Yapıyorum böyle şeyler canım denk geldiğinde. Ufak 5-6 yaşında kızlar vardı bir parkta. Geldiler kitap satmak istediler mesela hepsini almıştım. İlkokul masal kitapları falan. Çok mutlu olmuşlardı. Deminde markete gittim mesela ufak bir kız çocuğu aldığım şeylere kasada bakıyor. Bir tane verdim. Mutlu oldu. Bunlar paha biçilmez şeyler tabi ki.mesela bak sana bi fikir vereyim .tecrübeyle sabit.pikniğe gittik eşim ve oğlancıklarımla.bir kız orta 2 deymiş ve yanında dayısı ama gözlerınden rahatsız görmüyor sanırım.benım buyuk oğlan fena bakıllarımdan anlar benim.pamuk şeker satıyor bu iki gizel insan.biraz izledim.pamuk şeker eksildikçe kız gülümsüyor.ama okadar içtenki.oğlum gel bi şöyleee dolanalım dedım.20 tane pamuk şeker var yok tezgahlarında.canım hayırlı işler hepsini alıyorum kaç tl tutuyor dedım.kız zehır gbı .neeee hepsınımı dedı .işte o an varyaaaaaa o sevinç o maviş gözlerındeki mutlulugu anlatamam.böle bişeler yapsan mesela ben o gun cok mutlu olmuştum
Adam gibi okursanız konuyu işimi yazdım Yüz defa mı yazayımBu nasıl bi konu yaa
Bana da cevap vermediniz
İşinizi sormuştum
İnsanların vaktini almayın
O nasıl bi cevap öyle
Dolmuş 4 tl die mi bitmiyo paranız
Bayılıcam allah aşkına yazık günah yaa vaktimize
İnandım bende saf gibi
Yürüyerek mi gidiyorsunuz diye sordu biri hayır dolmuşla gidiyorum. 4 tl dedim ne diyeydim. Uçakla gidiyorum 500 tl veriyorum daha tatminkar beş cevap mı olacaktı onu anlamadımBu nasıl bi konu yaa
Bana da cevap vermediniz
İşinizi sormuştum
İnsanların vaktini almayın
O nasıl bi cevap öyle
Dolmuş 4 tl die mi bitmiyo paranız
Bayılıcam allah aşkına yazık günah yaa vaktimize
İnandım bende saf gibi
Ben siz diye konuşuyorum siz ise anlamadın galiba arkadaş ya şeklinde.Harcayacağım yer yok arkadaş anlamadın galiba. Dolmuşla gidiyorum 4 tl geliş gidiş.
20 Ele geçince 200 tl da büyük para. Harca harca bitiremiyorum ben. Belki savurgan değilim ondandır
Olabilir işte vizyonsuz oluncaBiriktir iste en guzel secenek. Gelecege yatirim.
Ben senin 2 bazen 3 katindan daha cok kazaniyorum ama zar zor biriktirebiliyorum cunku fazlaca geziyorum yiyorum iciyorum galiba. Vizyon meselesi para harcama isi.
adam gibi okumuyorum diyorsunuz yaniAdam gibi okursanız konuyu işimi yazdım Yüz defa mı yazayım
1. Ablamların durumu iyi. En iyi okullarda okuyor zaten1. Ablanızın kızını okutun.
2.Ailenizle birlikte yazlık kiralayın.
3.Anneniz ve ablanızla birlikte termal otele gidin.
4.Kahve makinası alın çeşitli kahveler deneyin.
5.Yine profesyonel hamur makinaları var ev tipi alın onlardan pasta kek börek yapın.
6. Kol saati veya charm bileziklerden koleksiyon yapın.
7. Lazere gidin kıl tüyden kurtulun.
8. Spor salonuna ya da havuza yazılın.
9. Profesyonel fotoğraf makinası alın ve fotoğraf kursuna gidin.
10. Ailenize işyeri gönderiyor diye yalan söyleyip (madem paranızı bilmiyorlar) yurtdışına gidin.
11. İyi bir cep telefonu ve iyi bir notebook alın.
12. Ailenizin evinin mobilyasını yenileyin.
13. Araba alın, direksiyon eğitimi alın.
14. Kendinize altın-pırlanta-Safir-Elmas vs ufak mücevherler alın. Sahte takı kullanmayın.
15. Büyüksehirdeyseniz ablanız kızı ile birlikte sinema tiyatro müzikal gibi etkinliklere katılın.
Bunlardan en az yarısını yapamamam diyorsanız siz ailenize benzemişsiniz zaten. Çok makul şeyler çünkü. Sizde aslında biriktirme takıntısı oluşmuş ve tuhaf bir haz alıyorsunuz.
Cilt sarkmasindan sikayetciydin sanirim senin konundu. Iyi bir plastik cerrahi klinigine git 2 maasini rahat harcarsin orda1. Ablamların durumu iyi. En iyi okullarda okuyor zaten
2. Bu yıl bir yer kiraladık. Aileyle zevk almıyorum bu gibi yerlerden onu daha iyi anladım
3. Onu geçen sene yapmıştım Abla aile geriyor beni
4.kahveyle aram yok
5. Çalışıyorum uğraşmıyorum o tarz şeylerle
6.bolca markalı saatim vs var
7. Lazere gittim
8.spora yazıldım sürekli gidemiyorum
9. Fotoğraf ilgi alanım dışında
10. İşyerimin yurtdışı ile ilgisi yok
11. İyi bir cep telefonum var Hemde 2 tane
12. Mobilyalarımız yeni
13. Alamıyorum
14. Altın vs değerli takılarım var. Ama sahte de takıyorum. Markalı saat duruken markasız da takıyorum. Ne hoşuma giderse 4bin tl lik bilekliğim var 1 TL lik bilekliğim de
15. Arada gidiyorum
O zaman nasıl biriktirebildiniz hayran kaldım. Sadece yatırım araçlarına yönelin o zaman yapacak birşey yok. Ben bu yazılanları yaparak daha fazla maaşla ucu ucuna yaşadım çoğu zaman. Tebrikler.1. Ablamların durumu iyi. En iyi okullarda okuyor zaten
2. Bu yıl bir yer kiraladık. Aileyle zevk almıyorum bu gibi yerlerden onu daha iyi anladım
3. Onu geçen sene yapmıştım Abla aile geriyor beni
4.kahveyle aram yok
5. Çalışıyorum uğraşmıyorum o tarz şeylerle
6.bolca markalı saatim vs var
7. Lazere gittim
8.spora yazıldım sürekli gidemiyorum
9. Fotoğraf ilgi alanım dışında
10. İşyerimin yurtdışı ile ilgisi yok
11. İyi bir cep telefonum var Hemde 2 tane
12. Mobilyalarımız yeni
13. Alamıyorum
14. Altın vs değerli takılarım var. Ama sahte de takıyorum. Markalı saat duruken markasız da takıyorum. Ne hoşuma giderse 4bin tl lik bilekliğim var 1 TL lik bilekliğim de
15. Arada gidiyorum
Kızım var diye yazmıştınız sanki bı zaman.Sizin çocuğunuz var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?