Parayla ne yapacağımı bilmiyorum. Kös kös oturuyorum ://

Olunca dert olmayınca dert

ne mi yapılabilir,yatırım amaçlı eve girin.kuru kuruya birikim yapmak sıkıcı gelebilir ama kredi ödeyince hiç de öyle olmuyor

ev al...

İ

İşi bırakmayı düşündüm ama o zamanda kafayı yerim sıkıntıdan patlarım
senin durumunda olanlara gerçekten üzülüyorum şu hayata bir defa geliyoruz gezip görmeyeceksen ırgat gibi çalışıp kös kös oturacaksan napayım ben öyle hayatı tatile gitsen mesela ne yapar annen baban ? tepki gösterir nasıl bi tepki gösterir mesela

Canım ben aileyle ters düşülmesini hiç tavsiye etmem aslında ama kesinlikle aileni dinleme
Belli ki 5 bin tl kazanabildiğine göre akılllı bir kızsın
Araba al öncelikle
Mutlaka tatile git
Ye iç gez çevren gelişsin
Ben de sana benzer şeyler yaşadım sonra çok pişman olursun
Senle aynı kazanıp daha rahat yaşayan ortamlara girenlerin ilerde senden daha iyi hayatı olur üzülürsün
Paranı savur demiyorum ama kazandığının mutlaka hakkını ver tecrübeli bi abla tavsiyesi

Bana gönderebilirsin :)))

Ev alabilirsin ..

Araba al rahat et

Benimde maddi durumum iyi aklıma geldikçe lösev e bağış yapıyorum. Geçenlerde bir okula gittm kötü bir mahallede ki ve 20 öğrenciye kışlık bpt alacağımı belirttim isim ve numaralarını istedim . Okul başlayınca bana dönecekler . Bence her zaman olmasa da yapmalısın böyle şeyler . En azından ayda bir defa bir iki öğrenciye ayakkabı falan. Çünkü inan bir yerde yemek yiyoruz en az 200 tl veriyoruz günaydında falan iki kişilik ama o 200 biri için hele ki çocuklar için neler ifa eder. En az 3 ayakkabı eder zorlardan 4.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…