Vallahi benim tanidigim 2 vet var, ikisi de sevgi dolu. O yuzden genelleme yapamicam :)
Affiniza siginiyorum ama haklisiniz sanirim, tanidigim doktorlarin da cogu inanilmaz paragoz. Bir arkadasim var, yeni araba alacakti. Bana dedi ki dr li plaka almak istiyormus ama vazgecmis, ben de niye dedim. O da dedi ki yolda kaza vs olunca durmak zorunda kaliyorsun. Ben de dedim ki, zaten durmaz misin, orda yardim etmen gereken yarali insanlar var. O da dedi ki, ya duzmeceyse ya arabama girip hirsizlik yaparlarsa, bir de tatile gidiyorsam zaman kaybetmek istememSok olmustum, gidecegin yere 1 saat erken git diye insanlar olsun mu demistim. O da ehhh iste demisti
Bu meslekler bence kutsal meslekler ama ne yazik ki ulkemiz sartlari yuzunden insanlar maddi kaygilarla bu islere giriyorlar, isin insani yonu kayboluyor. Baska tanidigim bir doktor var, Karadeniz'de kucuk bir ilcede calisiyor. Koylerden cok fakir insanlar da geliyor, bu insanlara bedava ilac veriyor. Boylesi de var tabi, her insan farkli farkli.
Ne kadar uzucu