Ya giderim yok giderim. Sadece gelirim var. Sizin geliriniz giderinize göredir olabilir. Para arttıramazsınız.
Benim giderim yok. Giyim çanta ayakkabı aksesuar alışverişine doydum. Yapmıyorum artık. Herşey fazla fazla var.
Abur cubur yemeyi sevmem. Markete gitsem en fazla 20-30 TL verir çıkarım.
Yok yani yok harcama yapacağım bir yer yok.
Aldığım parada dolar altın vs
Oldu işte bir kaç yüz bin. böyle böyle trilyonda olur yani
Çok aile var. Çocuğunun parasına el koyan. BENİM ailem ilgilenmez karışmaz istemez. Bu önemli birşey.sadece fazla param olduğunu düşünmediklerini için harcama yapmamı istemiyorlar
Kusura bakmada alışveriş diolar doydum diosun kitap diolar fazlasıyla var diosun hem gidip ailenden gerçek maaşını saklıyorsun solemiisu hemde araba falan almama karışıyorlar diosun sen gerçek maaşını git bı sole bakalim hala aynı fikirde mi olacaklar madem harcicak yer bulamıyorsunuz çevrede bı çok insan ekmeğe muhtaç sevindirmeyi deneyebilirsiniz altın dolar yapmaktan çok sıkılmışsiniz ya ne acayip bı dunya
O olabilir işte. Şımatıkta değilim. Yokluk içinde büyüdüm ama niye böyleyim bilmiyorum+150000
İçi ölmüş konu sahibinin.
Gezip görmek istediğiniz yerler yok muÇok saçma gelebilir size ama benim için gerçek bir sorun.
5 bin TL maaşım var. Bekarım. Ailem biraz tutucu. Mesela araba alamıyorum. Tatile falanda izin vermezler İstemiyorlar. Paranı biriktir diyorlar harcama.
Biriktir biriktir ne yapıcam ben bu kadar parayı mezara mı götürücem
Haftanın 6 günü çalışıyorum. Zaten çok boş vaktim yok. Harcamam da pek olmuyor. Alışveriş deseniz herşeyim fazlasıyla var. Annem artık alma birşey diye kafamın etini yiyor Zaten aldığım şeylerin çoğuda etiketli yeni. Yada 1 defa giyip atmışımdır bir yere. Yani anlayacağınız alışverişten de artık soğudum. Herşeyim var ve zaten alsamda giymiyorum kullanmıyorum. Bir kıyafete takıyorum sürekli onu giyiyorum.
Çok sıkıldım param var ve harcayacak şey yok.
Biriktirmekten de sıkıldım.
Varmı beni anlayan birileri.
Ne yapsam bilmiyorum
Bende ayni parayi aliyorum ama ay sonunu zor getiriyorum.valla beni issiz adaya birak ne yap et illaki harcarim o parayi.disarda yemek ye arkadaslarinla sehir icindeki alternatifleri degerlendir.O olabilir işte. Şımatıkta değilim. Yokluk içinde büyüdüm ama niye böyleyim bilmiyorum
Geziyim göreyim dediğim bir yer yok :/Gezip görmek istediğiniz yerler yok mu
Sıraya koyup onları görebilirsiniz
Değişik hobilere para ayirabilirsiniz
Tutucu derken abartı demedim. Klasik Türk ailesi. Evlenmeden ayrı eve çıkmak yok. (Ki zaten bunu bende istemem diye düşünüyorum )
Sonuçta çalışmadan evde oturmamı isteyecek bir aile değil. Öyle olsa okutmazlardı. Abartmayalım lütfen
İşte ben de üzülüyordum, ama baktım ki para için birbirlerine b.k atıp çocuklar üzerinden bi de bunu yapıyorlar aşırı sinirlendim. İki tane kelebek hastalığı derneğinin başkanı Fulden ve başka biri işte birbirlerine giriyorlar falan filan.Ya bilmiyordum.
Neden kavga ettiler dernek için mi?
Bende o kelebek çocukları gördükçe içim bı başka oluyor.
Çocuk ya, istiyorum hiç biri acı çekmesin.
ailen yurtdışına çıkmana da izin vermez zaten gez gör işini başından unut. bence evlen. yani madem özgürlük ailene göre koca(!) ile sağlanıyor. ama biraz rahat birisini bul.Geziyim göreyim dediğim bir yer yok :/
Geçen yıl çok da durumum olmadığı halde bir öğrenci okutmuştum. Bu yıl yetiştiremiyorum.
Eğer isterseniz bir öğrenciye aylık az da olsa bir miktar verebilirsiniz.
Ruhu aç değil parası çokBir de bütün sayfalarda çocuk okutun yardım edin yazmışlar ama onlara hiç cevap vermemişsiniz. Ayda iki çocuğa burs verseniz, bir aileyi aylık doyursanız nasıl büyük sevaba girersiniz. Hem ruhen de doyarsınız.
İnşallah hayallerinize kavuşursunuz.sizler iyi ki varsınız. bende öğrenciyim. kredi alıyorum borç üstüne borç.. eksi 34 bin ile başlayacağım hayata. benim de akademisyen olunca hayalim bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?