Parayla ne yapacağımı bilmiyorum. Kös kös oturuyorum ://

1) birikim yapip ev alin.
2) ilerde evlenirseniz cocugunuzu okutmak icin birikim yapin
3) Allah icin infak edin cok mutlu olursunuz.
4) fakirleri giydirin yedirin.
5) su olmayan fakir bolgelere cesme actirin.
5) agaclar dikin
Parayla bussuru Allah icin iyilik yapilabilir. Öldukten sonrada kiyamete kadar sevabiniz devam edebilir. Misal agac ekerek, bir cocugu hafiz olmasi icin maddi destek olarak vs vs

Simdilik yatirim yap ozgur olunca harcarsin o zamn. Ailen karismayi biraktginda yani

Gelecekteki çocuğunuza yatırım yapın.
En güzel yatırım,bir çocuğa yapılandır.

Tarla alin ilerde satarsiniz yatirim olur ben de bakiyorum suan aklima uyan biyer bulursam alicam gerci ben satmalik degil ev yapmalik alicam sizde dusunun derim

Ev al borcunu öde.ileride rahat edersin .kocaman yeni bir ev.

Ne ev ne araba seni mutlu edecek bence
İyilik için kullanmayı dene. Bir çocuk okut mesela eğitimini üstlen. Bir yardım vakfında aktif olmaya çalış. Bence iç huzuru böyle bulacaksın.

O kadar tutucu aile kızlarını işe nasıl gönderiyor ben merak ettim?
Paranın yüzü sıcak galiba, ay aklıma şu Rahmetli Kemal Sunal’ın “eşşeğin karnında elmas varmış” konulu filmi geldi de ordaki Hacı amca gibi

En son televizyona kavga için çıktıklarından beri o kadına zerre güvenmiyorum.

Tutucu derken abartı demedim. Klasik Türk ailesi. Evlenmeden ayrı eve çıkmak yok. (Ki zaten bunu bende istemem diye düşünüyorum )
Sonuçta çalışmadan evde oturmamı isteyecek bir aile değil. Öyle olsa okutmazlardı. Abartmayalım lütfen

Derdinize talibim. Hepimiz kardeşiz dertleri de bölüşmeliyiz

Bence siz bize tavsiye verin , 5 bin maasla nasil birkac yuz bin lira biriktirdiniz?
Benim maasim sizinkinin 2 kati , 18 senedir calisiyorum hic boyle bir para biriktiremedim
Gercekten tavsiyelerinize ihtiyacimiz var bence

Bence siz bize tavsiye verin , 5 bin maasla nasil birkac yuz bin lira biriktirdiniz?
Benim maasim sizinkinin 2 kati , 18 senedir calisiyorum hic boyle bir para biriktiremedim
Gercekten tavsiyelerinize ihtiyacimiz var bence
Ya giderim yok giderim. Sadece gelirim var. Sizin geliriniz giderinize göredir olabilir. Para arttıramazsınız.
Benim giderim yok. Giyim çanta ayakkabı aksesuar alışverişine doydum. Yapmıyorum artık. Herşey fazla fazla var.
Abur cubur yemeyi sevmem. Markete gitsem en fazla 20-30 TL verir çıkarım.
Yok yani yok harcama yapacağım bir yer yok.
Aldığım parada dolar altın vs
Oldu işte bir kaç yüz bin. böyle böyle trilyonda olur yani

Valla şimdi sizin derdiniz bizim cenemızı yada yazıyoruz iste elimizi yoracak. Zenginin malı zugurdun cenesını yorarmıs atasozunü uygulamalı yasıyoruz

Valla boyle dert hepimizin başına olsun

Alişveriş sadece kıyafetten ibaret degil ki kitap alın dısarda bişey yiyipte ıçmiyormusunuz?

Benim ailem gibi. Bence abartın çünkü abartmanız gerek. Araba almanıza karışan, tatile göndermeyen, sizin alın terinizle kazandığınız parayı yönetmeye çalışan bir aile. Hiç normal değil.

Atar yapacak bir durum yok , anlayamadigim icin soruyorum
Bekarken bile birikim yapamayan bir insanim cunku surekli gezip tozuyorum , yani 10 aksam disari ciksaniz biter o para o kadar diyim

Koli koli okunmamış kitaplarım var evde desem. Kitap okumayı çok severim Şuan ebup olarak digital okuyorum Ona sardım. Kitapta çok
Yiyip içiyorum ortam olursa. İşte de canım birşey isterse alırım ama en fazla 20 TL veririm yada 30

Benim ailem gibi. Bence abartın çünkü abartmanız gerek. Araba almanıza karışan, tatile göndermeyen, sizin alın terinizle kazandığınız parayı yönetmeye çalışan bir aile. Hiç normal değil.
Çok aile var. Çocuğunun parasına el koyan. BENİM ailem ilgilenmez karışmaz istemez. Bu önemli birşey.sadece fazla param olduğunu düşünmediklerini için harcama yapmamı istemiyorlar

Atar yapacak bir durum yok , anlayamadigim icin soruyorum
Bekarken bile birikim yapamayan bir insanim cunku surekli gezip tozuyorum , yani 10 aksam disari ciksaniz biter o para o kadar diyim
Atar değil derdimi anlatmaya çalışıyorum.
Gece dışarı çıkmam yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…