Paravan evlilik mi?

Canım benim erkek arkadaşım paravan evlilik yaptı ve çocuğu bile var ve maalesef bu sırrı ben biliyorum çok zor anlaşılması. Ama şu şekilde birşeyler belli olabilir. Senle olurken dokunmaktan çekiniyor mu,? Aceleci mi? Hiç gözleriyle taciz ettiği olur mu? Ve erkek arkadaşları çok mu ? Birgün onun operatörunun self servisinden konuşma dokumlerine gir erkek arkadaşlarıyla evde olmadığı saatler çok konuşuyor mu?
Ya tabi ki erkek arkadaslari var ama hic biriyle de gorusmez. Dediginiz gibi aceleci evet. Ama bi erkege de gozleriyle tacizine denk gelmedim 🤷‍♀️

Bence hicbirsey arastirmayin ve derhal bosanin. Kuzenim beş yıl evli kalmıştı ve ayrıldı sonunda...koca beş yılı ha düzeldi ha düzelecek diye geçirdi...yılları gitti ..sizde üzgünüm ama çözüm bulamayacaksınız...muhtemelen eşiniz gay..yoksa senede bir ne demek şaka gbi..üstelik keza o bir birliktelikten bebek sahibi olursanız olmayan cinsellikle daha mutsuz olacaksınız. Kendinizi sadece evin hizmet işi ve bebek bakıcısı gbi goreceksiniz.Cinsellik düzelmezse bebek olmazsa gene mutsuz olacaksınız...yazık değil mi size... muhtemelen yaşınız gençtir...arkanıza dahi bakmadan bosanin bence...herkesin mutlu olmaya hakkı var
Cokta genc degilim 35 yasindayim

Ya tabi ki erkek arkadaslari var ama hic biriyle de gorusmez. Dediginiz gibi aceleci evet. Ama bi erkege de gozleriyle tacizine denk gelmedim 🤷‍♀️
Bence sizin eşiniz eşcinsel değil dediğim sendrom var gibi boşuna eşcinsel mi acaba diye deneyerek vakit kaybetmeyin

Evet normal olmadığının farkındayım eşimin bir rahatsızlığı var zaten yakın zamanda tedaviye başlayacağız.☺️ Hergün ilişki yaşarsın da adam yine gider aldatır küfreder söver sayar. Evliliğin temelini saygı sevgi oluşturur, cinsellik ve ten uyumu sevginin getirmiş olduğu bir olgudur ve ihtiyaçtır. Evet cinsellikte önemli ama sevgi yoksa bir hiç. Bunu söylemeye çalışmıstım
Seks evliliği denge de tutuyor. Kavgaların uzamasını engelliyor. Arayı sıcak tutuyor. Sadece boşalmıyorsun yani. En büyük kavgalardan sonra bile güzel bir barışma sebebi yada arayı ısıtmaya yardımcı oluyor.
Evlilikte seks çok çok önemli. İki tarafın ilişkisini de canlı tutuyor.
Yüzde yetmişidir bu nedenle evet

Beş sene çok uzun bir süre konu sahibi. Daha fazla bekleyip senelerini harcamana değmez. Sebebi neyse ne düzelmez bu adam. En azından ayrılır kendine şans tanırsın. Gencecik yıllarını harcama

Yok seni böyle keser mi bakar mı gizli gizli ve dokunma olur mu mahrem yerlerine? Kusura bakma açık yaziyorum ama eğer gay se dokunmak istemez tiksinerek olur. Biseksuel ise anlamak zor ama eğer hiç olamama gibi cinsel problem varsa gay ya da gerçekten cinselliği sevmiyor.

10 yıl önce aile hekimi genel tahlil istediğinde eşimin testesteronu sınırın bir üstü çıkmıştı . Yanlış hatırlamıyorsam kadınlarda 1-15 normal erkeklerde 16-50 normal gibi bir değer yazıyordu . Eşimin 17 çıktı benim 12 Doktor testesteron düşük ilaç kullanman gerekir endkronolojiye git dedi gitmedi ilaç kalp krizine neden oluyormuş benim sınırın altında değil zaten dedi 🤦🏻‍♀️ Ayrıca istek olmadan sex nasıl olacak erkeğin anatomisi buna uygun değil ki ?
testorunu yanliş kullanip yüksek dozda alinirsa ,evet kalp rahatsizliği yapiyor.
maksat normal değere getirmek .
biz azicik dozun neler değişitirebileceğine inanmiyoruz .
kadin olarak benim testoteronum maalesef sifir,gercekten sifir .
hiç istek yok arti Kilo alma ve cabuk yorulma var .
birde bunu erkekte düşünün !!çok önemli

1 yıl iyi sabretmişsiniz konusunu dahi açmayarak. Olduğunda normal mi oluyor yani tatmin edici mi? Yılda bir defa arzulanmaz ki eş ya çok farklı geldi konunuz bana.

Bu konuda çaba göstermiyorsa boşarım hiç vakit kaybetmem
Yakın bir arkadaşım bir ay önce boşandı bu sebepten, aynı anlattığınız tipte bir adamı 14 sene çekti, kızın psikolojisi bozuldu, özgüveni yıkıldı, çok hasar aldı bu evlilikten. Diyeceğim o ki zaman kaybetmeyin fazla, olmuyorsa olmuyordur
Aynen ben de boşarım. Adam duzeldim deyip bildiğini okuyor. Ortada çok büyük problem var ama umrunda değil. Büyük olasılıkla eşcinsel.

Bu cinsellik olarak yetersiz erkeklerin hepsinde aynı şeyi görüyorum çok iyi eş herşeye yardımcı dört dörtlük ama peki neden böyleler. Çünkü cinsellikteki eksikliği kendilerince böyle kapatmaya çalışıyorlar. Bir nevi suçluluk duygusu var.
Aynen öyle yakın çevremde de görüyorum duyuyorum. Karıları hep diyo ki çok iyi davranıyor ev işine yardımcı ne yemek yaptın sormaz ne koysam önüne beğenir, eviyle ilgili ve asla tartışmaz çok iyi anlaşıyoruz ama seks yok. Sanırım böyle adamlar eşlerini yumuşak huyları ile bağlıyor evde temizlik yapıp eksiğini kapatmaya çalışıyor. Kadın da diyo ki milletin kocası sevişiyo da noluyo yemek beğenmez kavga çıkarır temizlik yapmaz. En azından iyi anlaşıyoruz diye avutuyolar kendilerini Bi süre

Geline verilenlere bakılırsa adamın durumunu kendısı ve aılesı biliyor
Yapılan Hersey sus payı
Kızın gunahına gırmısler yazıklar olsun.
İlk Evlılıgın senın yuzunden bıtmıs ne dıye ıkıncı kadını bile bile kandırır evlenir yakarsin basını dı mı?
Geline verilmedi canım.
Ev kp rinin.
Arabayı da kocasına aldılar.
Yazdığım gibi her türlü destek veriliyor.

Valla ne öyle kocam olsun ne de böyle imkanlar olsun.

Aynen öyle kızlar sanki bunları çekmek için dünyaya gelmiş.

Yok seni böyle keser mi bakar mı gizli gizli ve dokunma olur mu mahrem yerlerine? Kusura bakma açık yaziyorum ama eğer gay se dokunmak istemez tiksinerek olur. Biseksuel ise anlamak zor ama eğer hiç olamama gibi cinsel problem varsa gay ya da gerçekten cinselliği sevmiyor.
Ya cok acik anlatamiyorum ama dokunmayi da bilmiyo gibi degisik hareketleri var.

16 yıllık evliyim zamana duruma göre değişiyor cinsellik bizde...haftanın hergünü de olur,haftada birde ama asla ondan öteye normal olarak geçmez..günde iki kere sahaya da çıkarım yani ama eşim yorgun ,ona bırakırım..bir dönem borç falan oldu işleri kötü gitti ,başka bişiy düşünemedi yani 2ay kötü gitti..ayda bir kere, ben inanamadım nasıl böyle olduk diye.bir daha yaşamamak umuduyla diyorum..biraz daha sabredin bence...

Back
X