Parayla ne yapacağımı bilmiyorum. Kös kös oturuyorum ://

bunun cevabını vermiştim. okuma zahmetine girmediğin ve sadece boşa çene çaldığın için kaçırmışsın

bunun cevabını vermiştim. okuma zahmetine girmediğin ve sadece boşa çene çaldığın için kaçırmışsın

Seni takip etmek zorunda mıyım? Egosantrik dönem.. kaç yaştı acabaaa?? Bi bak bakalım.
Baskaları hakkında öneriden bahsetmistin bir mesajında. Baskasını bile ben diliyle anlatmak.. 1. Tezimi destekler.. çene çalmak falan? Tam bir salon hanimefendisi..

yaw he he

Türkçe mealini ister bunun dicektim hakikaten anlamamış şimdi gördüm bu sene tüm kafa nakli denemesi olcaktı parayı oraya gömsün en temizi hem bilime katkısı da olur biz de bu sefer güldürdü deriz arkasından

Kız, kız zaten harcayacak yerim yok sıkıldım diyor sen paran bereketlenir diyorsun kızın başına daha çok dert açacaksın :)) ihtiyaç sahiplerine yardım etmek güzel düşünce yalnız.

Yahu mevlanadan alintilar falan yapiyor hatun kültürlü anlıyor musun :) anlattığın karşıdakinin anladığı kadardır diyor ya toplaştık arkadaşlarla yaw he he" yi anlamaya çalışıyoruz ama bizim üstümüzde kaldı :)
Kazandıgi para normal bi para sartlara gore az bile ama zihniyet sıkıntılı.

Ben olsam kimseye bakmaz araba alırdım, hayallerimden birisi.
Hiç yapamayacak gibiyseniz, sürekli biriktirin bir ihtiyacınız yoksa kenarda arttıkça artsın bir gün illa ki ihtiyacınız olacak.
Yalnız para biriktireyim derken gençliği yaşamayı unutmayın, gezin tozun da :)

Bir ögrenci okutabilirsin. Barınaklara yardım yapabilirsin. Bu benim cok hassas oldugum bir konu. Sokak hayvanlarına mama ilac yardımı icin maddi destek verebilirsin.

Son bir sene içinde giymedigin kıyafetlerini topla giysi kutusuna at, ev al kendine sonra yerleş evine. Bana da ver Rabbim, amin

Bu hayata tekrar gelmeyeceksin. Bu yaşlarını tekrar yaşayamayacaksın. Hayatının kontrolünü eline al. 70 yaşına gelip geriye baktığında keşkeler içinde yüzerken bulacaksın kendini

Böyle saçma bir konu ilk gördüm. Paran çoksa çocuk esirgeme kurumuna bağış yap sevap işlersin. Yardıma muhtaç o kadar fazla devlet okulu var ki yeri geliyor boya alamıyorlar onlara yardım edebilirsiniz. Madem o kadar çok kıyafet parfümün var. Al sana para harcayarak yer.

3-5 tane kiyafeti evirip cevirip giyiyorum Allah sizede daha cok versin (banada versin amin)başka dert vermesin ne diyelim... kimsesiz cocuklara yardim yapin bence

Evlen ve kira ver bak bakalim 1 kuruş kaliyor mu o paradan. Para biriktirdiysen ilk önce ev al yada herhangi bir yatirim vs. Evin varken evlenirsen o para seni evlenince sikintiya sokmaz rahatlikla yeter diye düsünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…