- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.125
- 498
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Şimdi diğer yorumları okuyunca kızlar haklı ev sahibini bağlamıyor sonuçta evde oturan var mı var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyide ev sahibi haklı bence. Depozito kişi sayısına göre alınmaz ki.Merhabalar.
Ev arkadaşım benden önce evden ayrıldı ben hala oturuyorum. Arkadaşım depozitosunu alacak ama biz ortak ödemiştik. Yani depozito 10 bin ise 5 ini ben 5 ini o ödedi. Evde ben halen oturduğum için sadece onun depozitosu verilebiliyor. Ev sahibi depozitoyu benden istiyor. Yani 5 bini ben onlara yollayacağım onlar da kıza yollayacak ve ben çıkarken 10 bin alacağım toplam.
Bu normalde böyle mi işliyor?
Merhabalar.
Ev arkadaşım benden önce evden ayrıldı ben hala oturuyorum. Arkadaşım depozitosunu alacak ama biz ortak ödemiştik. Yani depozito 10 bin ise 5 ini ben 5 ini o ödedi. Evde ben halen oturduğum için sadece onun depozitosu verilebiliyor. Ev sahibi depozitoyu benden istiyor. Yani 5 bini ben onlara yollayacağım onlar da kıza yollayacak ve ben çıkarken 10 bin alacağım toplam.
sen arkadaşına 5i yolla gitsinMerhabalar.
Evet çünkü kiralar çok arttığı için. Mesela ben iki kira 6 bin verdim. Şu an kiram üzerinden hesap olursa 22 bin vermesi gerekiyor. Gözünde para büyüyor. Halbuki kiracının parası da o dönem çok değerliydi bunun düşünen olmuyorUnutulmadı, bilerek unutmuş gibi davranıyorlar. Neticede ilk girişte verilen rakam 1 veya 2 kira bedeli oluyor.
Çıkmamı bekleseydi iyi olurdu ama o da olası aksiliklere karşı parasını korumak istiyor sanırım. Ben ev sahibine atacağım o arkadaşa yollayacak.Siz evden cikacaginiz zaman depozitonun ne kadarini geri alabiliyorsaniz yarisini verirdiniz arkadasiniza, neden simdi problem oldu ki bu, zamani değil yani, ev halâ kullanimda, digerinin cikmasi bir seyi degistirmez.
Ev sahibi de, ne diyor bunlar diye düşünüp boyle bir sey sunmuştur.
Bence acele etmeyin bir kaç ay sonra çıkacaksınız beklesin biraz kendinizi düşünün kesinti olabilir net değil alacağınız paraÇıkmamı bekleseydi iyi olurdu ama o da olası aksiliklere karşı parasını korumak istiyor sanırım. Ben ev sahibine atacağım o arkadaşa yollayacak.
Bugün bakmaya geldiler eve. Ev sahibi baya gıcık biri maalesef. Boş odaya koyduğum eşyayı bile sordu. Demirbaşlarda hiçbir sıkıntı yok. Yere vileda yapmıştım elli kere burası niye ıslak diyor. Benim bildiğim demirbaşta sıkıntı yoksa odaya ne konduğu ev sahibini ilgilendirmez.Bence acele etmeyin bir kaç ay sonra çıkacaksınız beklesin biraz kendinizi düşünün kesinti olabilir net değil alacağınız para
Hem arkadaşınızla son durum ne? taşınacağı evin kirasını da istiyordu
Ev çok sıcak kombiyi kıs falan dediler sanki faturayı onlar ödüyormuş gibi. Cinnet sebebiBence acele etmeyin bir kaç ay sonra çıkacaksınız beklesin biraz kendinizi düşünün kesinti olabilir net değil alacağınız para
Hem arkadaşınızla son durum ne? taşınacağı evin kirasını da istiyordu
Dediğim gibi bencil olun evden çıkınca parayı aldığınızda verrisiniz çünkü parayı kesecek gibi ev sahibi çamur görünüyorBugün bakmaya geldiler eve. Ev sahibi baya gıcık biri maalesef. Boş odaya koyduğum eşyayı bile sordu. Demirbaşlarda hiçbir sıkıntı yok. Yere vileda yapmıştım elli kere burası niye ıslak diyor. Benim bildiğim demirbaşta sıkıntı yoksa odaya ne konduğu ev sahibini ilgilendirmez.
Zaten haber gelmeden atmam aslaDediğim gibi bencil olun evden çıkınca parayı aldığınızda verrisiniz çünkü parayı kesecek gibi ev sahibi çamur görünüyor
Normal çünkü hala oturuyorsunuzMerhabalar.
Kontrat kimim üzerine?bakarlıgimda ben de ev arkadaşlığı yapmıştım..ayrılan arkadaşımızın depozitosunu verip alacak verecek olayı kalmazdı..ama eve göz atin kırık dökük var mı diye,ya da ev sahibi de baksin..Tl olarak verdiyseniz o para çıktığınızda erimiş olacak ama..bizim depozito 100 dolar falandiMerhabalar.