Evet aslinda bende aynisini aklimdan gecirdim.Baska bir konuda 6000 bini olmadigi icin kazandigi universiteye gidemeyen 18 yasinda bir kiz vardi. Ben gercekten cok uzuldum. Hevesi kursaginda kalmis resmen kizin. Ailesinde o para yok , herkes calis para kazan diye kizcagiza cikismis fakat babasi calismasina da izin vermiyordu. Caresizlik ne kotu birsey. Bu konudaki adam resmen parayi calmis, o para baskasi icin bulunamayan okul parasi oysa. Kiz olmek istiyorm bile yazmis be kadar bezdiyse hayattan... dememizi o ki konu sahibi parana sahip cik nisanlinada Bu Turkiye sartlarinda bu kadar yuklu parayi baskasina yedirtemiyecegini soyle.
Haklisiniz siz de. Bu acidan da dusunmek lazim olayi. Nisanlim hala bosver uzulmeden baska bir laf etmiyor. Uyuyordur simdi uyansin ciddi ciddi konusacagim. Ben hep parasinda degilim dedim gercekten de oyle dusunuyorun ama az para degil.
Yalan soylemeseydi ihtiyacim var deseydi ben zaten kendim verirdim. Hepimiz bir gun ihtiyac duyabiliriz elimizde olmayan bir paraya. Sakinmazdim.