bunun cevabını vermiştim. okuma zahmetine girmediğin ve sadece boşa çene çaldığın için kaçırmışsınKinayeyi iyi anlarım da ben sen şu ilk yazdığım mesajdaki telmihe cevap ver bakalım madem söz sanatları üzerinden artistlik yapiyorsun.
Ya fakesin. Konuların tutarsız. Ya da hesabı üç beş kişi kullanıyorsunuz. Ki bu da yasak. Hangisi?
Konyanerden almıştınız
bunun cevabını vermiştim. okuma zahmetine girmediğin ve sadece boşa çene çaldığın için kaçırmışsın
Kızım gibi ama yeğenim. Ablamın kızı
yaw he heSeni takip etmek zorunda mıyım? Egosantrik dönem.. kaç yaştı acabaaa?? Bi bak bakalım.
Baskaları hakkında öneriden bahsetmistin bir mesajında. Baskasını bile ben diliyle anlatmak.. 1. Tezimi destekler.. çene çalmak falan? Tam bir salon hanimefendisi..
Türkçe mealini ister bunun dicektim hakikaten anlamamış şimdi gördümSeni takip etmek zorunda mıyım? Egosantrik dönem.. kaç yaştı acabaaa?? Bi bak bakalım.
Baskaları hakkında öneriden bahsetmistin bir mesajında. Baskasını bile ben diliyle anlatmak.. 1. Tezimi destekler.. çene çalmak falan? Tam bir salon hanimefendisi..
Kız, kız zaten harcayacak yerim yok sıkıldım diyor sen paran bereketlenir diyorsun kızın başına daha çok dert açacaksın :)) ihtiyaç sahiplerine yardım etmek güzel düşünce yalnız.Bize gönder:))) Allah başka dert vermesin ne diyeyim.
Gerçekten ihtiyacı olanlara yardım et olmaz mı? Oturduğunuz yerde ihtiyaç sahibi olan birine bir koli yiyecek götürün mesela. Hem iyilik hem harcama. Hem paranız bereketlenir. Yada altına yatırın
Türkçe mealini ister bunun dicektim hakikaten anlamamış şimdi gördümbu sene tüm kafa nakli denemesi olcaktı parayı oraya gömsün en temizi hem bilime katkısı da olur biz de bu sefer güldürdü deriz arkasından
Bir ögrenci okutabilirsin. Barınaklara yardım yapabilirsin. Bu benim cok hassas oldugum bir konu. Sokak hayvanlarına mama ilac yardımı icin maddi destek verebilirsin.Çok saçma gelebilir size ama benim için gerçek bir sorun.
5 bin TL maaşım var. Bekarım. Ailem biraz tutucu. Mesela araba alamıyorum. Tatile falanda izin vermezler İstemiyorlar. Paranı biriktir diyorlar harcama.
Biriktir biriktir ne yapıcam ben bu kadar parayı mezara mı götürücem
Haftanın 6 günü çalışıyorum. Zaten çok boş vaktim yok. Harcamam da pek olmuyor. Alışveriş deseniz herşeyim fazlasıyla var. Annem artık alma birşey diye kafamın etini yiyor Zaten aldığım şeylerin çoğuda etiketli yeni. Yada 1 defa giyip atmışımdır bir yere. Yani anlayacağınız alışverişten de artık soğudum. Herşeyim var ve zaten alsamda giymiyorum kullanmıyorum. Bir kıyafete takıyorum sürekli onu giyiyorum.
Çok sıkıldım param var ve harcayacak şey yok.
Biriktirmekten de sıkıldım.
Varmı beni anlayan birileri.
Ne yapsam bilmiyorum
Öf cevir kazı yanmasın.Benim derdimde bu işte. Yazıyı okuduysanız mezarda mı yicem dedim. Napayım
Tekrar yineleyeyim o zaman. Teysze anne yarısıdır
Şuan hibrit arabalar var zaten Türkiye’de ben alırdım şahsen arabada yatırım sonuctaYok elektrikli arabalar çıkacakmış Yok o kadar para verilmez iş bilmem ne. Bende lanet olsun diyip vazgeçiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?