- Konu Sahibi Ebruliberre
-
Bak burda eşin de biraz suçlu tamam teyze haftaya gideceğim ben sana haber veririm diyosa teyzede arar sorar tabikiAma arayıp soruyor ne zaman yolculuk diye
Bak burda eşin de biraz suçlu tamam teyze haftaya gideceğim ben sana haber veririm diyosa teyzede arar sorar tabiki
Siz eşinizle konuşun oda annesiyle konuşsun herhafta getirmek zorundamiyim esimle yanliz yolculuk etmek istiyorum desin annesine oda teyzeyi uyarsin bi haftada gelme onlar ikisi gelsin yanliz kalsinlar senin yaninda sıkılırlar desin
Siz derseniz yanlış anlaşılır eşiniz yada kv niz söyleyebilir
Sen de şunu diyeceksin belli değil hesap vermek zorunda değilsiniz özel işimiz var deyip eşinle tek gitmen gerektiğini söylersinAma arayıp soruyor ne zaman yolculuk diye
Canım atıyorum giderken şuraya ve şuraya da uğrayacağız ordan daa annemlere geçeçeğiz diyin bir gün. Tabiiki para alınmaz, teyzedir ama arada insan eşiyle de yalnız seyahat etmek ister yani, misal benn. Veya gitmeyecektik ama bianda gelişti, başka yere giderken, bi anda karar verdik gittik dersin. Devamlı onunla gitme gibi bir sorunluluğun yok. Ayyyy ben kasıldım yahuuuAma arayıp soruyor ne zaman yolculuk diye
siz zaten gidecekseniz parayı almayın.
özellikle teyze için gidilmiyor anladığım kadarıyla.
Canım atıyorum giderken şuraya ve şuraya da uğrayacağız ordan daa annemlere geçeçeğiz diyin bir gün. Tabiiki para alınmaz, teyzedir ama arada insan eşiyle de yalnız seyahat etmek ister yani, misal benn. Veya gitmeyecektik ama bianda gelişti, başka yere giderken, bi anda karar verdik gittik dersin. Devamlı onunla gitme gibi bir sorunluluğun yok. Ayyyy ben kasıldım yahuuu
şimdi bi dk şöylede bişey var siz yok diince teyze cebemi atıo bu parayı
doğru olan şu ki siz oraya o olsada gideceksiniz olmasada gideceksiniz o arabada die daha fazla cebinizdenpara çıkmayacak bu noktada herkese katılıorum fakat siz olsanız napardınız zorla o parayı kabul ettirirdiniz beni biri götürüo olsa zorla kabul ettirirdim durumu yoksa bilemem ama zaten 50 tl de öyle parise götürecek bi para değilsiz almamaya devam edin saygınlığınızı artırırsınız ama onunda zorla kabul ettirmesi kendi içini rahatlatması açısından ii olur die düşünüorum durumu yoksa yol için yiyecek ufak tefek bişeyler hazırlar falan...
Teyze gelse de gelmese de siz zaten gitmeyecek miydiniz? Asla ve asla almazdım. Olur mu hiç ya insan bırakın teyzeyi el olsa almaz. Nasılsa gidilen yer. Bizde çocuklarımız İzmirde tatilde olduğu için her hafta yada en fazla 15 günde bir istanbuldan İzmire gidiyoruz arabamızla bazen yolu düşen arkadaşlarımızda geliyor hatta kendimiz teklif ediyoruz ara boş boşuna yol parası verme diye. Hiç kimseden almadım almamda.
Biz almazdik, teklif de etmezdim teyze olsam. Belki bir hediye vs alırdım ya da arada benzini ben doldururdum. Cocuga verir gibi para uzatmak hos degil.
Yok hayır teyze biz giderken bize takılıyor donuste beraber donuyoruz yine.
Ben olsam almam. Bir kisi size ne yuku var ki?
para meselesi değilde gerçekten ben her girriğim yere biri gelsin istemem ya.
yolculuğun da bir keyfi oluyo eşimle gidip gelsem daha çok hoşuma gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?