- Konu Sahibi Ebruliberre
-
Almadım zaten uzattı kabul etmedim yorumlardan da dogru bir sey yaptıgımı anlıyorum arkadsslarTeyzeden para mı alınır ya hu?
Merhaba kızlar;
Direkt konuya girmek istiyorum uzatmadan._esimin ailesi baska sehirde yasıyor ve biz bazı günler de oraya gidiyoruz kendi arabamızla.Arabamızı yeni aldık ve 2 kere gittik.Yanımıza esimin teyzesi geldi (kendi aracı var) ve bundan sonra hep gelicek gibi gözüküyor.Yolculuk esnasında esim benzincide durdu esime 50 tl uzattı esim almadı kesinlikle almaz.ilk geldiginde bana para uzatmıstı almamıstım utanmıstım 2.de esim almayınca bana da uzatmadı.bizimle gelmeseydi otobüsle gidicekti.Kendi arabasıyla uzun yola cıkmıyo.Tekrar yola cıkıcaz aynı durum yaşanırsa ne yapmalıyım ? Simdiden Tesekkürler
alın parayı...hem aile içinde biri eşinin teyzesi yani..ayrım gayrım olmaz..Merhaba kızlar;
Direkt konuya girmek istiyorum uzatmadan._esimin ailesi baska sehirde yasıyor ve biz bazı günler de oraya gidiyoruz kendi arabamızla.Arabamızı yeni aldık ve 2 kere gittik.Yanımıza esimin teyzesi geldi (kendi aracı var) ve bundan sonra hep gelicek gibi gözüküyor.Yolculuk esnasında esim benzincide durdu esime 50 tl uzattı esim almadı kesinlikle almaz.ilk geldiginde bana para uzatmıstı almamıstım utanmıstım 2.de esim almayınca bana da uzatmadı.bizimle gelmeseydi otobüsle gidicekti.Kendi arabasıyla uzun yola cıkmıyo.Tekrar yola cıkıcaz aynı durum yaşanırsa ne yapmalıyım ? Simdiden Tesekkürler
Buradaki yorum yapanlar al deseler alacak mıydınız? Allah aşkınıza teyzeden paramı alınır. Bence burada konu açmak bile alma düşüncesini kafanızda benimsediğiniz anlamına gelir.
Bu durum benim başıma gelse asla ve asla almazdım. Aklıma almamakla doğrumu yapıyorum diye birilerine sormak bile gelmezdi insanların bu konudaki doğrusu beni ilgilendirmezdi benim doğru almamak olurdu.
Ben sadece insanların benim yerimde olsalar nasıl davranacaklarını merak ettim sonucta her zaman basıma gelen bir sey degilBuradaki yorum yapanlar al deseler alacak mıydınız? Allah aşkınıza teyzeden paramı alınır. Bence burada konu açmak bile alma düşüncesini kafanızda benimsediğiniz anlamına gelir.
Bu durum benim başıma gelse asla ve asla almazdım. Aklıma almamakla doğrumu yapıyorum diye birilerine sormak bile gelmezdi insanların bu konudaki doğrusu beni ilgilendirmezdi benim doğru almamak olurdu.
En iyisi bu konuyla ben ilgilenmiyim eşim düBence alın. o parayı öyle ya da böyle harcayacaktı
cok sık degil her zaman olucak bundan sonra cünkü bizim arabamız var artık.Bundan once beraber otobusle gidiyodukBana göre küçük hesap falan değil. Eğer bu olay çok sık yaşanacaksa ben alma taraftarıyım. Benzinin fiyatı olmuş neredeyse 5 tl... Dilenci gibi dilenmiyırsunuz sonuçta, kadın katkı sağlamak istiyor
Ben sadece insanların benim yerimde olsalar nasıl davranacaklarını merak ettim sonucta her zaman basıma gelen bir sey degil
Tesekkür ederimsiz teyze olsaydınız yegeniniz sizden parayı alsaydı buruk hissetmez miydiniz ? yanlış anlamayın ben sizi anlıyorum kötü bişey yapmamışsınız da zaten. sizde ince düşünüyorsunuz ki insanların fikrini almak istemişsiniz.. empati kurun bence kendiniz daha iyi yol bulabilirsiniz.
Canim size niye uzatiyoki parayı eşinize uzatsin o nasil bi tepki verecekti alsaydiniz sizden görgüsüz gelin olmayacaktı arkanizdan kvniz ve teyze kesin konusurlardiZaten 2.de kayınvalidem bana al işareti yapınca daha da karıstı kafam burada anlatmak istedim
İşte bu iyi oldu boyle soylemek daha iyi bencede.utanıp sıkılıcagımı boyle derimCanim size niye uzatiyoki parayı eşinize uzatsin o nasil bi tepki verecekti alsaydiniz sizden görgüsüz gelin olmayacaktı arkanizdan kvniz ve teyze kesin konusurlardi
Bidaha oyle bişey yaparsa teyze direk teyzeye zaten gidiyoruz niye ikidebir para uzatiyorsun bana çok rahatsiz oluyosan yigenine ver ben almam bana teklif etme deyiver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?