Parayla ne yapacağımı bilmiyorum. Kös kös oturuyorum ://

Birinin eğitim masraflarını yada ihtiyac sahibi ailenin aylık mutfak masraflarını karsılayın. İlla yapılacak bişey bulunur yani.

Çok aile var. Çocuğunun parasına el koyan. BENİM ailem ilgilenmez karışmaz istemez. Bu önemli birşey.sadece fazla param olduğunu düşünmediklerini için harcama yapmamı istemiyorlar

Eee bizden ne gibi öneri istiyorsunuz? Kusura bakmayın ama ailenizin size dayattıklarını siz de kanıksamışsınız, hiç 20’lerinde genç bir kadın gibi değilsiniz sanki babaannem yazıyor. Kitap önerildi çok var dediniz, ev almak istemiyosunuz, tatili zaten geç, alışveriş yok, gezme yok, abur cubur bile yemem. Ay napayım o kadar parayı. Şu an sizden on yaş büyük ve -30 binlerdeyim ama kusura bakmayın da hayattan daha çok keyif aldığımız kesin.

Kusura bakmada alışveriş diolar doydum diosun kitap diolar fazlasıyla var diosun hem gidip ailenden gerçek maaşını saklıyorsun solemiisu hemde araba falan almama karışıyorlar diosun sen gerçek maaşını git bı sole bakalim hala aynı fikirde mi olacaklar madem harcicak yer bulamıyorsunuz çevrede bı çok insan ekmeğe muhtaç sevindirmeyi deneyebilirsiniz altın dolar yapmaktan çok sıkılmışsiniz ya ne acayip bı dunya

+150000

İçi ölmüş konu sahibinin.

Ahh ne guzel dertmis bu.bence birikim yapin ilerde evlenince parayi esinizle catir catir harcarsiniz

Gezip görmek istediğiniz yerler yok mu
Sıraya koyup onları görebilirsiniz
Değişik hobilere para ayirabilirsiniz

O olabilir işte. Şımatıkta değilim. Yokluk içinde büyüdüm ama niye böyleyim bilmiyorum
Bende ayni parayi aliyorum ama ay sonunu zor getiriyorum.valla beni issiz adaya birak ne yap et illaki harcarim o parayi.disarda yemek ye arkadaslarinla sehir icindeki alternatifleri degerlendir.

Abartan ben değilim aileniz :)

Ya bilmiyordum.
Neden kavga ettiler dernek için mi?
Bende o kelebek çocukları gördükçe içim bı başka oluyor.
Çocuk ya, istiyorum hiç biri acı çekmesin.
İşte ben de üzülüyordum, ama baktım ki para için birbirlerine b.k atıp çocuklar üzerinden bi de bunu yapıyorlar aşırı sinirlendim. İki tane kelebek hastalığı derneğinin başkanı Fulden ve başka biri işte birbirlerine giriyorlar falan filan.

Geçen yıl çok da durumum olmadığı halde bir öğrenci okutmuştum. Bu yıl yetiştiremiyorum.

Eğer isterseniz bir öğrenciye aylık az da olsa bir miktar verebilirsiniz.

Kaç yaşında kadınım gelirim de iyi ne alışverişe doydum ne de gezmeye tozmaya ne de kitaba!
Siz 50 yaşında mısınız da 5bin lira ile yüzbinler nasıl biriktiriyorsunuz? Kaç yıldır çalışıyorsunuz? Bana inandırıcı gelmiyor. Aileniz her şeyinize karışıyor ama sizden para almıyor? Buna kim inanır Allah aşkına :))

herkes istemediğin kadar fikir vermiş.bu ne ya?
dalga mı geçiyorsunuz.yardım edin diyorlar onada ses yok eeee derdin ne senin?dersin falan yok bence.sıkılmışsın şurdaki kadınlara az bi bulaşayım demissin.hacca git sen hacca

Geçen yıl çok da durumum olmadığı halde bir öğrenci okutmuştum. Bu yıl yetiştiremiyorum.

Eğer isterseniz bir öğrenciye aylık az da olsa bir miktar verebilirsiniz.

sizler iyi ki varsınız. bende öğrenciyim. kredi alıyorum borç üstüne borç.. eksi 34 bin ile başlayacağım hayata. benim de akademisyen olunca hayalim bu.

Kinuyu Bari bir derdim var bölümüne acmiyaydin

Göbeğimi elimle kaşiyorum köşesi yok mu?

sizler iyi ki varsınız. bende öğrenciyim. kredi alıyorum borç üstüne borç.. eksi 34 bin ile başlayacağım hayata. benim de akademisyen olunca hayalim bu.
İnşallah hayallerinize kavuşursunuz.

Öğrenciliğimde ben de sıkıntı yaşadığım için benim için öğrenciye yardım etmek önemli bir şey.

Umarım her şey güzel gönlünüzce olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…