Parayla ne yapacağımı bilmiyorum. Kös kös oturuyorum ://

el el üstünde el de ....... üstünde sizin dert.yaş kacta bukadar bi kaç yüz bin olmuş maşallah.inandırıcılıgnı yitiriyorsun

Aynen öle işine gelene cvp verio öğrenci okut die fikir verene cvp yok gez toz düne gezip göreceğim yerde yok Dio

valla bak şimdi düğünden geldim .küçük altın almış başını gidiyor.insanın eli gitmiyor takmaya.titredi ellerım resmen.canım burnumda.bu kızımızda gelmiş bi kaç yüz binim var napayım diyo.te Allahım

Valla ben gibi nice insanlar zekat, fitre, sadakaları mı bu derneklere bağışlıyor.
Eğer kendilerine o paraları alıyor iseler, Allah çıkarır.
Bundan sonra ilaçları alıp ben yollarım bu ailelere.

“Kapilitalist sistem” bu paranın sizi rahatsız etmesini sağlıyor. Harcamanız gerekmiyor. Biriksin.

İhtiyaç sahiplerine yardım edin. Zekat sadaka verin.

Ben :)

Bir konunuzda 12 yaşında kızım var demissiniz onun eğitimi için harcayabilirsiniz.
Ihtiyaç sahiplerine yardım edebilirsiniz.
Nasıl yüzbinleri buluyor.Trilyonuda bulur demissiniz onu anlamıyorum.
Yoksa biz mi para saymasını bilmiyoruz

Bir arkadaş yazmış çeşitli yemekleri(mutfakları) deneyebilirsiniz bence çok eğlenceli. Para yemek kolay niye bu kadar zorlandınız anlamadım:)

Mehmetçik vakfı, Kızılay, losev, yoksullara yardım vs.

Hem maneviyatinizi da doyurur. Sonuçta öteki tarafa götürmeyeceksin.

Ev almakta saçma geliyor..ölümlü dünya da ne evi diyorum :/

12 yasinda kocaman kiziniz varmis, boyle bi sorumlulugunuz varken 5 binlirayi harcayacak yer bulamamaniz sacma degil mi?
Ev almak neden sacma olsun?
Size bisey olsa evladiniza kalir.
Valla usenmedim eski konulara baktim, kiziniz oldugunu gorunce derdiniz sacma sapan geldi kusura bakmayin.

Lösemili çocuklara bağış yapın
Emlak yatırımı yapın dükkan olur ev olur eğlenceli işler değil ama burdan gelen paralarla daha çok bağış yapın

Valla ben gibi nice insanlar zekat, fitre, sadakaları mı bu derneklere bağışlıyor.
Eğer kendilerine o paraları alıyor iseler, Allah çıkarır.
Bundan sonra ilaçları alıp ben yollarım bu ailelere.
Böyle şeyler olduğu için ben derneklere falan güvenmiyorum. Görmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…