Parayla ne yapacağımı bilmiyorum. Kös kös oturuyorum ://

Evlenirsin
Çoluk çocuğun olur
Tutar iyi okullarda okutacağım dersin
Okul parası aylık 5000
Haberin olsun da sen yinede biriktir
İhtimaller ihtimaller .. .Öylede yaşanmıyor.
Rıza göstermezler ayrı eve asla

Valla çat diye gidip araba ya da ev alın,kimseye de söylemeyin arabayı kapıda evin anahtarını da elinizde görsünler

Benim ev kredisi çocuğun özel okulu derken maaşımın büyük kısmı gidiyor bazen geriye bi miktar kalıyor alışverişi sevmem,eşim olmadan gezmeyi de sevmem dolayısıyla ben de harcayacak yer bulamayabiliyorum,doğru birikim hesabına gönderiyorum parayı,benim olayım beni yetiştiren ailemin yeme dışında harcanan bütün parayı gereksiz görmesi,birebir onlara benziyorum,ben de cimri olabilirim emin değilim

Ama biriktirdim birde yıllardır. Şuan çok bence kaç yüz bin oldular. Napıcam yani biriktir biriktir
Ev al.
Ben de iş hayatına başladığımdan beri biriktiriyorum. Yaşıma göre inanılmaz bir birikimim var. Hiç de rahatsız etmedi beni bankadaki param, o ayrı. Kafama göre bir ev bulursam alacağım, planım o.

He bir de, sokak hayvanlarına mama alıp dağıt. O kadar mutlu oluyorlar ki hayvancağızlar. Hobimdir.

Öğrenci okutun? Ben 5000 maaş alsam 500üde 5 öğrenci okuturdum. Maneviyatı paha biçilemez.

Merhaba ben sizi abd'de hemşire olarak biliyorum yanılıyor muyum? Evi tr den mi alacaksınız abd'den mi? Benim abd'ye ilgim var oradaki evler bana daha hesaplı ve yaşanabilir geliyor. burada kiytirik apartman dairesine 500bin verebiliyoruz. Tabii tl=dolar iliskisini göz önüne almadim alım gücüne göre abd daha uygun geliyor bana

Son düzenleme:
Ev al peşinat öde gerisini taksitlendir kalanı da yeter sana sadece şimdiyi degil ileriyi düşün yaşlanmayı çoluk çocuğu kiraya verirsin noldum deme nolcem de

Her ay çocuk esirgeme ve huzurevine yardımda bulunsan çok iyi olur yaşlılara çocuklara hediyeler al onlara ver

Abd'den alacağım.
Doğru hatırlıyorsunuz.

Orası öyle. Herkes para para diyor işte de ben içimde bunu yaşıyorum napıyım. (ayrıca çocuk benim değil ablamın kızı)
O zaman yatırım için 1+1 ev alıp yatırım yapın bi takside girin gezme hevesi de yok nasılsa hem aile sözü ezilmemiş olur hem kendinize iyilik etmiş olursunuz ayrıca hesabın çoklu kullanılması yasak bildiğim kadarıyla

Ama biriktirdim birde yıllardır. Şuan çok bence kaç yüz bin oldular. Napıcam yani biriktir biriktir
5bin tl maasla ( yillar icinde de zamlandigini dusunursek) nasil kac yuz bin tl birikim yaptigini aciklar misin anlayamadim o kısmi?? Kac yildir biriktiriyorsun? Kurus harcamayıp dovize yatirsan bile kac yuz bin etmez yani.

En iyi yatırım ev dir yada arsa
Hep böyle kalacak değil hastalık var işsizlik var yaşlılık var ilerisi için yatırım mutlaka yap
Büyük çoğunluk mal varlığı erkeğin üstündedir bu defa bir kadının yani senin üstüne olsun

Sence sen hayatı yaşıyor musun? Zevk aldığın hiçbir şey yok mu? Bu devirde her şey para demek. Millet iki maaşla zor geçiniyor. Fatura, kira derdin yok anlaşılan yoksa aman aman bir para değil. Yanlış anlama küçümsedigimden degil. Mutlu et kız kendini hayat kısa. Ben burs veririm genelde. Yavrucaklar sevinsin biz de zor okuduk be...
Birikmiş param olsa net önce ev alırım sonra da yurt dışına giderim. Ülkemiz çok güzel. Bir gezsen Muğla, Fethiye, Bodrum vs. hep gezmek istersin demedi deme.

Bir sürü verimli tavsiye gelmiş
Burs vermek, hayvan barınakları

Ne düşünüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…