Parayla ne yapacağımı bilmiyorum. Kös kös oturuyorum ://

Bence en guzel seylerden biri bi ogrenci okutmak
BU öneriyi ben de verdim ki bi çok arkadaş yardım kuruluşu ve vakıf söylemiş ama hiç birine yanaşmadı madem yardım etmicek bize verse bari iki dakikada hiç ederim o parayı hiç acımam atarım bi yerden insanlar sevinsin ne paraymış

Ne güzel söylemiş Mevlana,
Ne kadar anlatırsan anlat söylediklerin karşındakinin anladığı kadardır.

Ne yapmaya karar verdiki? Parayla napcam diye dusunulur mu ya? Is yerinde izin gunlerimi kullanmam diyenler gibi. Yaw git gez alisveris yap inaj yenile orani burani yaptir:) git dubaiye 7 yildizli otelde kal:) neydi zenginin mali zugurtun cenesiydi dimi:)

parmaklarını(bizim durumda öyle)

Asistan değilim. Ayrıca arkadaşlarım adına da yazıyorum ablam adına da. Amaç fikir almak değil mi??

Kararsız kaldı biraz daha üstüne gidersek gencecik yaşında dişinden tırnağından arttırarak biriktirdiği bi kaç yüz bini de bize gönderir dolandırıcılar böyle yapmıyo muydu haberlerde söylüyolar baskı ve cebirle kafa karıştırıp cukkalıyolarmış

Senin hiç paran yok galiba .. En çok senin sesin çıktı be abla

Senin hiç paran yok galiba .. En çok senin sesin çıktı be abla
Yok yavrucuum olduğunda da parayla dertlenmediğim için anlayamadım seni arkadaşların konu komşunun derdini 1. Tekil şahıs kullanarak yazmışsın bi dahaki üyeliğinde dikkat et yakalanırsın böyle muz gibi sıkıntı yaratır bünyende doldur yastığına sözde kıymet verdiğin ailenden sakladığın paralarını uyu şimdi geç oldu yarın iş seni bekler kolay değil 5 bin kazanmak

Niye saklıyım Çalışıyorum kazanıyorum. Kendime veririm hesabını. Kime ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…