Burnumdan soluyorum dunden beri. Cidden ben mi abartiyorum bilmiyorum cunku nisanlim da en yakin arkadasim da bosver olan olmus diyor daha da sinirleniyorum. Ben mi yanlis dusunuyorum yahu?
Simdi bizim nisanlimla kucuk bir surumuz var (kedi - kopek) , yurtdisina gelirken onlari nisanlimin arkadasina biraktik. Yaninda da icinde para bulunan debit kart biraktik ki masraflarini karsilasin. Aylik ortalama bir masraflari var, acil durumlar icin de ekstra para koyduk icine. Sagolsun bakti. Buraya kadar sorun yok.
Normalde ben 4 nisanlim 6 ayligina gitmistik. Ben bazi ozel sebeplerden dolayi pazartesi gunu apar topar donmek zorunda kaldim. Dun de gittim arkadastan almaya kedi ve kopeklerimizi. Aldim hepsini arabaya yerlestirdim. Son anda aklima geldi, ciktim arabadan eve geri gittim. Baktim bu arkadas bahcede telefonla konusuyor ama kipkirmizi olmus. Beni gorunce afalladi falan ,karti istedim verdi ama gonulsuz. Aksamustu ciktim bir daha hem atm ye ugrayacaktim karta da bakayim gitmisken dedim. Ve sok oldum : Icinde hic para yok. Hic hem de. Gittigimizden beri butun paranin harcanmasina imkan yok evcil hayvanlarimiz icin, cunku ortalama masraflarini biliyorum ve acil durumlar icin yuklu bir miktar para koymustuk ve cok sukur acil durum da yasanmadi.
Hemen nisanlimi aradim, ara sor ne olmus paraya dedim. Nisanlim da lazim olmustur, kendine harcamaz ama sorayim dedi. Konusmuslar iste demis para vardi icinde, ben hepsini harcamadim bilmiyorum. Yok iste yok, ben mi harcadim?
Bugun gittim bankaya hesap dokumunu aldim. Belirli araliklarla surekli para cekilmis. Mail attim bu arkadasa dokumu. Lazim oldu sizinkiler icin cektim ama icinde daha para olmasi lazim dedi.
Cildirmak uzereyim nisanlim da diyor ki olan olmus uzulme. Az miktar para yoktu icinde. Ne icin lazim oldu peki acil bir durum var da benim mi haberim olmadi dedim bu arkadasa. Cevap yok. Ne yapacagim bilemedim karman corman yazmadim insallah buraya da cunku hayal kirikligimi anlatamam. Harcadiysa tamam harcadim lazim oldu dese inanin bu kadar sorun yapmam. Uzerine hala iddia ediyor ki icinde para vardi. Nereye gitti buharlasti mi para? Bari yalan soyleme arkasinda dur yaptiginin.
Gercekten cok uzgunum nasil tepki verecegimi bilemiyorum.