Parayla ne yapacağımı bilmiyorum. Kös kös oturuyorum ://

Ben olsam araba da alirim evde...

Hala birseyler kaliyorsa yardima muhtac birilere veririm..

Ayrica ailem tutucu diyorsunuz madem parayi onlara vermiyorsunuz gizliden bir ev veya araba alabilirsiniz...

Kendinize hobiler esinebilirsiniz. İş dışında zaman geçirebileceginiz. Bişeyler üretip bunların gelirleriyle haftada bir kimsesiz çocukları ziyaret edip sevindirebilirsiniz. Madden olmasada onlarla zaman geçirmek bile size iyi gelebilir.
Birkez giyip bir daha giymediginiz eşyaları ihtiyaç sahiplerine dağıtabilirsiniz.
Spora,yüzme kursuna vs yazılabilirsiniz. Ne bileyim konserlere vs göndermezler mi.

Giderli sen arabalardan anlıyor gibisin, benzin bu kadar pahalıyken elektrikli araba almak sence mantıklı mı sen olsan alır mısın mesela? Bozulunca ustası mustası parçası bulunuyor mu bu değişiklerin
Yedek parçada falan sıkıntı olmaz da Türkiye’de elektrikli araç eğer müstakil evin garajın yoksa bir ütopya. Hergün avm lere yada belli başlı benzin istasyonlarına gidip arabanı şarj etmen gerekecek en az 3 saat. Kim uğraşırki?

Allah hepimize böyle dert versin kızlarrrrr

ayrı eve çık bir kuruşun kalmaz ama en azından gonlunce gezer tozarsın tatile gidersin parayı kazanan sensıin ailene laf düşmez

Dışarı gezmeye falan gidiyor musunuz yani sosyal aktiviteniz nasıl? Birazını harcayın geri kalanı biriktirin işte. Kendinizi sosyal çevreden kısıtlamayın sonra çok pişman olursunuz. Birde araba almanıza karışmalarını anlamadım, ihtiyacınızsa alın sizde belli bir yaşa geldiyseniz bazı şeylerde ağırlığınızı koyun. Ailelere laf geçirmek zordur anlıyorum ama 6 gün çalışıyorsunuz güzel de maaşınız var, kendiniz için harcamak kesinlikle hakkınız.

bende senin gibiydim harcama dursun dediler harcamadim..
evlenmeden önce ev aldim... bi ay sorada evlendim...
şimdi koca harcattirmiyor.. arabamiz da var çok şükür..
5 bin maaşının bin iki bin lirayi harcayabilirsin.. 3-4 bini bankaya at. ev alirsin yada tatile çikarsin ailen tatil yapma deseler dinleme bu benim param sana ne oluyor de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…