Parayı almalı mıyım ?

eğer siz eşinizin teyzesi için oraya gitmiyorsanız zaten araba gidiyor ki kadıncağızda para vermeye bile kalkmış...nolcak sırtınızda götürmüyorsunuzki..

İste bende bazen dusunuyorum yanlız yolculuk yapmak istiyorum ama teyzesi arayıp soruyo ne zaman gidiyosunuz gidicekmisiniz diye

Eşimin 2 tane teyzesi var...küçük istesin sirtimda tasirim amma velakin büyük istese değil 50 binbesyuz alırım ki bi daha Peşimize takilmasin...yol bitmez valla

Bence de alma. Mutlu etmiş olursun en azından.
Zaten siz gidiyorsunuz, teyzeniz gelse de gelmesede gideceksiniz ve o arabaya benzin koyacaksınız.
O benzin 2 kişiyi de götürecek 3 kişiyi de götürecek.
Hiç gerek yok bence almayın.

İ

İste benim problemim bu ben almıycam daha once almadıgım gibi ama insanlara güler yüzlü davranınca sanki salak yerine koyuyolar gibi geliyo hemen kendimi kullanılmıs zannediyorum

İ

İste benim problemim bu ben almıycam daha once almadıgım gibi ama insanlara güler yüzlü davranınca sanki salak yerine koyuyolar gibi geliyo hemen kendimi kullanılmıs zannediyorum

Siz nezaman gitmek isterseniz annenize ozaman gittiğinizde gelirse sıkıntı yok.
Ama kendisi gitmek istediği zamanlar da size gidelim edelim diyorsa terminalin yolunu gösterebilirsiniz

Siz nezaman gitmek isterseniz annenize ozaman gittiğinizde gelirse sıkıntı yok.
Ama kendisi gitmek istediği zamanlar da size gidelim edelim diyorsa terminalin yolunu gösterebilirsiniz

Yok canım zaten bizim belirledigimiz güne göre hareket ediyoruz yoksa dedigin dogru

İste bende bazen dusunuyorum yanlız yolculuk yapmak istiyorum ama teyzesi arayıp soruyo ne zaman gidiyosunuz gidicekmisiniz diye
Ya bu teyze ne kadar anlayışı sıfır bi kadin her gitmenizde pesinize takilmasida bi tuhaf biri bu teyzeyi uyarmali her hafta ziyaretmi olur allasen teyzenin amacı gezmekten başka bişey degil gibi

Haftaya gitmeye karar verirseniz bu kez teyzenin arabasinda gidin eşinizle konusun teyze gitmek isteyecekmi bu kezde siz para uzatin mesela

Yok kendi arabasıyla gitmiyo kesinlikle.esim de bizim araba varken yapmaz oyle zaten.Ya zaten oraya gitmek degil oraya gidince de akrabalardan kimsenin arabası yok bizim araba kullanılıyor orada da masrafımız cok oluyor yani

Kadının kilosu benzin oranını arttırmayacağına göre almayın elbette.

Ben almam cunku teyze benim teyzem degil esin istiyorsa alsin kendi bilir sen karisma derim ben
Cunku yarin birsey olsa gelin benden yol parasi aldi demesin neme lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…