ayda yani yaklaşık 2400 tl falan..
Ayda 1500tl harcamasi gerekiyordu zaten. Kalan para nerede ben de onu sorguluyorum ya mumkun degil acil bir sey olmazsa 2400tl harcanmaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayda yani yaklaşık 2400 tl falan..
Şu an yapabilceğiniz tek şey o kişiyle ilişkinizi kesip bundan ders almak ...
Belliki utanıyorda söylemiyor, siz daha neden üstüne gidiyorsunuz, sizin geç geleceğiniz düşünerek harcamış, ee yine ihtiyaç duydukça hayvanlar için kendi kesesinden çektiği kadarını harcayacaktı hayvanlara... Bence büyütmüşsünüz, zaten mahcubiyet yaşamış kadın, bunu görüp devam etmemeliydiniz, maile falan gerek yoktu bence
konu yine konudan başka heryere çekilmiş. konu sahibinin maddi gücü kendisini ilgilendirir bence. konuya gelince parayı isteme boşver diyenler olmuş da niye istemesin maddi gücü yerinde diye o kadar parasını göz göre göre çaldırsın mı yani. üstüne düşmek gerek bunun.
Malesef keske hic bu duruma dusurmeseydi bizi de kendisini de
Ben acil durumlar icin de para birakmistim. Hicbir acil durum yasanmadi. Neredeyse harcamasi gereken paranin 2 kati gitmis, kendi paramin hesabini sormak hakkim diye dusunuyorum.
tabiki hakkınız, ben şöyle düşündüm, kendisi için belki önemli bişey oldu, sizinde geç geleceğinizi düşünerek harcadı. Sonra yine ekleme yapacaktı sizinkine belkide. mahcupluk hissetmiş ondanda doğruyu söyleyememiş. Ondan dolayı öyle söyledim, neyse yapacak bişeyiniz yok sanırım artık, kızın kendi vicdanına kalmış geri vermek vermemek.
Aynen oyle keske elimden daha fazlasi gelse.
Hesap dokumunu mail attigim halde ayni seyleri tekrarliyor. Ben ne yapacagimi bilemedim. Nisanlimin halletmesi gerekiyor o da bosver diyor.
Ben olsam asla boşvermem. 100-200 neyse de 4500 nedir yahu, evxillerin 3 aylık masrafı yani ne cüretle alabilir aldıysa neden söylemez de inkar eder bilemedim.
ama baksana sürüden bahsediyor. yani sen ben sabit gelirli insanlarız göze alamayabiliriz ama ülkenin gerçekten farklı bir yüzü daha var. hani görgüsüzler İtalyan rest. da köpeklerine porselen tabakta servis yaptırıyorlar ya..sonra da sosyal medyada paylaşıyorlar.
Eleştirmiyoruz, bize tuhaf geldiği için şaşırıyoruz sadece.Topluma gore marjinal ama konu sahibinin normlarinda normal elestirmek yersiz bence zaten
Oradan uzaklaşırsak konuşacak başka bir şey kalmıyor ki. Yani uzun uzadıya konuşulacak bir konu değil. Adamın yaptığı yanlış; ana fikir bu.Allah herkese daha cok versin. Ben gercekten maddi durum konusundan uzaklasilmasini rica ediyorum artik.
Hayvan beslemenin maddi bir ölçüsü yok ayrıca.
Kendi yediği yemekten verip köpek besleyen de var özel mama, şampuan, yatak alıp besleyen de. Herkesin gücü neye yetiyorsa yani. Vay sen nasıl bu kadar harcadın demek ne derece mantıklı. O kadar kazanmış o kadar harcamış kendisini bağlar. Kendi sorumluluğundaki bir canlıya en özenli şekilde bakmak da gayet güzel bir şeydir.
Bende de 7 tane papağan var canlarım onlar benim. Birine bir şey olsa aklım çıkıyor. Yasak gelmeden önce yurt dışından yem getirtebiliyordum o yüzden az çok anlayabiliyorum. Onlar için harcanan paraya acımıyorum şahsen çünkü bakmayı ben seçmişim ve olabildiğince iyi bakmak da benim görevim.Anladiginiza cok sevindim.
Keske elimden daha fazlasi gelse de daha iyi bakabilsem. Agizlari dilleri yok, sorumluluklarini almayi ben sectim, elimden geleni yapmak da benim gorevim.
Oradan uzaklaşırsak konuşacak başka bir şey kalmıyor ki. Yani uzun uzadıya konuşulacak bir konu değil. Adamın yaptığı yanlış; ana fikir bu.
Yapılması gereken: konuşmak.
Çıkarılacak ders: fazla güvenmemek insanlara.
Teşekkür: hayvan sevgisi.
yine söylüyorum herkesin parası maddi gücü kendini bağlar nokta
burda bence tartışmamız gereken konu paranın geri alınabilmesi için izlenecek yöntemler olmalı. mesela arkadaşın nişanlısı nasıl arkadaşıyla konuşmaya ikna edilir, neler söylenebilir gibi..