BU öneriyi ben de verdim ki bi çok arkadaş yardım kuruluşu ve vakıf söylemiş ama hiç birine yanaşmadı madem yardım etmicek bize verse bari iki dakikada hiç ederim o parayı hiç acımam atarım bi yerden insanlar sevinsin ne paraymışBence en guzel seylerden biri bi ogrenci okutmak
Ne güzel söylemiş Mevlana,Kasımda sevgilisi nişanlanmis.. şubatta 6 aydir beraber olduğu bir sevgiliden bahsediliyor. Yok gunde 10 muz yemiş.. 12 yaşında kizi var (!) Ama ailesi araba almasına izin vermiyor.. sonuc: parayı nasıl harcıcam? Kafayı nasıl harcadiysan parayı da ayni sekilde harcamanı öneririm
Pardon??!!!bacım millet ne seksi konular açıyor.oku da feyz al.
Ne yapmaya karar verdiki? Parayla napcam diye dusunulur mu ya? Is yerinde izin gunlerimi kullanmam diyenler gibi. Yaw git gez alisveris yap inaj yenile orani burani yaptir:) git dubaiye 7 yildizli otelde kal:) neydi zenginin mali zugurtun cenesiydi dimi:)BU öneriyi ben de verdim ki bi çok arkadaş yardım kuruluşu ve vakıf söylemiş ama hiç birine yanaşmadı madem yardım etmicek bize verse bari iki dakikada hiç ederim o parayı hiç acımam atarım bi yerden insanlar sevinsin ne paraymış
mevlana bu saçma konuyu okusa ne düşünürdü acaba?Ne güzel söylemiş Mevlana,
Ne kadar anlatırsan anlat söylediklerin karşındakinin anladığı kadardır.
parmaklarını(bizim durumda öyle)Ne yapmaya karar verdiki? Parayla napcam diye dusunulur mu ya? Is yerinde izin gunlerimi kullanmam diyenler gibi. Yaw git gez alisveris yap inaj yenile orani burani yaptir:) git dubaiye 7 yildizli otelde kal:) neydi zenginin mali zugurtun cenesiydi dimi:)
Hahaha olsun :) işimiz bu:)parmaklarını(bizim durumda öyle)
Asistan değilim. Ayrıca arkadaşlarım adına da yazıyorum ablam adına da. Amaç fikir almak değil mi??Canım ablası yazmıştır profilde evli yazıyo kendisi bekarım demiş ama ama nayııır ablasının sevgilisi mi var o zaman hemde iki tane omen tonreeeem 5 bin maaşla hem de sen alıyo musun ömrünün yarısını harcadın mesleğine hanım kız asistan alıyo biz boşa yaşıyoruz
Kararsız kaldı biraz daha üstüne gidersek gencecik yaşında dişinden tırnağından arttırarak biriktirdiği bi kaç yüz bini de bize gönderir dolandırıcılar böyle yapmıyo muydu haberlerde söylüyolar baskı ve cebirle kafa karıştırıp cukkalıyolarmışNe yapmaya karar verdiki? Parayla napcam diye dusunulur mu ya? Is yerinde izin gunlerimi kullanmam diyenler gibi. Yaw git gez alisveris yap inaj yenile orani burani yaptir:) git dubaiye 7 yildizli otelde kal:) neydi zenginin mali zugurtun cenesiydi dimi:)
Aynen ya benim parfüme zam gelmiş bir daha alamam belki :) yollasa 200-300 üstünü ekler alırım.evet bu kadar yazdık gece gece .hepimize 200 300 gönder ne var yani.
Senin hiç paran yok galiba .. En çok senin sesin çıktı be ablaBU öneriyi ben de verdim ki bi çok arkadaş yardım kuruluşu ve vakıf söylemiş ama hiç birine yanaşmadı madem yardım etmicek bize verse bari iki dakikada hiç ederim o parayı hiç acımam atarım bi yerden insanlar sevinsin ne paraymış
sen gönder. harcama kapısı çıktı işte. bak herkes mutlu olur ne güzel. acık ta bana gönder valla.Senin hiç paran yok galiba .. En çok senin sesin çıktı be abla
Olabilir. Muzun kilosu 10 TL. Oda parayla naparsın işteValla ben alsam da almasam da harcaayacak yer buluyorum gunde 10 muz yemiyoruz diye geliyor bunlar başımıza
Yok yavrucuum olduğunda da parayla dertlenmediğim için anlayamadım seni arkadaşların konu komşunun derdini 1. Tekil şahıs kullanarak yazmışsın bi dahaki üyeliğinde dikkat et yakalanırsın böyle muz gibi sıkıntı yaratır bünyende doldur yastığına sözde kıymet verdiğin ailenden sakladığın paralarını uyu şimdi geç oldu yarın iş seni bekler kolay değil 5 bin kazanmakSenin hiç paran yok galiba .. En çok senin sesin çıktı be abla
Hösssytyt bu ne beUlan insanlar açlıktan ölüyor be çok paran varsa da görgüsüzlüğün alemi yok....çok parası varmışmış napıcakmışmış troll seni
Ne güzel söylemiş Mevlana,
Ne kadar anlatırsan anlat söylediklerin karşındakinin anladığı kadardır.
Olabilir. Muzun kilosu 10 TL. Oda parayla naparsın işte
Niye saklıyım Çalışıyorum kazanıyorum. Kendime veririm hesabını. Kime neYok yavrucuum olduğunda da parayla dertlenmediğim için anlayamadım seni arkadaşların konu komşunun derdini 1. Tekil şahıs kullanarak yazmışsın bi dahaki üyeliğinde dikkat et yakalanırsın böyle muz gibi sıkıntı yaratır bünyende doldur yastığına sözde kıymet verdiğin ailenden sakladığın paralarını uyu şimdi geç oldu yarın iş seni bekler kolay değil 5 bin kazanmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?