Paravan evlilik mi?

Çooook iyi anlıyorum seni. 12 yıllık evliliğimde toplam 12 kere olmadı cinsellik. Çocuk yoksa hemen boşan . Ben cinsellik önemli değil yeterki çocuk olsun dedim hamilelik ve sonrasında toplam 6 yıl elini bile sürmedi. Boşanmak istedim ağladı yalvardı ayda 1 olacak diye söz verdi , zorla 3 ayda bir oldu. Ama karar verdim boşanacağım zaten ev arkadaşı gibi yaşıyoruz o zaman evliliğe gerek yok. Benim ki Gay olup paravan evlilik yapanlardan değil tamamen aseksüel , cinsellikten iğreniyor nefret ediyor . Sizinki de öyle olabilir ama bunun çaresi hayatını mahvetmek değil 12. Yılda diyorum ki keşke o balayında 10 günde zorla nazla bir kere bile yapmadığı d anlayıp hemen boşansaydım
Evlenmeden önce hiç belli etmemiş miydi? 🙁

Ben de oyle diyorum biliyo musunuz. Duzeldim duzeldim diyosun da ne zaman duzeleceksin 50 den sonra duzelsen naapimm diye. Hersey zamaninda guzel. En guzel yillarimi niye boyle psikolojim bozuk gecireyim. Neden kendime guvenimi kaybedim. Ama o kadar rahat ki kendisi hersey normal ona gore
Handikap bu zaten.
Onun mutlu olduğu hayat ile sizinki örtüşmüyor.
Dolayısıyla devam etmenin manası yok.
Ağır olacak belki ama evet bu sebeple koca boşanır.
Bir kadın ya da bir erkek, istediği cinsi kimliğini ilişkisinde yaşamıyorsa, evli kalmanın manası yoktur.
O bir arkadaş, dost olur çünkü.
Cinsel ilişki yaşadığımız bireyler, bizlere farklı hissettiren hem kalbe hem tene iyi gelen kimselerdir.
Sevgileri de farklıdır.

Sizin yerinizde olsaydım, belirttim haftada 1 ile travma geçirmiş kadınım, çoktan boşanmıştım.
Vazo diye koymalık adamı napayım ben evde!

Canım benim erkek arkadaşım paravan evlilik yaptı ve çocuğu bile var ve maalesef bu sırrı ben biliyorum çok zor anlaşılması. Ama şu şekilde birşeyler belli olabilir. Senle olurken dokunmaktan çekiniyor mu,? Aceleci mi? Hiç gözleriyle taciz ettiği olur mu? Ve erkek arkadaşları çok mu ? Birgün onun operatörunun self servisinden konuşma dokumlerine gir erkek arkadaşlarıyla evde olmadığı saatler çok konuşuyor mu?

Belki kucukken tacize ugramistir? Belki cinsellik onun icin kotu ve kirli bir seydir? Siz cocugunun annesi oldugunuz icin size yakistirmiyordur?
Babasi annesini aldattigi icin cinselligi sadece kotu ve ahlaksiz kadinlarin yaptigi dusuncesi yerlesmistir?
Bence terapiste gitmeden ayrilmayin. Her ne olursa olsun karsinizda yardima ihtiyaci olan bir birey var.
Umarim sorunlarinizi halledersiniz

Arkadaslar merhaba.
Ben 5 yildir isin icinden cikamadim. Fikirleriniz benim icin cok onemli.
Ben 5 yildir evliyim ve severek evlendik. Nisanlilik doneminin baslarinda cok istekli ve normaldi hersey. Yani oyle gorunuyodu. Cok uzun surmedi 6 ay sonra evlendik. Evliligimizin ikinci gunu balayina gittik. 10 gun kaldik 1 kere birlikte olduk o sure zarfinda. Ilk rahatsizligimi balayinin sonlarinda dile getirdim. "Aa boyle dusundugunu bilmiyordum. Ben de seni dusunmustum. Tamam bundan sonra normale donerim o zaman" dedi.

O zamandan beri hala ayni. Psikologa da gittik, urolojiye de gittik bi sonuc yok.

Bosanmak istedim defalarca birakmiyoda. Sozler yeminler girla. Ama hic biseyin degistigi yok.

1 sene uzak kalmayi denedim talep etmedim bakalim kendi yanasacak mi diye ama yok. 1 sene yaaa... 1 sene sonra benim patlamamla ister gibi yaptigi icinbu 1 sene oldu 2 sene falan nerdeyse. Ben tartismasam laf sokmasam umurunda bile degil.

Bunun nedenini sordugumda da bilmiyorum diyor. Sevgisini biliyorum. Evde bile bana dokunmadan (elimi tutma vs.) Oturmaz. Baskada hic bir sorunumuz yok. 1 dedigi iki etmez. Iki kurusu olsa bana harcar. Ne bileyim iste ama evliligin temeli cinsellik yok.
Bu nedir sizce? Boyle evlilik olur mu? Paravan dedikleri boyle bisey mi?

Bence hicbirsey arastirmayin ve derhal bosanin. Kuzenim beş yıl evli kalmıştı ve ayrıldı sonunda...koca beş yılı ha düzeldi ha düzelecek diye geçirdi...yılları gitti ..sizde üzgünüm ama çözüm bulamayacaksınız...muhtemelen eşiniz gay..yoksa senede bir ne demek şaka gbi..üstelik keza o bir birliktelikten bebek sahibi olursanız olmayan cinsellikle daha mutsuz olacaksınız. Kendinizi sadece evin hizmet işi ve bebek bakıcısı gbi goreceksiniz.Cinsellik düzelmezse bebek olmazsa gene mutsuz olacaksınız...yazık değil mi size... muhtemelen yaşınız gençtir...arkanıza dahi bakmadan bosanin bence...herkesin mutlu olmaya hakkı var

Sağol canım amin inşallah ikimizinde iki çocuk var mecbur yapıyorum cnm biraz fazla titizim engel olamıyorum bulantılar çok hala kusuyom azaldı ama baya
darısı benim başıma diyiyimçocuklarını da Allah bağışlasın canım cinsiyeti öğrenince mutlaka yaz 🤰💕

Öyle bir algı yok, gercek o.
70 degılse de 50.

Seks kulfet yorucu sacma sapan cırkın bir sey degıl kı, neden birbirini seven insanlar aynı ev ıcınde ayda bir sevissin? Neden buna normal diyelim? Cıftlerın birbirini arzulamamasına neden normal dıyelım, TV izlerken el ele tutuşuyorlar dıye?

İkiniz karsılıklı istemiyorsanız ona bısey diyemem.
Katılıyorum size aynı evde 1 sene kadın halimle ben duramam ki o bi erkek

6 yillik evliyim benim esim de oyle. 1 yil hic yanasmadigini biliyorum. butun doktorlara gitti hersey normal. aldatma ya da paravan ihtimali benim de aklima gelmisti ama brnim esimin benden baska kimsesi yok ne ailesi ne arkadasi... bana inanilmaz duskundur biz arabaya parca alinacaksa sanayiye bile birlikte gideriz. ben mutlu olayim diye cabalar didinir, ne istersem yapmaya calisir, ev islerine inanilmaz yardimcidir, ama cinsellik konusu yok yani. aklima bile gelmiyor diyor, normal ona gore aylarca sevismemek...

bence yedigimiz ictigimizden boylr
Bu cinsellik olarak yetersiz erkeklerin hepsinde aynı şeyi görüyorum çok iyi eş herşeye yardımcı dört dörtlük ama peki neden böyleler. Çünkü cinsellikteki eksikliği kendilerince böyle kapatmaya çalışıyorlar. Bir nevi suçluluk duygusu var.

Ondan eminim cunku soyle, evden ise isten eve. 5 10 dk bile gec kalmaz. Hatta ben derim az cik yalniz kalayim diye ama evden hayatta ayrilmaz tek
eşinizi seviyorsanız bu kadar sabretmişsiniz biraz daha sabredin geçmişten bir travması yada hormonal bir sıkıntısı olabilir. bunların çaresi vardır. anlattıgınız kadarıyla eşiniz cinsellik dışında iyi bir eş. o bu şansı hak ediyor.

Dogru diyorsunuz. Cok guvendigim bi universite hastanesi var. Biraz uzak ama olsun orayi tercih edeyim.
Benim anlamadığım bi çok üye doktora gidin psikoloğa gidin demişte bunu yapması gereken yada eşine söylemesi gereken neden kadın oluyo neden kadın çabalıyor. Demek erkek bunu bir sorun olarak görmüyor görsede önemsemiyor bu bile aslında insanın eşini sevmediğini yada önemsemediğini gösterir.

Davayı bu sebeple mi açtı ? Nasıl ispatladı cinsellik olmadığını? Bu sebeple açılırsa 1. Celsede boşuyormuş hakim ama ispatlamak gerekiyor olmayan bir şey nasıl ispatlanır ki?

Cinsel konularda ispat istenmiyor, avukatı erkeğin kocalık görevlerini yerine getirmediği, mahrem hayatları olmadığı şeklinde düzenlemiş dilekçeyi, ispat falan istenmedi, tek celsede bitti.
Kardeşimin boşanma davasında da yaşandı böyle bir durum, dilekçesinde eşinin kendisini cinsel olarak istemediği şeylere zorladığını belirtti, onda da ispat istenmedi, boşandılar.

Benim eşimin de hiç aklına gelmiyordu. 7 yıllık evliliğimizde 10 kez falan birlikte olduk. Hepsi de benim çabamla... 3 yıldır ben artık pes ettim. bir kez bile talep etmedi. Boşandık yakım zamanda ... Açmadan solan bir gül goncası gibi hissediyorum kendimi.... psikolojim yerlerde...
Cok üzüldüm... cocugunuz varmiydi?
Allah böyle egoist insanlari bildigingibi yapsin 🤲🏻

Arkadaslar merhaba.
Ben 5 yildir isin icinden cikamadim. Fikirleriniz benim icin cok onemli.
Ben 5 yildir evliyim ve severek evlendik. Nisanlilik doneminin baslarinda cok istekli ve normaldi hersey. Yani oyle gorunuyodu. Cok uzun surmedi 6 ay sonra evlendik. Evliligimizin ikinci gunu balayina gittik. 10 gun kaldik 1 kere birlikte olduk o sure zarfinda. Ilk rahatsizligimi balayinin sonlarinda dile getirdim. "Aa boyle dusundugunu bilmiyordum. Ben de seni dusunmustum. Tamam bundan sonra normale donerim o zaman" dedi.

O zamandan beri hala ayni. Psikologa da gittik, urolojiye de gittik bi sonuc yok.

Bosanmak istedim defalarca birakmiyoda. Sozler yeminler girla. Ama hic biseyin degistigi yok.

1 sene uzak kalmayi denedim talep etmedim bakalim kendi yanasacak mi diye ama yok. 1 sene yaaa... 1 sene sonra benim patlamamla ister gibi yaptigi icinbu 1 sene oldu 2 sene falan nerdeyse. Ben tartismasam laf sokmasam umurunda bile degil.

Bunun nedenini sordugumda da bilmiyorum diyor. Sevgisini biliyorum. Evde bile bana dokunmadan (elimi tutma vs.) Oturmaz. Baskada hic bir sorunumuz yok. 1 dedigi iki etmez. Iki kurusu olsa bana harcar. Ne bileyim iste ama evliligin temeli cinsellik yok.
Bu nedir sizce? Boyle evlilik olur mu? Paravan dedikleri boyle bisey mi?
Ya acaba erotik bir film izleseniz etkileniyor mu bir baksanız belki ipucu olur.

Evlenmeden önce hiç belli etmemiş miydi? 🙁

Evlenmeden önce sadece el ele tutuşup öpüştüm, öpüşmesinde bir gariplik hissettim ama tecrübesiz olduğu içindir herhalde dedim. Kardeşimle yaşıyordum o tatile gittiğinde yalnız kalmaya korkuyorum gel bende kal 1 hafta dedim ışıkları yak korkmazsın dedi. Israrla çağırdım Ta en son gün geldi , o gün arkadaşının evini taşımaya yardım etmişti çok yorgunum dedi uyudu . Yorgun olmasam şöyle yapardım vs diye konuştu ben de inandım. Konu sahibinin eşi gibi diğer her konuda o kadar iyi bir insandı ki bu bu yüzden ayrılmak ( evlenmeden önce hiç cinsel yaklaşımının olmaması ) aklıma gelmedi . Bir de dinine düşkün imajı çizdi cumaya falan gidiyordu evlenmeden önce , bizim başbaşa bir evde bile kalmamız günah vs diye işledi beni , bir şey diyemedim evlenmeyi bekledim

siz tekrar kan tahilleri isteyin sadece Testosteron değil ,özellikle Proklaktin .
erkeklerdede mevcuttur ,yüksek cikarsa aşiri isteksizlik yapiyor .
bence bir Hormon endokrinolijisine gidin ,
Ilac kullaniyormu?
Antidepressan ve antişizofren psikoz ilaclarida isteksizlik yapiyor .

Eşinizle konuşun anlaşin istek olmasada haftada 1 kere ilişki yaşayin .
Ne kadar az sex yapilirsa okadarda az istek ve az testosteron oluşur .
10 yıl önce aile hekimi genel tahlil istediğinde eşimin testesteronu sınırın bir üstü çıkmıştı . Yanlış hatırlamıyorsam kadınlarda 1-15 normal erkeklerde 16-50 normal gibi bir değer yazıyordu . Eşimin 17 çıktı benim 12 Doktor testesteron düşük ilaç kullanman gerekir endkronolojiye git dedi gitmedi ilaç kalp krizine neden oluyormuş benim sınırın altında değil zaten dedi 🤦🏻‍♀️ Ayrıca istek olmadan sex nasıl olacak erkeğin anatomisi buna uygun değil ki ?

Eşinizin psikolojik bir desteğe ihtiyacı olabilir. Bu durumun illaki bir sebebi vardır. Sebebi bulmak lazım. Bence psikologla görüşmek sorunu kökten çözmenize yardımcı olacaktır.

Benim anlamadığım bi çok üye doktora gidin psikoloğa gidin demişte bunu yapması gereken yada eşine söylemesi gereken neden kadın oluyo neden kadın çabalıyor. Demek erkek bunu bir sorun olarak görmüyor görsede önemsemiyor bu bile aslında insanın eşini sevmediğini yada önemsemediğini gösterir.
Dogru pek sorun olarak gordugunu soyleyemem. Ne zaman konu acilsa duzeldim bak goruceksin rahatliginda. Bilemedim 🤷‍♀️

Back
X