Beyin olmadan para kazanılmıyor be gülümEee? Kız laf mı soktun sen? Yine olmadı be canısı.
Keşke beyin de parayla olsa da paran işe yarasa.
kime neyse konuyu neden açtınız?Niye saklıyım Çalışıyorum kazanıyorum. Kendime veririm hesabını. Kime ne
yooo gayette kazanılan sektörler var yani....Beyin olmadan para kazanılmıyor be gülüm
Ne kullanıyosan sağlammış kime ne mi oldu şimdi başta yazdıklarını da kuzenin mi yazdı çok ayıp akıllı aile sözünden çıkmayan ponçik davşanNiye saklıyım Çalışıyorum kazanıyorum. Kendime veririm hesabını. Kime ne
Kız kazanilmaz olur mu çok var kazanan. Kazanmak sorun degil de beyin olmadan harcanmıyor demekki :)Beyin olmadan para kazanılmıyor be gülüm
yooo gayette kazanılan sektörler var yani....
Olabilir sen o sektörlerde dene bi şansını istersen!!yooo gayette kazanılan sektörler var yani....
Ailemin sözü başım üstüne Ojeli ejderha!!Ne kullanıyosan sağlammış kime ne mi oldu şimdi başta yazdıklarını da kuzenin mi yazdı çok ayıp akıllı aile sözünden çıkmayan ponçik davşan
Birikim mi o şüpheli ama hasta olduğu netüfff. içim şişti son sayfaları okuyunca.
İlk okuyunca ailesi baskıcı diye üzülmüştüm ama kendisinin de ailesinden farkı yok.
Onu sevmem bunu sevmem. Onu yapmam. Boşa dememişler parayı kazanmak için değil ama harcamak için vizyon gerekir diye.
Ee napalım yani bize gönder biz harcayalım madem? Kaliteli para harcamak benden sorulur mesela :)
Bence konu sahibi birikim hastalarından, durumundan şikayetçi değil. konuyu da kıskançlık yorumlarını görüp ego şişirmek için açmış.
ben mesleğimden memnunum çok şükür.Olabilir sen o sektörlerde dene bi şansını istersen!!
Harcamaya beyin gerekmiyor be güzelimKız kazanilmaz olur mu çok var kazanan. Kazanmak sorun degil de beyin olmadan harcanmıyor demekki :)
Niye yalan söyleyip maaş saklıyosun madem öyle bi karar ver izin vermiyolar karışıyolar ama sözü başım üstüne bu ne perhiz ne lahana turşusu dicem anlar mısın onu bilemiyorumAilemin sözü başım üstüne Ojeli ejderha!!
O sizin sektörler!.. Bizde beyin olmadan kazanamıyorsun. Çalışacak kafa okadarBen de onu dmek istedim iste
Yok hayır gerçekten danışmak istedim ama hastalık düzeyine gelmiş kıskanç insanlar karşılaştım ne yapayım. Zorlukta çektim işsiz de kaldım ama şimdi rahatım. Emek olmadan yemek olmuyor. Ama kıskananlar sanıyor ki gökten zembille indim paranın içinde yüzüyorum falan.. Ne diyebilirim kiüfff. içim şişti son sayfaları okuyunca.
İlk okuyunca ailesi baskıcı diye üzülmüştüm ama kendisinin de ailesinden farkı yok.
Onu sevmem bunu sevmem. Onu yapmam. Boşa dememişler parayı kazanmak için değil ama harcamak için vizyon gerekir diye.
Ee napalım yani bize gönder biz harcayalım madem? Kaliteli para harcamak benden sorulur mesela :)
Bence konu sahibi birikim hastalarından, durumundan şikayetçi değil. konuyu da kıskançlık yorumlarını görüp ego şişirmek için açmış.
Yazdıklarını baştan bi oku bakalım o kafa çalışıyo muymuş not al yazarken ordan yürü tutmadı bu ablana ver hesabıO sizin sektörler!.. Bizde beyin olmadan kazanamıyorsun. Çalışacak kafa okadar
Ama beyin bedava.Olabilir. Muzun kilosu 10 TL. Oda parayla naparsın işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?