Parayla ne yapacağımı bilmiyorum. Kös kös oturuyorum ://

kimsesizler yurtları, kadın sıgınma evlerı , mehmetcık vakfı , bakım evleri, huzur evlerı gıbı yerlere aylık bellı mıktar bagıs yapabılırsınız

Kasımda sevgilisi nişanlanmis.. şubatta 6 aydir beraber olduğu bir sevgiliden bahsediliyor. Yok gunde 10 muz yemiş.. 12 yaşında kizi var (!) Ama ailesi araba almasına izin vermiyor.. sonuc: parayı nasıl harcıcam? Kafayı nasıl harcadiysan parayı da ayni sekilde harcamanı öneririm

abovvvvvv.gonşula yetişin.

bacım millet ne seksi konular açıyor.oku da feyz al.

Canım ablası yazmıştır profilde evli yazıyo kendisi bekarım demiş ama ama nayııır ablasının sevgilisi mi var o zaman hemde iki tane omen tonreeeem 5 bin maaşla hem de sen alıyo musun ömrünün yarısını harcadın mesleğine hanım kız asistan alıyo biz boşa yaşıyoruz

süpersin canım ben de bunlardan bahsetmeye çalışıyordum :)

ölelim o zaman.

Ben de size yakın alıyorum ama sizin nasıl harcayacak yer bulamadiginiza sasirdim.
Bana kalmiyor bile, birikim demissiniz su an kenarda bin liram bile yok
Evde bir sey cikiyor bir sey bozuluyor kuruş kalmiyor valla.
Birikimim vardi 2 ay onceye kadar onu bile harcadim.
Harcayacak yer ariyorsunuz durumu olmayan bir aileye yardim yapmanızı oneririm. Kiyafet, mutfak ne olursa.

Valla ben alsam da almasam da harcaayacak yer buluyorum gunde 10 muz yemiyoruz diye geliyor bunlar başımıza

ozaman bu şarkı sana gelsin konu sahibesi

para bizdeeee şöhrettt bizde .sizde ne var haydi söyleeeeeeeee

Eklentiler

• 814039BD-1F59-40B4-A04E-34CC538B7225.webp
    17 KB · Görüntüleme: 31
  • B9BED14B-8B61-41F0-9126-CC62EA18B7C4.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 39
Ulan insanlar açlıktan ölüyor be çok paran varsa da görgüsüzlüğün alemi yok....çok parası varmışmış napıcakmışmış troll seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…