Parayı almalı mıyım ?

zaten o araba oraya gidecek ben olsam almam

teyze sırf kendi gitmek istese

yani siz gitmeyeceğiniz halde beni götürün dese o zaman başka

ben olsam asla almam eşimde almaz sonuçta zaten gidiyoruz ha 2 kişi ha 3 kişi yok eşimle başbasa gitmek istyorm derseniz haber vermezsiniz olur bşter

o kadın gitse de gitmese de o araba çalışacak siz gideceksiniz.. belirtmişsiniz de zaten arabası var ama şehir dışına çıkmaz diye belli ki çekingeleri var bu konuda.. bence almayın iyilik yapıyorsunuz ne güzel

Teyze binince arabanız daha çok benzin yakmıyor değil mi?
Kadının masrafı yok. Buna rağmen para almak bana göre fırsatçılık. Gerçekten çok çirkin.

Ben bu tip durumlarda kabul edemeyenlerdenim ancak durumunuz iyi değil ise , teyzenin durumu iyiyse kabul edilebilir. Ortak ev arkadaşı gibi düşünerek :)
Ben teyzenin yerinde olsam param kabul edildiğinde kendimi daha bir rahat hissederdim..

Bence almayin. Biz almazdik.. Boyle seyler, kucuk hesaplar.. Bana cirkin geliyor. .

Eskiden herkes sizin gibiydi. Babam cebindeki tüm parasını benzine verip akrabalarını istedikleri yere götürdüğü bile olmuştur. Artık devir değişti. İnsanlar evlerine davet ettikleri kişilerden bile beklenti içindeler.

Yok canim artik. O kadar da olmaz. Kocaman kadindan arabaniza biniyor diye para alinmaz. Teyze be o .

Bence almamalisin esinin teyzesi sonucta nolcakki gelsin gitsin sizle. Bu kadar ince dusunmeyin arabada yer varsa gelsin yabanci mi :)

Tabikidee almazdim ne olacak sanki zaten gidiyoruz onuda götürün ne olacak

Bütün yorumlar icin cok tesekkür ederim Arkadaslar iyi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…