- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
- Konu Sahibi Ebruliberre
-
Teyze kendi arabasıyla uzun yola çıkmıomuş. Ama yine arkadaşın eşi kullanırdı gidilirdi. Teyze arabaya kıyamıo.Benim anlamadığım bir konu var,, Daha önce yani siz araba almadan önce , neden teyzenin arabasına benzin koyup gitmiyordunuz topluca ?
Benim anlamadığım bir konu var,, Daha önce yani siz araba almadan önce , neden teyzenin arabasına benzin koyup gitmiyordunuz topluca ?
yazik kucuk hesaplar pesinde kosmayinnn
Bence almayin. Biz almazdik.. Boyle seyler, kucuk hesaplar.. Bana cirkin geliyor. .
Tabikidee almazdim ne olacak sanki zaten gidiyoruz onuda götürün ne olacakMerhaba kızlar;
Direkt konuya girmek istiyorum uzatmadan._esimin ailesi baska sehirde yasıyor ve biz bazı günler de oraya gidiyoruz kendi arabamızla.Arabamızı yeni aldık ve 2 kere gittik.Yanımıza esimin teyzesi geldi (kendi aracı var) ve bundan sonra hep gelicek gibi gözüküyor.Yolculuk esnasında esim benzincide durdu esime 50 tl uzattı esim almadı kesinlikle almaz.ilk geldiginde bana para uzatmıstı almamıstım utanmıstım 2.de esim almayınca bana da uzatmadı.bizimle gelmeseydi otobüsle gidicekti.Kendi arabasıyla uzun yola cıkmıyo.Tekrar yola cıkıcaz aynı durum yaşanırsa ne yapmalıyım ? Simdiden Tesekkürler
Eskiden herkes sizin gibiydi. Babam cebindeki tüm parasını benzine verip akrabalarını istedikleri yere götürdüğü bile olmuştur. Artık devir değişti. İnsanlar evlerine davet ettikleri kişilerden bile beklenti içindeler.[/QUOTE
Eminim ki o beklenti icinde olan insanlardan biri de sizsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?