- 15 Aralık 2017
- 382
- 253
- 18
- 28
- Konu Sahibi Merdumgirizz
-
Bence babanız aranız , istesin.
Babamı kullanıyorlar annemle dün çok büyük kavga ettiler ben de doğal olarak annemin arkasında durdum babam diyo kardeşimle aramda 1500 liranın lafı mı olacak ben de bi zahmet olsun dedim bana da düşman kesildi babamgilin öyle maşallahlık bir geliri de yokHala babam geçenlerde size borç vermiş 1500 lira kadar. Ne zaman ödeyebilirsiniz şu aralar biraz sıkışığız
Evlerinde 3 kişi çalışıyor halamgilin 2 oğlu var 2si de çalışıyor enişte de çalışıyor annem kızdı konuşmam ben onlarla dedi 3 kişi çalışıyor faturalarını mı sana ödetiyorlar dedi babama sürekli yârin getirelim parayı sen öde demişler babam ödemiş getirmemişlerBabanin istemesi daha dogru, sikisik oldugunu soyler, olur biter. Baban isteyemiyorsa annene duser bence senden once.
Evet hep 100 150 ödetmişler babamda 100 den ne olcak 150 den ne olcak diye diye 1500 olmuşMillet de yolunacak tavuk pesinde valla. Bence babaniz ya da anneniz istesin siz karismayin. Ama bir daha babaniz odemesin, bir daha sen ode dediklerinde param yok desin.
Evlerinde 3 kişi çalışıyor halamgilin 2 oğlu var 2si de çalışıyor enişte de çalışıyor annem kızdı konuşmam ben onlarla dedi 3 kişi çalışıyor faturalarını mı sana ödetiyorlar dedi babama sürekli yârin getirelim parayı sen öde demişler babam ödemiş getirmemişler
Verecek olan simdiye kadar verirdi heralde.bi soz var ya "malim seni vereyim de mi kotu olayim yoksa vermeyeyim de mi kotu olayim " diye.
En nefret ettigim sey akraba ile alisveris.biz de esnafiz akraba es dost veresiye alir su gun oderim bugun oderim diye, o gun gelir gecer ayip olur diye aylarca bekleriz yok istemeden gelmeyecek.isteyince de bizden kotusu olmaz hemen gonul koyar alinirlar.
Zaten her halukarda isteyince kotu olacaksiniz.
Halani arayip normal bi sekilde iste gitsin.
Çok sinir oldum dün yahala bir kaç aydır parayı getiririz demişsiniz getirmemişsiniz toplamda 1500 borcunuz oldu. babamda bu ay çok sıkıştı kartını ödeyemeyecek ben isteyemem sen iste dedi bana o yüzden arıyorum diyeceksin.
+1Hala babam geçenlerde size borç vermiş 1500 lira kadar. Ne zaman ödeyebilirsiniz şu aralar biraz sıkışığız
Bu çok mantıklı.hala bir kaç aydır parayı getiririz demişsiniz getirmemişsiniz toplamda 1500 borcunuz oldu. babamda bu ay çok sıkıştı kartını ödeyemeyecek ben isteyemem sen iste dedi bana o yüzden arıyorum diyeceksin.
Yahu ne rahat ınsanlar var şoke oluyorum. Babanın da gecındırmesi gereken bı ailesi var. Neden faturalarını odetıyorlar yazık gunah. Hastane olur açıl bısey eyvallahta faturayı gel öde nedir hemde ınternet. Odeyemıyorsa kapattırsın ınterneti
Burda geçenlerde bi konu vardı etkisi ödetiyormuş da kuaför parasını yakalanmış ya öyle bişeyse gerçekten çok kötü olur :)Bu çok mantıklı.
Yada hepbirlikte toplandığınız bi gün. Herkesin olduğu ortamda. Açıcaksınız konuyu. Birikmiş Alacaklarımızı alsak da elimiz rahatlasa gibisinden. Siz açınca baba da anne de cesaret bulup konuyu devam ettirir. Hala sizin faturalar baya birikti biz sıkıştık. Ödermisiniz diyeceksin. Bide kocasından filan gizli ödetiyorsa gör o zaman curcunayı
Yazarken o geldi zaten aklıma.Burda geçenlerde bi konu vardı etkisi ödetiyormuş da kuaför parasını yakalanmış ya öyle bişeyse gerçekten çok kötü olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?