yaw Allah aşkına sıfır kayıpsız 5 bin atılırmı .aksam akşam ayarlarımla oynama benım.bi markete gir çık 80 tl zaten.hiçmi canın biley cekmez dışarda.hiçmi bi parka oturmazsınız arkadaslarla.elini cebine atmazmısın hiç.hem zengin hem pinti ya.bi parka git çay oralet tost soda derkeeennn hop 50 tl.hayat kısa birikim yapmıyosan hayatın tadını çıkar.kefesin cebi yok.ve hayat sıkılmak için bile fenA kısa dostumYıllık eder 60 bin ben 10 yıla yakındır çalışıyorum neyin inandırıcılığı!!??
profilimde sorduğum soruların gözükmesini istemiyorum
12 yaşındaki kızımda şiddetli karın kasık ağrılarıyla başlayan rahatsızlıktı. en son kadın doğum uzmanına gidildiğinde 2 cm lik yumurtalık kisti 1 ayda 6 cm e çıktı.
bilgisi olan varmı bu konuda?
1 ayda bu kadar büyümüş olması normal mi?
Ablamın kızı Ben bekarım. Harcama olmayınca biliyor ne yapabilirim. Böyle giderse trilyona olur. Birikiyor birikiyor ve harcamıyorum ne olacakBir konunuzda 12 yaşında kızım var demissiniz onun eğitimi için harcayabilirsiniz.
Ihtiyaç sahiplerine yardım edebilirsiniz.
Nasıl yüzbinleri buluyor.Trilyonuda bulur demissiniz onu anlamıyorum.
Yoksa biz mi para saymasını bilmiyoruz
Kızım gibi ama yeğenim. Ablamın kızı12 yasinda kocaman kiziniz varmis, boyle bi sorumlulugunuz varken 5 binlirayi harcayacak yer bulamamaniz sacma degil mi?
Ev almak neden sacma olsun?
Size bisey olsa evladiniza kalir.
Valla usenmedim eski konulara baktim, kiziniz oldugunu gorunce derdiniz sacma sapan geldi kusura bakmayin.
İnsanlar fikir veriyorAblamın kızı Ben bekarım. Harcama olmayınca biliyor ne yapabilirim. Böyle giderse trilyona olur. Birikiyor birikiyor ve harcamıyorum ne olacak
Harcayacağım yer yok arkadaş anlamadın galiba. Dolmuşla gidiyorum 4 tl geliş gidiş.Ayyyy gerçekten yıllık 60 bin parayı bile harcamayı beceremiyorsunuz.
Hoş abur cubur için 20 tl bütçeniz varmış:)) bahane vermicem ya neyse. İşe nasıl gidiyorsunuz? Yürüyerek ?? Toplu taşıma???
Rabbim parayı kimlere veriyon ya:)))
Biliyorum ama benim için dert. Aylardır bunu düşünüyorum. Fikir almak hata mıya allahaşkına kusura bakmayın da millet parasızlık vede çağresizlikten inim inim inlerken bu da dert mi?
hey allahım eskilerin tabiriyle dişsize leblebi.
Kaymakamlığa gidip ihtiyaç sahibi aileleri de öğrenebilirsiniz.Böyle şeyler olduğu için ben derneklere falan güvenmiyorum. Görmem lazım
Sinirlenmeye gerek yokAblamın kızı Ben bekarım. Harcama olmayınca biliyor ne yapabilirim. Böyle giderse trilyona olur. Birikiyor birikiyor ve harcamıyorum ne olacak
bana ver. valla sevaba girersin.Biliyorum ama benim için dert. Aylardır bunu düşünüyorum. Fikir almak hata mı
Biriktir iste en guzel secenek. Gelecege yatirim.Çok saçma gelebilir size ama benim için gerçek bir sorun.
5 bin TL maaşım var. Bekarım. Ailem biraz tutucu. Mesela araba alamıyorum. Tatile falanda izin vermezler İstemiyorlar. Paranı biriktir diyorlar harcama.
Biriktir biriktir ne yapıcam ben bu kadar parayı mezara mı götürücem
Haftanın 6 günü çalışıyorum. Zaten çok boş vaktim yok. Harcamam da pek olmuyor. Alışveriş deseniz herşeyim fazlasıyla var. Annem artık alma birşey diye kafamın etini yiyor Zaten aldığım şeylerin çoğuda etiketli yeni. Yada 1 defa giyip atmışımdır bir yere. Yani anlayacağınız alışverişten de artık soğudum. Herşeyim var ve zaten alsamda giymiyorum kullanmıyorum. Bir kıyafete takıyorum sürekli onu giyiyorum.
Çok sıkıldım param var ve harcayacak şey yok.
Biriktirmekten de sıkıldım.
Varmı beni anlayan birileri.
Ne yapsam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?