• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paraya tapan eş

kızıma pasta yapılacak sen verir misin dedim yok dedi çocuğun bütün ihtiyaçları sende dedi bana
Suaraya bi masaallah bırakıyorum gercekten.
Benim de esim sıkıdır.
Cidden yani sıkıdır.
Ama cocuguna harcadıgını saymaz.
Kurtarır mıyım diye bakar evet ama pasta alıncaksa sen al senin sorumlulgun demez.
Daha uygununu alalım der en fazla.
Gercekten hayattan sogutur siziinki.
Mezara mı götürcekmis?
COcuktan kısılmasına tahammülüm yok benim.

Valla 5 kuruş nafaka ödemeden boşanma yolunu bulursa yapacağı ilk iş o olur. Adamın dini imanı para olmuş

Merhabalar beni konumdan hatırlayanlardan vardır eşimle parasal konuda sıkıntımız var.en son ayrılık noktasına geldik aileler aracılığı ile birleştik.kizimin doğumgünü var ne hediye alayım dedi .Ben de bisiklet al bence dedim .Ne kadar dedi bin küsür dedim.pahali dedi.iyi bende o zaman başka hediye al dedim .500 liraya başka hediye aldım onu buldu .kızıma pasta yapılacak sen verir misin dedim yok dedi çocuğun bütün ihtiyaçları sende dedi bana.parasal konuda böyle anlaştık ben kendi ihtiyaçlarım kızın ihtiyacı evin bazı ihtiyaçları tabak çanak elektronik alet kendim alıyorum. Airfryer aldım gecende ona da sadece bin TL koydu .kalani ben ödeyeceğim anneler günü hediyesi imiş o da.sorun şu ki bu insan memur benim iki katim maaş alıyor Bi araba var iki ev araba ve evin birini eşim bekarken aldi .mesleği bırakmayı düşünüyor evli iken aldığımız evi satacak .madem satacaksin dedim ben de arabayı üzerime yap dedim çünkü iki lafından biri boşanmak. Dedim iş kurup ev parasını batirirsan bana yine ayrilalim dersen biz ne yapacağız dedim cocukla .madem öyle bosan ben kararimin arkasındayım dedi.para gozmusum ben.sen mi aldın arabayı dedi ben kendim kazandım pışık faln dedi .seviyeyi düşürdü. Aldığımız evi alırken altınlarımi vermistimnl yani vermese idim ev falan alınmayacaktı.uzerine kredi çekildi onu da babası ölünce babasından kalan mirayla kapattı. Yani ev senin değil benim diyor hiçbir hakkın yok diyor. Ben kendim memurum. Maaşım düşük. Elimden geldiğince eve destek oldum hep sen ne para biriktirdin diyor ben biriktiremiyorumcunku ancak yetiniyorum. Yükünü üzerinden almasa idim acaba birikim yaparmiydi. Daha önceki boşanma da döndük barıştık ama .hala boşanma lafı eden seven insan bu cümleyi kurmaz diyorum. Ne yaparsam yapayım yaranamaycagim Bi eş modeli var
Evliyken aldığınız evin üzerine acilen şerh koydurun. Boşanma lafı geçiyor ve evliyken alınan ev satılmak isteniyor. Lütfen gözünüzü açın, lütfen.

Çalışmasam hayatta birsey almaz ki bana.
zaten ne gerek var gül gibi işinizi neden bırakasınız?
zaten boşanacak gibi duruyor sizden
bence kendinizi fazla yıpratmayın

evliyken aldığı eve şerh koydurabiliyorsunuz biliyorsunuz değil mi?
satamaz o zaman

adamdaki kafaya bak memurluğu bırakıp iş kuracak
tutar tutmaz ne cesur bu arada

bu adamdan asla boşanmayacaksınız.siz tüm maaşınızı harcamaya üstüne de psikolojik şiddet görmeye devam edin.anca ailem istemez vs diye bahanelerin ardına sığınıyorsunuz.çocuğa nafaka da alırsınız evin arabanın yarısını da alırsınız.ama siz boşanmazsınız.o yüzden mutluluklarrr dilerimmm harika hayatınızdaaaa :KK45:

i

avukat olarak size soruyorum eğerki evi satıp iş kurarsa kurcağım işin de yarısı senin diyor.ben devlet memuruyum işin benim üzerime olsa imkansız zaten .boşandığımda o kuracağı işten bir hak iddia edebileceğimi düşünmüyorum
yorumları görmezden gelmeye devam etmeyin
konut şerhi bile koydurmaya cesaretiniz yok dimi?
merak etmeyin bildiğim kadarıyla haberi olmuyor

Ken
Çalışmasam hayatta birsey almaz ki bana.
Kendine boyle bi kocayı layık goruyosan sana dicek ne var ? Calısmasam hayatta birsey almaz bana dediğim bi kocanın karısı gibi gorunmektense yastıgıma yorganıma sarılır oyle uyurum
Bekarlık boyle bi evlilikten daha guzeldir

Adam memuriyeti bırakmak konusunda da blöf yapmış olabilir. İş kuracağım memuriyeti birakacagim ayağına evi satışa çıkarır. Evi satar sizinle boşanır memuriyete de devam edebilir şayet dediğiniz kadar pinti biriyse iş kurmanın da riskleri olduğunu memuriyetin garanti olduğunun pekala farkindadir
Çok haklısınız benim oda arkadaşımın evleri malı mülkü çok fazla ek işte yapıyor mesleği var yani istese bugün bırakır memuriyeti sürekli de söylenir memurluğu birakacam diye ama birakmiyorda çünkü her ay 10 bin TL den vazgeçemiyor konu sahibinin eşi daha iş kuracakmis iş yokken ortada memurluğu birakacam falan demesi bariz yalan

Son düzenleme:
kararlı değilim ama ailem boşanmak için arkamda değill iyi insan lafı hep adam haklı tutumlu olmak zorunda sen de az harca

ailenize ihtiyacınız yok ki. destek değil köstek olan aile değildir. zaten memursunuz haklarinizi alin 1+1 ev alırsınız maasinizla geçinirsiniz. bakin su an harekete gecemezseniz dimdizlak kalacaksiniz yalvarsanizda adam tutmayacak sizi yaninda artik anlayin nolur valla okudukça fenalik geliyor bu kadar mi akıl tutulmasi icindesiniz adam size 5 kuruş vermemek için planlarini coktannn yapmış

bu adamdan asla boşanmayacaksınız.siz tüm maaşınızı harcamaya üstüne de psikolojik şiddet görmeye devam edin.anca ailem istemez vs diye bahanelerin ardına sığınıyorsunuz.çocuğa nafaka da alırsınız evin arabanın yarısını da alırsınız.ama siz boşanmazsınız.o yüzden mutluluklarrr dilerimmm harika hayatınızdaaaa :KK45:

aynen ceycey kriz geçiriyorum burda

aptallasmis gibi konuşuyor

adam bunu ortada bırakacak hala önlem almıyor adam anlamış boşanmaz bu bende tüm malları üzerime alayim 5 kurussuz bırakayım derdinde

yorumları görmezden gelmeye devam etmeyin
konut şerhi bile koydurmaya cesaretiniz yok dimi?
merak etmeyin bildiğim kadarıyla haberi olmuyor
Haberi oluyor olmasına ama, olsa kaç yazar. Sonuçta AİLE KONUTU Şerhi. Kim ne diyebilir.. Adam boşanma lafı ediyorsa bitmiştir o evlilik zaten. Konu sahibinin cesaretini bi an önce toplaması gerek

hayır zaten adam boşayacak konu sahibini en azindan hakkini alsin diye uykudan uyandırmaya çalışıyoruz
Ben söyleyeyim, 3 ay sonra gene konu açar, kocam cimri , para vermiyor diye. Kocası bosayacam diye tehdit edince farkındaysanız hemen yelkenler suya. Bosanma ile tehdit edince hemen kocasının her dediğine tamam diyor , asil ben seni boşarım diyemiyor. 2. Çocuğu yapar bence konu sahibi .

Ben söyleyeyim, 3 ay sonra gene konu açar, kocam cimri , para vermiyor diye. Kocası bosayacam diye tehdit edince farkındaysanız hemen yelkenler suya. Bosanma ile tehdit edince hemen kocasının her dediğine tamam diyor , asil ben seni boşarım diyemiyor. 2. Çocuğu yapar bence konu sahibi .
malesef gidiş bunu gösteriyor ama kendi düşen ağlamaz sonunda 5 parasız ortada kalacak ha 3 ay sonra olur 3 yıl sonra olur bilemem

aynı versiyon halamda vardı 12 yıl sonra dımdızlak bırakarak boşadı halamı üstüne de 10 yaş küçük biriyle evlendi adam

halamın şu an maaşı dışında 5 kuruşu yok ki memur emeklisi. adamin evleri arabasi bir ton mali genç karisi var

1500 tl veriyorum yani aramızda anlaşma var maaş kartımı istedi vermedim.maaşlar birleşsin dedim onu da kendi istemedi ben daha çok harcarım diye.pazar parası bende bakıcı kendi giyim çocuk giyim .ucu ucuna yetiyor.param biterse 200 üçyüz veriyor diyelim ki bin tl istiyorum desem vermez neden yetiremedin çok harcadın diye kızar
1500 e bakıcı kaldı mı ya? Valla işkence çekiyorsunuz resmen. Acil müdahale gerekir. Allahtan bakıcı ücretiniz az ama haksızlık var ortada.

Bence siz daha önce bosanin . Malı mülkü satıp sizden kaçırmadan hakkinizi alın. Zaten eş gibi de değil baba gibide değil anlattığınıza göre .

Back
X