Aynen öle işine gelene cvp verio öğrenci okut die fikir verene cvp yok gez toz düne gezip göreceğim yerde yok Dioherkes istemediğin kadar fikir vermiş.bu ne ya?
dalga mı geçiyorsunuz.yardım edin diyorlar onada ses yok eeee derdin ne senin?dersin falan yok bence.sıkılmışsın şurdaki kadınlara az bi bulaşayım demissin.hacca git sen hacca
Valla ben gibi nice insanlar zekat, fitre, sadakaları mı bu derneklere bağışlıyor.Abartan ben değilim aileniz :)
İşte ben de üzülüyordum, ama baktım ki para için birbirlerine b.k atıp çocuklar üzerinden bi de bunu yapıyorlar aşırı sinirlendim. İki tane kelebek hastalığı derneğinin başkanı Fulden ve başka biri işte birbirlerine giriyorlar falan filan.
Ben :)Kaç yaşında kadınım gelirim de iyi ne alışverişe doydum ne de gezmeye tozmaya ne de kitaba!
Siz 50 yaşında mısınız da 5bin lira ile yüzbinler nasıl biriktiriyorsunuz? Kaç yıldır çalışıyorsunuz? Bana inandırıcı gelmiyor. Aileniz her şeyinize karışıyor ama sizden para almıyor? Buna kim inanır Allah aşkına :))
Adam gibi adam olsa evlenicem de nerdeeeailen yurtdışına çıkmana da izin vermez zaten gez gör işini başından unut. bence evlen. yani madem özgürlük ailene göre koca(!) ile sağlanıyor. ama biraz rahat birisini bul.
OlabilirBir de bütün sayfalarda çocuk okutun yardım edin yazmışlar ama onlara hiç cevap vermemişsiniz. Ayda iki çocuğa burs verseniz, bir aileyi aylık doyursanız nasıl büyük sevaba girersiniz. Hem ruhen de doyarsınız.
Yıllık eder 60 bin ben 10 yıla yakındır çalışıyorum neyin inandırıcılığı!!??el el üstünde el de ....... üstünde sizin dert.yaş kacta bukadar bi kaç yüz bin olmuş maşallah.inandırıcılıgnı yitiriyorsun
Gezmeyi sevmiyorum.sevmek zorunda mıyımAynen öle işine gelene cvp verio öğrenci okut die fikir verene cvp yok gez toz düne gezip göreceğim yerde yok Dio
Ev almakta saçma geliyor..ölümlü dünya da ne evi diyorum :/
Böyle şeyler olduğu için ben derneklere falan güvenmiyorum. Görmem lazımValla ben gibi nice insanlar zekat, fitre, sadakaları mı bu derneklere bağışlıyor.
Eğer kendilerine o paraları alıyor iseler, Allah çıkarır.
Bundan sonra ilaçları alıp ben yollarım bu ailelere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?