• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paraya tapan eş

Niye boşanmayı düşünmüyorsunuz peki?
Eşiniz memurken çocuk için alacağınız nafaka da daha yüksek olur muhtemelen.
Memurluğu bırakırsa, nafaka vermemek için de kırk takla atar bu adam.

Siz hâlâ ona o kadar buna bu kadar veriyorum diyorsunuz. Bunları geçmelisiniz artık. 🤦‍♀️

1500 tl veriyorum yani aramızda anlaşma var maaş kartımı istedi vermedim.maaşlar birleşsin dedim onu da kendi istemedi ben daha çok harcarım diye.pazar parası bende bakıcı kendi giyim çocuk giyim .ucu ucuna yetiyor.param biterse 200 üçyüz veriyor diyelim ki bin tl istiyorum desem vermez neden yetiremedin çok harcadın diye kızar
Eşine bakıcı zam istedi piyasa ortada dersin artık 2500 vereceğini söylersin. Ve o parayı gram altın veya döviz olarak her ay eşinin bilmediği yeni bir banka hesabına yatırirsin. Eve, kızının giyimine mutfağa harcamadan o parayı maaşını aldığın gibi köşeye atarsın. Öyle yapanlar var. Dahası eminim eşin de yapıyordur o kalibrede biri çünkü. Keşke eşler arasında böyle gizli saklı işler olmasa buna mecbur kalmasalar ama bir tarafın sömürüsü yüzünden bazen yapmak gerekir.
Ayrıca o ev sen olmadan alınamazdi sen eve mutfağa çocuğa harcama yapmasan takıları vermeden nasıl alacaktı beyefendi. Kesinlikle eve şerh koydurmali ve bu yüzden korkmamalisin. Sonuçta sende emek veriyorsun çalışıyor yoruluyor uykundan eğlencenden yemenden icmenden eminim ki kisiyorsun e niye paşaya bırakacaksın. Önlemler gayet açık iş sende bitiyor.
Aslında yapılacak tek şey ayrılmak ama ayrılmadığınız için ilerde o ayrılırsa mağdur olmayın diye bunları söylüyorum

Son düzenleme:
Kaçtır aynı konu, konu sahibesi sürekli öyle cimrilik yaptı böyle cimrilik yaptı şeklinde. Eeee boşanmayacaksan buraya konu açıp niye milleti kanser ediyorsun hanımabla :ruh:
Hadi ya bilmiyordum şimdi hem kocasına hem de konu açan kadına sinir oldum 🤣

Haberi oluyor olmasına ama, olsa kaç yazar. Sonuçta AİLE KONUTU Şerhi. Kim ne diyebilir.. Adam boşanma lafı ediyorsa bitmiştir o evlilik zaten. Konu sahibinin cesaretini bi an önce toplaması gerek
şerh koyduracağım ama o evde kiracı var tapuda ikamet belgesi istediler ve ona da mesaj gidiyormuş

Eşine bakıcı zam istedi piyasa ortada dersin artık 2500 vereceğini söylersin. Ve o parayı gram altın veya döviz olarak her ay eşinin bilmediği yeni bir banka hesabına yatırirsin. Eve, kızının giyimine mutfağa harcamadan o parayı maaşını aldığın gibi köşeye atarsın. Öyle yapanlar var. Dahası eminim eşin de yapıyordur o kalibrede biri çünkü. Keşke eşler arasında böyle gizli saklı işler olmasa buna mecbur kalmasalar ama bir tarafın sömürüsü yüzünden bazen yapmak gerekir.
Ayrıca o ev sen olmadan alınamazdi sen eve mutfağa çocuğa harcama yapmasan takıları vermeden nasıl alacaktı beyefendi. Kesinlikle eve şerh koydurmali ve bu yüzden korkmamalisin. Sonuçta sende emek veriyorsun çalışıyor yoruluyor uykundan eğlencenden yemenden icmenden eminim ki kisiyorsun e niye paşaya bırakacaksın. Önlemler gayet açık iş sende bitiyor.
Aslında yapılacak tek şey ayrılmak ama ayrılmadığınız için ilerde o ayrılırsa mağdur olmayın diye bunları söylüyorum
Alemsiniz :) adam bakıcı ile hiç mi muhattap olmuyor olmayacak
bakıcıyla iş birliği yapıp yalan mı söyleyecek konu sahibi

o parayı başka türlü arttırması lazım konu sahibinin ama nasıl

şerh koyduracağım ama o evde kiracı var tapuda ikamet belgesi istediler ve ona da mesaj gidiyormuş
gözünüzü karartın.. gitsin mesaj
dersiniz barıştık ama hala ağzında boşanma
cimrilik sende.. huzur yok seks yok sevgi hiç yok
tabiki önlemimi aldım diyin
ondan sonra kıyamet kopabilir hazır olun

gerçi ne kadar yazarsak yazalım boşa konuşuyoruz gibi oluyor

İs birligi değil kadın bakıcıya ödemeyi yapmıyor mu adam onu da mi kontrol ediyordur ? Nasılsa benden çıkmıyor diye belki bilgisi yoktur. Bakıcı yine anlaşması neyse onu alırdı. En azından biraz birikim yapabilirdi bu sayede. Diyorum ya keşke buna mecbur kalmasaydi ama paraya tapan ve eşiyle kuruş hesabı yapan biri olunca parasını bir şekilde değerlendirilebilmeli.

Özür dilerim ama bahaneler bahaneler.. Gitsin mesaj nolacak zaten adamın dilinde boşanmak var, aranız iyi değil. Mesaj gitsin ne olacak en fazla sorar siz de evet koydurdum dersiniz

Sizi bosamasindan mi korkuyorsunuz? Sizi beş parasız bırakıp bosandiginda bu korku sizin bundan sonraki hayatınız için size bir fayda sağlayacak mi? Bütün bunları zaten korktuğunuz için yaşamıyor musunuz? Bu korku bu güne kadar size ne kazandırdı?

İs birligi değil kadın bakıcıya ödemeyi yapmıyor mu adam onu da mi kontrol ediyordur ? Nasılsa benden çıkmıyor diye belki bilgisi yoktur. Bakıcı yine anlaşması neyse onu alırdı. En azından biraz birikim yapabilirdi bu sayede. Diyorum ya keşke buna mecbur kalmasaydi ama paraya tapan ve eşiyle kuruş hesabı yapan biri olunca parasını bir şekilde değerlendirilebilmeli.
adama 1000 tl zam çok gelir ve bakıcıya sorar çok değil mi şu olsun bu olsun diye işler sarpa sarar
birde yalancı konumuna düşer konu sahibi

adama 1000 tl zam çok gelir ve bakıcıya sorar çok değil mi şu olsun bu olsun diye işler sarpa sarar
birde yalancı konumuna düşer konu sahibi
O kadar detaya iner mi bilemem belki sorgulamaz diye bir alternatif olsun dedim. Yazık ya onun emeği onun parası ama adamın düşürdüğü duruma bak

su an oturduğunuz ev kimin

oturduğunuz eve aile konutu serhi konuluyor bildiğim kadarıyla

vay adama bak tek tek hepsini düşünmüş ince plan yapmış

Adamin 2 evi 1 arabasi var hala sana birikim mi soruyor, ustelik bu enflasyonda?
Cocugun ve senin butun ihtiyaclarini sana yikmis, kendi epey biriktirmis demek ki bu arada

İyy benim arkadasimin kocası da böyle. Sanırım faturalar bilmemneler adamda,çocuk masrafları kızda. Eve gelirken süt al desen sinirleniyor, "sen al çocuğun sütünü" diye. Kiz organik meyve alıyor,adam kendi kendine yiyor, çocuğa parça et alıyor, adam onu kavurup kendine yumurta kırıp yiyor... Üstelik kızın ailesinin desteğiyle mal mülk sahibi oldular.
Bence böylesi evlilik değil ya, ben de cimri sayılırım,bir şeyi almadan on kere düşünürüm ama bu adamınki bambaşka bir boyut. Yazık gerçekten, böyle bir babam olsun istemezdim,hadi kocayı da geçtim

Merhabalar beni konumdan hatırlayanlardan vardır eşimle parasal konuda sıkıntımız var.en son ayrılık noktasına geldik aileler aracılığı ile birleştik.kizimin doğumgünü var ne hediye alayım dedi .Ben de bisiklet al bence dedim .Ne kadar dedi bin küsür dedim.pahali dedi.iyi bende o zaman başka hediye al dedim .500 liraya başka hediye aldım onu buldu .kızıma pasta yapılacak sen verir misin dedim yok dedi çocuğun bütün ihtiyaçları sende dedi bana.parasal konuda böyle anlaştık ben kendi ihtiyaçlarım kızın ihtiyacı evin bazı ihtiyaçları tabak çanak elektronik alet kendim alıyorum. Airfryer aldım gecende ona da sadece bin TL koydu .kalani ben ödeyeceğim anneler günü hediyesi imiş o da.sorun şu ki bu insan memur benim iki katim maaş alıyor Bi araba var iki ev araba ve evin birini eşim bekarken aldi .mesleği bırakmayı düşünüyor evli iken aldığımız evi satacak .madem satacaksin dedim ben de arabayı üzerime yap dedim çünkü iki lafından biri boşanmak. Dedim iş kurup ev parasını batirirsan bana yine ayrilalim dersen biz ne yapacağız dedim cocukla .madem öyle bosan ben kararimin arkasındayım dedi.para gozmusum ben.sen mi aldın arabayı dedi ben kendim kazandım pışık faln dedi .seviyeyi düşürdü. Aldığımız evi alırken altınlarımi vermistimnl yani vermese idim ev falan alınmayacaktı.uzerine kredi çekildi onu da babası ölünce babasından kalan mirayla kapattı. Yani ev senin değil benim diyor hiçbir hakkın yok diyor. Ben kendim memurum. Maaşım düşük. Elimden geldiğince eve destek oldum hep sen ne para biriktirdin diyor ben biriktiremiyorumcunku ancak yetiniyorum. Yükünü üzerinden almasa idim acaba birikim yaparmiydi. Daha önceki boşanma da döndük barıştık ama .hala boşanma lafı eden seven insan bu cümleyi kurmaz diyorum. Ne yaparsam yapayım yaranamaycagim Bi eş modeli var
Üzgünüm ama sizi değil kaybedeceği malları seviyor, tek derdi bu, bütün yük yine sizde adam yine maaşını koklatmıyor. Yerinizde olsam by adamla yaşamam

Merhabalar beni konumdan hatırlayanlardan vardır eşimle parasal konuda sıkıntımız var.en son ayrılık noktasına geldik aileler aracılığı ile birleştik.kizimin doğumgünü var ne hediye alayım dedi .Ben de bisiklet al bence dedim .Ne kadar dedi bin küsür dedim.pahali dedi.iyi bende o zaman başka hediye al dedim .500 liraya başka hediye aldım onu buldu .kızıma pasta yapılacak sen verir misin dedim yok dedi çocuğun bütün ihtiyaçları sende dedi bana.parasal konuda böyle anlaştık ben kendi ihtiyaçlarım kızın ihtiyacı evin bazı ihtiyaçları tabak çanak elektronik alet kendim alıyorum. Airfryer aldım gecende ona da sadece bin TL koydu .kalani ben ödeyeceğim anneler günü hediyesi imiş o da.sorun şu ki bu insan memur benim iki katim maaş alıyor Bi araba var iki ev araba ve evin birini eşim bekarken aldi .mesleği bırakmayı düşünüyor evli iken aldığımız evi satacak .madem satacaksin dedim ben de arabayı üzerime yap dedim çünkü iki lafından biri boşanmak. Dedim iş kurup ev parasını batirirsan bana yine ayrilalim dersen biz ne yapacağız dedim cocukla .madem öyle bosan ben kararimin arkasındayım dedi.para gozmusum ben.sen mi aldın arabayı dedi ben kendim kazandım pışık faln dedi .seviyeyi düşürdü. Aldığımız evi alırken altınlarımi vermistimnl yani vermese idim ev falan alınmayacaktı.uzerine kredi çekildi onu da babası ölünce babasından kalan mirayla kapattı. Yani ev senin değil benim diyor hiçbir hakkın yok diyor. Ben kendim memurum. Maaşım düşük. Elimden geldiğince eve destek oldum hep sen ne para biriktirdin diyor ben biriktiremiyorumcunku ancak yetiniyorum. Yükünü üzerinden almasa idim acaba birikim yaparmiydi. Daha önceki boşanma da döndük barıştık ama .hala boşanma lafı eden seven insan bu cümleyi kurmaz diyorum. Ne yaparsam yapayım yaranamaycagim Bi eş modeli var
Eve direk şerh koydurun vakit kaybetmeden. Belki de satmıştır bile... Erkeklerin hepsinin dini imanı para. Çok nadir parayı sevmeyen..tek değil kocanız yani.

Hayır o evi satmayip bizim aldığımız evi satma nedenini açıkladım o apart 100bin ev bir milyon tabiki evi sarmak istiyor bende iki de bir bana ayrılık lafı ettiği için üzerime bir şey yap dedim güven vermiyorsun dedim evi sattiktan sonra ortada bırakılmak istemiyorum
Kendi düşen ağlamaz siz düşmüyor atlıyorsunuz, üzerinize bir şey yapılsa bile evlilikten sonra edinilmiş olduğundan boşanırken hak iddia edecek, evin parasını batıracak size verdiğinin de yarısını yine alacak. Kurtaramazsınız kendinizi. Kredi kartı dökümlerinizi faturalarınızı her şeyi saklayın evin sizin paranızla döndüğü ispatlı olduğunda onun bütğn birikimi ikiye bölünür çünkü aslında o para ikinizin. Yapmayacaksınız biliyorum ama adamın yatırım hesap bilgileri elinizde olsun ki mümkünse hesaplara tedbir koydurabilesiniz. Ha eğer boşanmazsanız da ah vah etmeyin bu adam sizi eninde sonunda soyacak

Boşuna kendinizi yormayın .
Üyenin bircok konusu aynı , her defasında da aynı şeyler yazılıyor. Eve , arabaya , banka hesaplarına şerh koydurun diye ama nafile.
Konu sahibi asla boşanmıyor , boşanmayı düşündüğünü de düşünmüyorum.

Adam evi satacak , birikimle de iş kuracak konu sahibini de zırnık alamayacak.

Adam kızına oyuncak bebek bile almıyor siz düşünün. Bu adam baba olsa ne olur olmasa ne olur ?

Konu sahibi ayrılsa eminim kızı için daha fazla nafaka alır.

Back
X