, pertim çıkmadan gencecikken’ diye.
Şuan 1 sene olmasa umrumda olmaz çünkü beni kendine benzetti, çekim gücünü sıfırladı.

Ben 1 hafta ile neler yaşadım, nasıl boşlukta hissettim kendimi, tahayyül edemiyorum sizi.
Bence de oyle. Kesinlikle anormal olan o. Sapik filan degilim diye bagirmak istiyorum bazen. O bakis kirici oluyo cunku. Bi arkadasima anlattim pisman etmisti. Baya bi zaman da ona takmistim istememeli miyim diye. Sacma iste. Yine de boyle duymak iyi geldi tesekkur ederim :)

Ben de oyle diyorum biliyo musunuz. Duzeldim duzeldim diyosun da ne zaman duzeleceksin 50 den sonra duzelsen naapimm diye. Hersey zamaninda guzel. En guzel yillarimi niye boyle psikolojim bozuk gecireyim. Neden kendime guvenimi kaybedim. Ama o kadar rahat ki kendisi hersey normal ona gore

Back
X