- 9 Eylül 2018
- 71
- 36
- 88
- 39
Benim derdimde bu işte. Yazıyı okuduysanız mezarda mı yicem dedim. Napayımbak sana bişey dicem benim rahmetli almancı bi dedem vardı.bu haziranın 1inde vefat etti.toprağı bol olsun.okadar varlıklıdıyki ama ömrü hep tarlada çalışmakla geçti.o paraları bi yiyemedi adam.bilmiyorum hayır yaparmıudı orasını bilemem ama torunum al şunu ya maksimum bayramlarda 5 tl.o para mal mülk hepsı kaldı.saglıgında vereceksın ve cocukaeının torunlarının o yuzundekı gülümsemeyi gör dimi.walla cidden yinede dedemi severdim.bi kez bile sevip öpmemiştir.ne bilim hani harcıcak yer bulamıyom diyonya ahanda almancı dedmde oleydi .Topragı bol olsun.şimdi ta orlardan rüyama giriyor.kızıımmmm nineni yalnız bırakma ben öldüm diye diyo.yaaa ahhh dedem ahhh
Tekrar yineleyeyim o zaman. Teysze anne yarısıdırKızım var diye yazmıştınız sanki bı zaman.
Süper. Aynı benim iş wallaBi foto görmüştüm yaşlı bir karıkoca Venedik'e tura gitmişler, gondola binmişler ama uyuyakalmışlar, gondolcu hallerine gülüyor.
"Parayı zamanında harcamak güzeldir" gibi bir not vardı. Haklı galiba..
Kemal Sunal'ın "bu yaştan sobra gelen paranın anca içine s...ç.l.r" görüşü vardı filminde. Onla da birleştirdim şimdi
Siz hiç birşeyi sevmiosunuzki anlaşılan sevmiosaniz başka fikirlerde var yardım etme amaçlı onları dusunmezmisiniiz acabaaaGezmeyi sevmiyorum.sevmek zorunda mıyım
O tarz ameliyatlara karşıyım.kız madem sarkman var git bir plastik cerraha gerdir heryerini.
o zamannda para yetmiyor imdat diye yazarsın.
on muz?ilginç.Sizin açtığınız bu konu var ya
Günde on tane muz yeme konunuzdan da saçma
Bunu neden yapiyosunuz :)
Nerede yaşıyorsun?Parayı yemeyi bilmiyorsun,birikse ne olacak diyorsun.Harcayacağım yer yok arkadaş anlamadın galiba. Dolmuşla gidiyorum 4 tl geliş gidiş.
20 Ele geçince 200 tl da büyük para. Harca harca bitiremiyorum ben. Belki savurgan değilim ondandır
Ne alaka ?? Rahatsızlanmıştım. Hastalık size saçma geliyorsa oda sizin saçmalığınızdır ne diyimSizin açtığınız bu konu var ya
Günde on tane muz yeme konunuzdan da saçma
Bunu neden yapiyosunuz :)
OlabilirKıtlık zihniyetiniz var.Zamaninda yokluk gorup sonradan bolluga ulasan insanlarda olur bu..Hem harcamak istersin ama elin de gitmez.Gezeyim dedigim bir yer bile yok demek sizin yasinizda biri icin cok vahim.Disari cikmam yok ta ona keza.Su durumda markete gidip 20 lirayla cikiyorsaniz cok saglam sa eli sıkı bir insansiniz.
Olumlu dunya ev de neymis demissiniz de aynen oyle.Olumlu dunya guzel yerler gormeden,hayattan keyif almadan yasamak ta oyle.Siz parayi nereye harcayacaginizdan once genc yasimda nasil aile sinirlarina ragmen hayatimi yasarim diye dusunmeniz lazim..He bir de araba isine bulasmayib.Araba alsaniz da sizin dert edeceginiz sey mazotun,benzinin pahali olusu olur.O yuzden siz araba da almayin :) Varsin biriksin paraniz.Bir gun ihtiyaciniz illaki olur.
OlabilirCanın sıkılmış bir hikaye yazmışsın işte acun bile senin kadar düşünmemiştir o kadar parayla napıcanı beş bin de para mı
O kadar tüketirseniz tabiki rahatsizlanirsiniz bı de şey dicektimNe alaka ?? Rahatsızlanmıştım. Hastalık size saçma geliyorsa oda sizin saçmalığınızdır ne diyim
yapma:)))şimdi bir öneride bulunacağım ama olmayacak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?