- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyy benim arkadasimin kocası da böyle. Sanırım faturalar bilmemneler adamda,çocuk masrafları kızda. Eve gelirken süt al desen sinirleniyor, "sen al çocuğun sütünü" diye. Kiz organik meyve alıyor,adam kendi kendine yiyor, çocuğa parça et alıyor, adam onu kavurup kendine yumurta kırıp yiyor... Üstelik kızın ailesinin desteğiyle mal mülk sahibi oldular.
Bence böylesi evlilik değil ya, ben de cimri sayılırım,bir şeyi almadan on kere düşünürüm ama bu adamınki bambaşka bir boyut. Yazık gerçekten, böyle bir babam olsun istemezdim,hadi kocayı da geçtim
hiç koş değil, acaba bir evlilik terapistine mi girseniz? Siz değiştiremezsiniz bu adamı çünkü kendi de bir sorunu olduğunu kabul edip psikoloğa gitmez bence. Evlilik terapistine en azından ilişkimiz için, ikimiz için sende bir sorum yok ilişkimiz düzelsin diyerek götürebilirsiniz. Parasını da ben ödeyeceğim dersiniz. Gerçekten fayda gören çok aile var, bunun dışında ya boşanacak ya da bu durumları çekeceksiniz… ev satma işi hiç masum gelmedi bana da, ısrarları kabul etmeyin lütfen. Kızınızın masrafları da size yığılmasın, maaşlarınızın yüzdesi oranında harcama yapın. O 15 kazanıyorsa yüzde 60 siz 10 kazanıyorsanız yüzde 40 katkı sağlayacaksınız ortak yaşamınıza kızınız dahil. Bu hesaplar hoş değil ancak sizde mecburi, alın kağıt kalem hesaplayın bence. Kanıt toplamayı da unutmayın ses kaydı, mesajlaşmalar özellikle, tanıklar. Normalde suç ancak avukatlar bu kanıtları kullanmanın yolunu bulabiliyor davaya göre… ve güçlü durmaya devam edinMerhabalar beni konumdan hatırlayanlardan vardır eşimle parasal konuda sıkıntımız var.en son ayrılık noktasına geldik aileler aracılığı ile birleştik.kizimin doğumgünü var ne hediye alayım dedi .Ben de bisiklet al bence dedim .Ne kadar dedi bin küsür dedim.pahali dedi.iyi bende o zaman başka hediye al dedim .500 liraya başka hediye aldım onu buldu .kızıma pasta yapılacak sen verir misin dedim yok dedi çocuğun bütün ihtiyaçları sende dedi bana.parasal konuda böyle anlaştık ben kendi ihtiyaçlarım kızın ihtiyacı evin bazı ihtiyaçları tabak çanak elektronik alet kendim alıyorum. Airfryer aldım gecende ona da sadece bin TL koydu .kalani ben ödeyeceğim anneler günü hediyesi imiş o da.sorun şu ki bu insan memur benim iki katim maaş alıyor Bi araba var iki ev araba ve evin birini eşim bekarken aldi .mesleği bırakmayı düşünüyor evli iken aldığımız evi satacak .madem satacaksin dedim ben de arabayı üzerime yap dedim çünkü iki lafından biri boşanmak. Dedim iş kurup ev parasını batirirsan bana yine ayrilalim dersen biz ne yapacağız dedim cocukla .madem öyle bosan ben kararimin arkasındayım dedi.para gozmusum ben.sen mi aldın arabayı dedi ben kendim kazandım pışık faln dedi .seviyeyi düşürdü. Aldığımız evi alırken altınlarımi vermistimnl yani vermese idim ev falan alınmayacaktı.uzerine kredi çekildi onu da babası ölünce babasından kalan mirayla kapattı. Yani ev senin değil benim diyor hiçbir hakkın yok diyor. Ben kendim memurum. Maaşım düşük. Elimden geldiğince eve destek oldum hep sen ne para biriktirdin diyor ben biriktiremiyorumcunku ancak yetiniyorum. Yükünü üzerinden almasa idim acaba birikim yaparmiydi. Daha önceki boşanma da döndük barıştık ama .hala boşanma lafı eden seven insan bu cümleyi kurmaz diyorum. Ne yaparsam yapayım yaranamaycagim Bi eş modeli var
İşte insan çocuğuna canından parça değil de masraf kapısı gözüyle bakınca böyle oluyor. En büyük argümanı da "biz bunu mu yedik, biz oraya mi gittik, bizi un muhallebiyle büyüttüler, biz de dört yaşına kadar konuşamadık ne olmuş konuşuyoruz"Kişinin kendi hayatında, bekarken tutumlu olması başka, evlenince eşinden sakınması bambaşka yengenç. Hele ortada çocuk varsa. Sanki kadınlar çocukları babalarının evinden getiriiyor hasbinallah.
bütçesine göre hakkıyla bakmayan çocuk sahibi olmasın.yazık o çocuklaraİşte insan çocuğuna canından parça değil de masraf kapısı gözüyle bakınca böyle oluyor. En büyük argümanı da "biz bunu mu yedik, biz oraya mi gittik, bizi un muhallebiyle büyüttüler, biz de dört yaşına kadar konuşamadık ne olmuş konuşuyoruz"
Eee, yani sen çok mu iyi bir şey oldun? Ne bileyim,benim bildiğim insan çocuğu kendinden önde gitsin ister. Biz yemedik o yesin,biz göremedik o görsün... Ama işte, bazı insanlar için çocuk elalem kısır demesin diye yapılan bir şey olduğu için...
Kira + elektrik+LPG sizin harcadığınızin yarısı bile değil , farkında mısınız?evet çocuk ikimizin çocuğu çocuğun masraflarına ortak ol dediğimde sen de o zaman kira elektrik arabanın gazına ortak ol diyor.paraya tapan eş işte
efsane üye o.adam 5 kuruş vermeden boşamış.aradan kaç sene geçti hala adamla geri evlenmeyi umuyorduBurada bir üye vardı eşi bir daha iyice tanışıp evlenelim diye anlaşmalı bosamisti. Zırnık alamamıştı. Senin eşin de evi senden kaçırmak için barışmis haberin ola. Evi satacak sen de 500.000in üzerine bir bardak su içersin.
Daha çok umar. Adam da orada burada hava atıyordur nasıl bosadim diye.efsane üye o.adam 5 kuruş vermeden boşamış.aradan kaç sene geçti hala adamla geri evlenmeyi umuyordu
adama talip çıkar mı diye başka kadınmış gibi konu bile açmıştı.kendilerini sevmeyen erkeklere bu kadınlar neden bu kadar takıntılı anlamıyorumDaha çok umar. Adam da orada burada hava atıyordur nasıl bosadim diye.
Nasıl evlendiniz, çok merak ettim gerçekten, severek mi?Çalışmasam hayatta birsey almaz ki bana.
Size daha önceki konuda da aynı yorumu yapmıştım.böyle evlilik olmaz,bu adamla ömür geçmez..ama siz ısrarla devam edip 2-3 ayda bir aynı konuyu açıyosunuz.boşanırım diyen adama 2.söyletmeden tebligatı yollarım ben..öncelikle avukata danışın hak kaybınız olmasınÇalışmasam hayatta birsey almaz ki bana.
Ay bir de kuracağı işin yarısı konu sahibinin olacakmış..böyle bi adam borçlanır tüm borcu da ona yıkar.biz adamın ne olduğunu anladık o hala ona inanıyorBoşuna kendinizi yormayın .
Üyenin bircok konusu aynı , her defasında da aynı şeyler yazılıyor. Eve , arabaya , banka hesaplarına şerh koydurun diye ama nafile.
Konu sahibi asla boşanmıyor , boşanmayı düşündüğünü de düşünmüyorum.
Adam evi satacak , birikimle de iş kuracak konu sahibini de zırnık alamayacak.
Adam kızına oyuncak bebek bile almıyor siz düşünün. Bu adam baba olsa ne olur olmasa ne olur ?
Konu sahibi ayrılsa eminim kızı için daha fazla nafaka alır.
Kendi düşen ağlamaz vallahi yüz defa söylendi.Ay bir de kuracağı işin yarısı konu sahibinin olacakmış..böyle bi adam borçlanır tüm borcu da ona yıkar.biz adamın ne olduğunu anladık o hala ona inanıyor
ben olsam mesela orada kan beynime sıçrar gerizekalııı diye bağırırdımPışıık mı? Ay nolur boşanıcam deyin bu adamdan. Pışık nedir?![]()
Sizden iyi kazanan eşinize niye para yardımı yapıyorsunuz? Ben olsam calışmam evde cocuk bakarım. Görsun Hanyayı KonyayıAnlaşma gibi evet.cunku ilk evlendiğimizde maaş kartımı istedi vermedim .para verdim bebek olmadan her ay .Ev eşyaları kendimiz almıştık destek olmak iicn .sonra cocuk oldu her ay verdiğim parayı vermeyince bakıcı iicn vermeye başladım değişen brsey olmadı ama her ay kendisine para atmamı istedi söyledi. Bende yok dedim .ki iyiki ben karşılıyorum kızımın ihtiyaçlarını asla benim aldıklarımı almaz ki gider milyoncudan oyuncak alir hiç çok para harcamak evladı da olsa .
Resmen kadını aç bırakacak tıyniyetteNe kadar çirkin karakterli eşiniz. Evlilikte senin paran benim param olayı olmamalı. Hele bunu bi erkek asla yapmamalı. Çalışmasanız demekki bakmayacak bu size. Pes gerçekten i