- 6 Nisan 2019
- 96
- 83
- 38
- 34
Niye boşanmayı düşünmüyorsunuz peki?
Eşiniz memurken çocuk için alacağınız nafaka da daha yüksek olur muhtemelen.
Memurluğu bırakırsa, nafaka vermemek için de kırk takla atar bu adam.
Siz hâlâ ona o kadar buna bu kadar veriyorum diyorsunuz. Bunları geçmelisiniz artık.![]()
Eşine bakıcı zam istedi piyasa ortada dersin artık 2500 vereceğini söylersin. Ve o parayı gram altın veya döviz olarak her ay eşinin bilmediği yeni bir banka hesabına yatırirsin. Eve, kızının giyimine mutfağa harcamadan o parayı maaşını aldığın gibi köşeye atarsın. Öyle yapanlar var. Dahası eminim eşin de yapıyordur o kalibrede biri çünkü. Keşke eşler arasında böyle gizli saklı işler olmasa buna mecbur kalmasalar ama bir tarafın sömürüsü yüzünden bazen yapmak gerekir.1500 tl veriyorum yani aramızda anlaşma var maaş kartımı istedi vermedim.maaşlar birleşsin dedim onu da kendi istemedi ben daha çok harcarım diye.pazar parası bende bakıcı kendi giyim çocuk giyim .ucu ucuna yetiyor.param biterse 200 üçyüz veriyor diyelim ki bin tl istiyorum desem vermez neden yetiremedin çok harcadın diye kızar
Ayrıca o ev sen olmadan alınamazdi sen eve mutfağa çocuğa harcama yapmasan takıları vermeden nasıl alacaktı beyefendi. Kesinlikle eve şerh koydurmali ve bu yüzden korkmamalisin. Sonuçta sende emek veriyorsun çalışıyor yoruluyor uykundan eğlencenden yemenden icmenden eminim ki kisiyorsun e niye paşaya bırakacaksın. Önlemler gayet açık iş sende bitiyor.
Aslında yapılacak tek şey ayrılmak ama ayrılmadığınız için ilerde o ayrılırsa mağdur olmayın diye bunları söylüyorum
Son düzenleme: