Parayla ne yapacağımı bilmiyorum. Kös kös oturuyorum ://

Bi foto görmüştüm yaşlı bir karıkoca Venedik'e tura gitmişler, gondola binmişler ama uyuyakalmışlar, gondolcu hallerine gülüyor.
"Parayı zamanında harcamak güzeldir" gibi bir not vardı. Haklı galiba..

Kemal Sunal'ın "bu yaştan sobra gelen paranın anca içine s...ç.l.r" görüşü vardı filminde. Onla da birleştirdim şimdi

Benim derdimde bu işte. Yazıyı okuduysanız mezarda mı yicem dedim. Napayım
Kızım var diye yazmıştınız sanki bı zaman.
Tekrar yineleyeyim o zaman. Teysze anne yarısıdır

Süper. Aynı benim iş walla

kız madem sarkman var git bir plastik cerraha gerdir heryerini.
o zamannda para yetmiyor imdat diye yazarsın.

Kıtlık zihniyetiniz var.Zamaninda yokluk gorup sonradan bolluga ulasan insanlarda olur bu..Hem harcamak istersin ama elin de gitmez.Gezeyim dedigim bir yer bile yok demek sizin yasinizda biri icin cok vahim.Disari cikmam yok ta ona keza.Su durumda markete gidip 20 lirayla cikiyorsaniz cok saglam sa eli sıkı bir insansiniz.
Olumlu dunya ev de neymis demissiniz de aynen oyle.Olumlu dunya guzel yerler gormeden,hayattan keyif almadan yasamak ta oyle.Siz parayi nereye harcayacaginizdan once genc yasimda nasil aile sinirlarina ragmen hayatimi yasarim diye dusunmeniz lazim..He bir de araba isine bulasmayib.Araba alsaniz da sizin dert edeceginiz sey mazotun,benzinin pahali olusu olur.O yuzden siz araba da almayin :) Varsin biriksin paraniz.Bir gun ihtiyaciniz illaki olur.

Harcayacağım yer yok arkadaş anlamadın galiba. Dolmuşla gidiyorum 4 tl geliş gidiş.
20 Ele geçince 200 tl da büyük para. Harca harca bitiremiyorum ben. Belki savurgan değilim ondandır
Nerede yaşıyorsun?Parayı yemeyi bilmiyorsun,birikse ne olacak diyorsun.
Soba tutuşturursun,tuvalet kağıdı olarak kullanırsın,notlarını alırsın hiç bilmiyorsan.
Tarzan bile öğrendi para kullanmayı,sen baya geride kalmışsın..
Eski üyesin ama bu gözler ne eskiler gördü fake çıkan

Olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…