O sizin sektörler!.. Bizde beyin olmadan kazanamıyorsun. Çalışacak kafa okadar
evlense koca harcatirmaz...Evlen. Kesin çözüm
oda iyi ama elekttrik çok gidiyo onda.. :) benzinli motorlu en iyisiElektrikli araba türkiyede pek tutulmadı. Zaten pek markada yok türkiyeye getiren. Toyota bile birkaç sene önce 150bin tlden piyasaya sürdüğü elektrikli araçlar tutulmayınca fiyatı 110bine çekmişti.
iyi bişey degil bu...Biriktir ileride kocanın eline topluca verirsin. O da gider lüks bir araç alıp kendi hayallerini gerçekleştirir.
Rahat batıyor . Sahisa.Ev al - Olmaz alıp napıcam ki?
Araba ? - Ailem izin vermiyor... bla bla..
Tatil ??- Ailem izin vermez.
Kitaplar & Hobiler ???- Ev kitap dolu
Ee ? 36 sayfa ne konuşuldu ne gibi öneri verildi acaba?
Aynen çünkü cimriHerkese herşey için laf yetiştirmişsin de çok olan paranı yardım için kullan diyenlere tek bişey yazmamışsın. Bence sen aileni dinle bütün paranı biriktir sonra mezara götürürsün
kinayeyide anlayamıyorsunuz kiİki universite kazandım. Fena sayilmicak derecelerle.. meslege baslamak icin de girdigim sinavlarin haddi hesabi yok. Ama burda sana bunu anlatmicam. Niye? Cunku muz olmus 10 tl!. Car car insanlara laf yetistirmeye calisacagina otur kendini yetistir biraz da her gune farkli sacma bi konuyla farkli bir baslikla gelme!
nerden almıştınızBekarken biriken paramla bir bahçe almıştım,eve sadece 3-4 km mesafede. Babam içine tek oda mutfak banyo bir ev yaptı,ekip dikiyor meyveleri sebzeleri organik organik biz de nasipleniyoruz. Yazın canım sıkıldıkça gidiyoruz piknik yapıyoruz kızım toz toprak oynuyor falan işte. Çevrede apartmanlar da yok parsel parsel bahçe,şehrin ortasında kır havası gibi.Aldığımda epey kelepirdi şimdi 200-300 bin eder zannımca daha da değerlenir çünkü şehrin ortasında.Yine de satmam bizim için değişiklik oluyor. Böyle bir şey satın alabilirsiniz mesela
Çok saçma gelebilir size ama benim için gerçek bir sorun.
5 bin TL maaşım var. Bekarım. Ailem biraz tutucu. Mesela araba alamıyorum. Tatile falanda izin vermezler İstemiyorlar. Paranı biriktir diyorlar harcama.
Biriktir biriktir ne yapıcam ben bu kadar parayı mezara mı götürücem
Haftanın 6 günü çalışıyorum. Zaten çok boş vaktim yok. Harcamam da pek olmuyor. Alışveriş deseniz herşeyim fazlasıyla var. Annem artık alma birşey diye kafamın etini yiyor Zaten aldığım şeylerin çoğuda etiketli yeni. Yada 1 defa giyip atmışımdır bir yere. Yani anlayacağınız alışverişten de artık soğudum. Herşeyim var ve zaten alsamda giymiyorum kullanmıyorum. Bir kıyafete takıyorum sürekli onu giyiyorum.
Çok sıkıldım param var ve harcayacak şey yok.
Biriktirmekten de sıkıldım.
Varmı beni anlayan birileri.
Ne yapsam bilmiyorum
???????????????????Beyin olmadan para kazanılmıyor be gülüm
kinayeyide anlayamıyorsunuz ki
sizin ve sizin gibi kafalara cevabım evet muzun kilosu 10 tl
anlayana!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?