- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.515
- 248
- 38
- Konu Sahibi Ebruliberre
-
İste bende bazen dusunuyorum yanlız yolculuk yapmak istiyorum ama teyzesi arayıp soruyo ne zaman gidiyosunuz gidicekmisiniz diyeparayı bi kenara bırakalım da başbaşa gitmek isteseniz gidemeyeceksiniz degil mi ? hadi biyere ugrayıp öyle gitmeniz gerekirse nolacak. teyzenin bence sizin her gidişinizde degil de; arasıra size yoldaş olarak katılması daha doğru olur..umarım en yakın zamanda eşinizin teyzesi bunu kendi düşünür.. sizin eşiniz de ; arasıra ''başka işlerimiz de var'' derse teyze belki sürekli sizinle gelmez :)
İste bende bazen dusunuyorum yanlız yolculuk yapmak istiyorum ama teyzesi arayıp soruyo ne zaman gidiyosunuz gidicekmisiniz diye
Eşimin 2 tane teyzesi var...küçük istesin sirtimda tasirim amma velakin büyük istese değil 50 binbesyuz alırım ki bi daha Peşimize takilmasin...yol bitmez valla
Teyzesi annem yaşında ama ne biliyim ben cok ince düsünüyorım galibaEşimin 2 tane teyzesi var...küçük istesin sirtimda tasirim amma velakin büyük istese değil 50 binbesyuz alırım ki bi daha Peşimize takilmasin...yol bitmez valla
Bence de alma. Mutlu etmiş olursun en azından.
Zaten siz gidiyorsunuz, teyzeniz gelse de gelmesede gideceksiniz ve o arabaya benzin koyacaksınız.
O benzin 2 kişiyi de götürecek 3 kişiyi de götürecek.
Hiç gerek yok bence almayın.
İ
İste benim problemim bu ben almıycam daha once almadıgım gibi ama insanlara güler yüzlü davranınca sanki salak yerine koyuyolar gibi geliyo hemen kendimi kullanılmıs zannediyorum
Siz nezaman gitmek isterseniz annenize ozaman gittiğinizde gelirse sıkıntı yok.
Ama kendisi gitmek istediği zamanlar da size gidelim edelim diyorsa terminalin yolunu gösterebilirsiniz
Ya bu teyze ne kadar anlayışı sıfır bi kadin her gitmenizde pesinize takilmasida bi tuhaf biri bu teyzeyi uyarmali her hafta ziyaretmi olur allasen teyzenin amacı gezmekten başka bişey degil gibiİste bende bazen dusunuyorum yanlız yolculuk yapmak istiyorum ama teyzesi arayıp soruyo ne zaman gidiyosunuz gidicekmisiniz diye
Ya bu teyze ne kadar anlayışı sıfır bi kadin her gitmenizde pesinize takilmasida bi tuhaf biri bu teyzeyi uyarmali her hafta ziyaretmi olur allasen teyzenin amacı gezmekten başka bişey degil gibi
Haftaya gitmeye karar verirseniz bu kez teyzenin arabasinda gidin eşinizle konusun teyze gitmek isteyecekmi bu kezde siz para uzatin mesela
Kadının kilosu benzin oranını arttırmayacağına göre almayın elbette.Merhaba kızlar;
Direkt konuya girmek istiyorum uzatmadan._esimin ailesi baska sehirde yasıyor ve biz bazı günler de oraya gidiyoruz kendi arabamızla.Arabamızı yeni aldık ve 2 kere gittik.Yanımıza esimin teyzesi geldi (kendi aracı var) ve bundan sonra hep gelicek gibi gözüküyor.Yolculuk esnasında esim benzincide durdu esime 50 tl uzattı esim almadı kesinlikle almaz.ilk geldiginde bana para uzatmıstı almamıstım utanmıstım 2.de esim almayınca bana da uzatmadı.bizimle gelmeseydi otobüsle gidicekti.Kendi arabasıyla uzun yola cıkmıyo.Tekrar yola cıkıcaz aynı durum yaşanırsa ne yapmalıyım ? Simdiden Tesekkürler
Her gittiğinizde götürmek zorunda değilsiniz arabasi varmış madem kendi de gidebilir seni anliyorum başbaşa kalmak istiyorsunuz ki hakkınız herzaman haber vermeyin o da anlar zaten
Haklısın canımBen almam cunku teyze benim teyzem degilesin istiyorsa alsin kendi bilir sen karisma derim ben
Cunku yarin birsey olsa gelin benden yol parasi aldi demesin neme lazim
Aslında ben de alamam ama bazı şahıslar neden almıyorsun alman lazım deyince ben de düsündüm ister istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?