kafalar zehir bu saatte wallayaptım bile ama içimden.
Rahatsızlanmak mı,10 muzla çatlamadığına dua etNe alaka ?? Rahatsızlanmıştım. Hastalık size saçma geliyorsa oda sizin saçmalığınızdır ne diyim
abovvvvvv.gonşula yetişin.Kasımda sevgilisi nişanlanmis.. şubatta 6 aydir beraber olduğu bir sevgiliden bahsediliyor. Yok gunde 10 muz yemiş.. 12 yaşında kizi var (!) Ama ailesi araba almasına izin vermiyor.. sonuc: parayı nasıl harcıcam? Kafayı nasıl harcadiysan parayı da ayni sekilde harcamanı öneririm
Canım ablası yazmıştır profilde evli yazıyo kendisi bekarım demiş ama ama nayııır ablasının sevgilisi mi var o zaman hemde iki tane omen tonreeeem 5 bin maaşla hem de sen alıyo musun ömrünün yarısını harcadın mesleğine hanım kız asistan alıyo biz boşa yaşıyoruzKasımda sevgilisi nişanlanmis.. şubatta 6 aydir beraber olduğu bir sevgiliden bahsediliyor. Yok gunde 10 muz yemiş.. 12 yaşında kizi var (!) Ama ailesi araba almasına izin vermiyor.. sonuc: parayı nasıl harcıcam? Kafayı nasıl harcadiysan parayı da ayni sekilde harcamanı öneririm
Kasımda sevgilisi nişanlanmis.. şubatta 6 aydir beraber olduğu bir sevgiliden bahsediliyor. Yok gunde 10 muz yemiş.. 12 yaşında kizi var (!) Ama ailesi araba almasına izin vermiyor.. sonuc: parayı nasıl harcıcam? Kafayı nasıl harcadiysan parayı da ayni sekilde harcamanı öneririm
ölelim o zaman.Canım ablası yazmıştır profilde evli yazıyo kendisi bekarım demiş ama ama nayııır ablasının sevgilisi mi var o zaman hemde iki tane omen tonreeeem 5 bin maaşla hem de sen alıyo musun ömrünün yarısını harcadın mesleğine hanım kız asistan alıyo biz boşa yaşıyoruz
Canım ablası yazmıştır profilde evli yazıyo kendisi bekarım demiş ama ama nayııır ablasının sevgilisi mi var o zaman hemde iki tane omen tonreeeem 5 bin maaşla hem de sen alıyo musun ömrünün yarısını harcadın mesleğine hanım kız asistan alıyo biz boşa yaşıyoruz
Keramet muzda mı acaba :)Valla ben alsam da almasam da harcaayacak yer buluyorum gunde 10 muz yemiyoruz diye geliyor bunlar başımıza
Ahaaaaaahaa koptum bunaozaman bu şarkı sana gelsin konu sahibesi
para bizdeeee şöhrettt bizde .sizde ne var haydi söyleeeeeeeee
5bini olmayan Herkes bulunduğu yerin en yüksek yerine çıksın konu açsın atlasam mı diye oylamaya göre bakarız artıkölelim o zaman.
olur valla.öyle saçma şeylere konu açılıyor ki bu da olabilir.5bini olmayan Herkes bulunduğu yerin en yüksek yerine çıksın konu açsın atlasam mı diye oylamaya göre bakarız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?