Tedavi olacaksanız ve bunu bir sorun olarak niteliyorsaniz zaten sıkıntı yok. Siz az önce sorun değil gibi yazdığınız için bu şekilde yanıt verdim. Bir sorunu olmadığı halde benimle cinsellik yaşamayan ve beni doyurmayan bir adama karşı saygım da sevgim de kalmaz benim açıkçası, insanız, ihtiyaclarimiz var :) Evliliğin temeli bence sevgi, saygı, cinselliktir.Evet normal olmadığının farkındayım eşimin bir rahatsızlığı var zaten yakın zamanda tedaviye başlayacağız.☺ Hergün ilişki yaşarsın da adam yine gider aldatır küfreder söver sayar. Evliliğin temelini saygı sevgi oluşturur, cinsellik ve ten uyumu sevginin getirmiş olduğu bir olgudur ve ihtiyaçtır. Evet cinsellikte önemli ama sevgi yoksa bir hiç. Bunu söylemeye çalışmıstım
Urolojiye mi gitmek lazim bunun icin acabao zaman iyi. bir hormonlara baktırsanız. testesteron düşüklüğü libidoyuda düşürüyor.
Benim dediğim hastalık harici. Evlilikte tek sevgi yeterli değil bence Kardesimi çok seviyorum onla yaşayim o zaman neden evleneyim kiNe dedi
Seks çirkin birşey demedim, tabi ki cift olarak birbirimizi arzuluyoruz, eşimin rahatsızlığı var ve tedavi olacak zaten ondan kaynakli oldugunu düşünüyoruz. Evlilik için en önemli parametrenin sevgi saygı olduğunu düşünüyorum sevgi olduktan sonra gerisi gelir zaten
Heh iste kesinlikle... kaynana bilmemne dertleri de yok. Miss. Niye evleneyim yaniKardesimi çok seviyorum onla yaşayim o zaman neden evleneyim ki
Allahım böyle kötü insanlarla karşılaştırma ya neler varkomşuymuş zaten.olaylar patladı.kadın kıskanmış filan. rezillik oldu.adam kadınla her gün ilişkiye giriyormuş ve bunun muhabbeti bile olmuş.
Tabiki düşüncelerinize katılıyorum aynı düşünüyoruz. Eşim tedavi olduktan sonra eminim ki düzelecektir. Ben sadece benim için yazdığınız gibi sıralama olarak önce sevgi sonra saygı sonra cinsellik geliyor, bu onu tamamen ekarte ettiğim anlamına gelmiyor yanlış anlaşıldîmTedavi olacaksanız ve bunu bir sorun olarak niteliyorsaniz zaten sıkıntı yok. Siz az önce sorun değil gibi yazdığınız için bu şekilde yanıt verdim. Bir sorunu olmadığı halde benimle cinsellik yaşamayan ve beni doyurmayan bir adama karşı saygım da sevgim de kalmaz benim açıkçası, insanız, ihtiyaclarimiz var :) Evliliğin temeli bence sevgi, saygı, cinselliktir.
Ne demek istediğimi anlamamışsınız, yorumunuz için teşekkür ederim, iyi günlerBenim dediğim hastalık harici. Evlilikte tek sevgi yeterli değil bence Kardesimi çok seviyorum onla yaşayim o zaman neden evleneyim ki
Size deNe demek istediğimi anlamamışsınız, yorumunuz için teşekkür ederim, iyi günler
evet.Urolojiye mi gitmek lazim bunun icin acaba
:))) annem de mis gibi kaynana olurHeh iste kesinlikle... kaynana bilmemne dertleri de yok. Miss. Niye evleneyim yani
O zaman once uroloji, sonra cinsel terapist sonra karar daha mantikli sanirim. En azindan deneseydim demem
:))) annem de mis gibi kaynana olur
peki olduğunda nasıl ayıptır sormasıUroloji hersey normal bi sorun yok dedi. Psikologa da "ben elin adamindan ne tavsiye alicam sacma sapan konusuyo ben zaten duzeldim" dedi birakti. Ama 5 yildir boyle 1 veya 1 senede oluyo diye dusun yani
Çok bilgili değilim gerçekten:/ umarım değildir.Paravan olmasından çok daha düşük bence dediğiniz ihtimal :)
Tek güzel yanı cinsellik valla, başka da Bi halta yaramaz evlilik. Bide cocukyaa evliliginde turlu sikintilari var niye bos bos cekeyim ki :) dimi ama
Bana da madonna fahişe sendromu gibi geldi.Ay bu erkeklerin saçma sapan sendromlarından,tavırlarından gına geldi.Bir taneside düzgün olmaz mı yaÇok bilgili değilim gerçekten:/ umarım değildir.
Yaa nasil anlatayim bi tuhaf. Sanki kimseyle daha once bisey yasamamis gibi. Ilkinde ben gulmustum mesela napiyosun sen oyle diyepeki olduğunda nasıl ayıptır sorması
aceleci mi yoksa mutlu etmeye yönelik mi?
çocuğunuz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?