Parayla ne yapacağımı bilmiyorum. Kös kös oturuyorum ://

Yıllık eder 60 bin ben 10 yıla yakındır çalışıyorum neyin inandırıcılığı!!??
yaw Allah aşkına sıfır kayıpsız 5 bin atılırmı .aksam akşam ayarlarımla oynama benım.bi markete gir çık 80 tl zaten.hiçmi canın biley cekmez dışarda.hiçmi bi parka oturmazsınız arkadaslarla.elini cebine atmazmısın hiç.hem zengin hem pinti ya.bi parka git çay oralet tost soda derkeeennn hop 50 tl.hayat kısa birikim yapmıyosan hayatın tadını çıkar.kefesin cebi yok.ve hayat sıkılmak için bile fenA kısa dostum

Konu sahibi 32 yaşında. 12 yaşında bir kızı var. İşi ve düzenli bir geliri var ama ailesi araba almasına izin vermiyor. Konularında bir tutarsızlık var.

profilimde sorduğum soruların gözükmesini istemiyorum

Ayyyy gerçekten yıllık 60 bin parayı bile harcamayı beceremiyorsunuz.

Hoş abur cubur için 20 tl bütçeniz varmış:)) bahane vermicem ya neyse. İşe nasıl gidiyorsunuz? Yürüyerek ?? Toplu taşıma???

Rabbim parayı kimlere veriyon ya:)))

Ablamın kızı Ben bekarım. Harcama olmayınca biliyor ne yapabilirim. Böyle giderse trilyona olur. Birikiyor birikiyor ve harcamıyorum ne olacak

Kızım gibi ama yeğenim. Ablamın kızı

ya allahaşkına kusura bakmayın da millet parasızlık vede çağresizlikten inim inim inlerken bu da dert mi?
hey allahım eskilerin tabiriyle dişsize leblebi.

mesela bak sana bi fikir vereyim .tecrübeyle sabit.pikniğe gittik eşim ve oğlancıklarımla.bir kız orta 2 deymiş ve yanında dayısı ama gözlerınden rahatsız görmüyor sanırım.benım buyuk oğlan fena bakıllarımdan anlar benim.pamuk şeker satıyor bu iki gizel insan.biraz izledim.pamuk şeker eksildikçe kız gülümsüyor.ama okadar içtenki.oğlum gel bi şöyleee dolanalım dedım.20 tane pamuk şeker var yok tezgahlarında.canım hayırlı işler hepsini alıyorum kaç tl tutuyor dedım.kız zehır gbı .neeee hepsınımı dedı .işte o an varyaaaaaa o sevinç o maviş gözlerındeki mutlulugu anlatamam.böle bişeler yapsan mesela ben o gun cok mutlu olmuştum

Harcayacağım yer yok arkadaş anlamadın galiba. Dolmuşla gidiyorum 4 tl geliş gidiş.
20 Ele geçince 200 tl da büyük para. Harca harca bitiremiyorum ben. Belki savurgan değilim ondandır

sen bana ver bak çatır çatır harcarım.
not:ALLAH bana bunu için vermiyor galiba.böyle parayı ne yapacağını bilmeyenlere veriyor.

Böyle şeyler olduğu için ben derneklere falan güvenmiyorum. Görmem lazım
Kaymakamlığa gidip ihtiyaç sahibi aileleri de öğrenebilirsiniz.
Böylece paranız hem dualarını alacağınız insanlara hemde yerine ulaşmış olur.
Bu da sizin huzurunuzu inanın daha da arttıracaktır.

Bu nasıl bi konu yaa
Bana da cevap vermediniz
İşinizi sormuştum
İnsanların vaktini almayın
O nasıl bi cevap öyle
Dolmuş 4 tl die mi bitmiyo paranız
Bayılıcam allah aşkına yazık günah yaa vaktimize
İnandım bende saf gibi

Ablamın kızı Ben bekarım. Harcama olmayınca biliyor ne yapabilirim. Böyle giderse trilyona olur. Birikiyor birikiyor ve harcamıyorum ne olacak
Sinirlenmeye gerek yok
Insanların bu hayat pahalılığında doğal olarak inanası gelmiyor.

Sokak hayvanlarına yada barınaklara mama alıp verebilirsiniz.Yada tedavileri için yardım edebilirsiniz. Hem onları mutlu edersiniz hem siz manevi açıdan mutlu olursunuz.

Biriktir iste en guzel secenek. Gelecege yatirim.
Ben senin 2 bazen 3 katindan daha cok kazaniyorum ama zar zor biriktirebiliyorum cunku fazlaca geziyorum yiyorum iciyorum galiba. Vizyon meselesi para harcama isi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…