İhtimaller ihtimaller .. .Öylede yaşanmıyor.Evlenirsin
Çoluk çocuğun olur
Tutar iyi okullarda okutacağım dersin
Okul parası aylık 5000
Haberin olsun da sen yinede biriktir
Rıza göstermezler ayrı eve aslaAyrı eve çıkıp kendi ayaklarınızın üzerinde durma vaktiniz gelmiş de geçiyor bile. Çalışıp kazandığınız parayı istediğiniz gibi harcayın. Küçük bir ev tutun kafanıza göre eşya alın dekore edin. Araba alın özgürlüğün dibine vurun. Annenize de aylık belli miktar para verin o kendisi biriktirsin kafanızın etini de yemez bu şekilde. Siz o evde durduğunuz sürece çocuk gibi görüyorlar o şekilde kısıtlamaya çalışıyorlar. Yetişkin bir birey olduğunuzu kendinize ve ailenize kanıtlamanızın vakti gelmiş bence.
Ev al.Ama biriktirdim birde yıllardır. Şuan çok bence kaç yüz bin oldular. Napıcam yani biriktir biriktir
Merhaba ben sizi abd'de hemşire olarak biliyorum yanılıyor muyum? Evi tr den mi alacaksınız abd'den mi? Benim abd'ye ilgim var oradaki evler bana daha hesaplı ve yaşanabilir geliyor. burada kiytirik apartman dairesine 500bin verebiliyoruz. Tabii tl=dolar iliskisini göz önüne almadim alım gücüne göre abd daha uygun geliyor banaEv al.
Ben de iş hayatına başladığımdan beri biriktiriyorum. Yaşıma göre inanılmaz bir birikimim var. Hiç de rahatsız etmedi beni bankadaki param, o ayrı. Kafama göre bir ev bulursam alacağım, planım o.
Ev al peşinat öde gerisini taksitlendir kalanı da yeter sana sadece şimdiyi degil ileriyi düşün yaşlanmayı çoluk çocuğu kiraya verirsin noldum deme nolcem deÇok saçma gelebilir size ama benim için gerçek bir sorun.
5 bin TL maaşım var. Bekarım. Ailem biraz tutucu. Mesela araba alamıyorum. Tatile falanda izin vermezler İstemiyorlar. Paranı biriktir diyorlar harcama.
Biriktir biriktir ne yapıcam ben bu kadar parayı mezara mı götürücem
Haftanın 6 günü çalışıyorum. Zaten çok boş vaktim yok. Harcamam da pek olmuyor. Alışveriş deseniz herşeyim fazlasıyla var. Annem artık alma birşey diye kafamın etini yiyor Zaten aldığım şeylerin çoğuda etiketli yeni. Yada 1 defa giyip atmışımdır bir yere. Yani anlayacağınız alışverişten de artık soğudum. Herşeyim var ve zaten alsamda giymiyorum kullanmıyorum. Bir kıyafete takıyorum sürekli onu giyiyorum.
Çok sıkıldım param var ve harcayacak şey yok.
Biriktirmekten de sıkıldım.
Varmı beni anlayan birileri.
Ne yapsam bilmiyorum
Her ay çocuk esirgeme ve huzurevine yardımda bulunsan çok iyi olur yaşlılara çocuklara hediyeler al onlara verÇok saçma gelebilir size ama benim için gerçek bir sorun.
5 bin TL maaşım var. Bekarım. Ailem biraz tutucu. Mesela araba alamıyorum. Tatile falanda izin vermezler İstemiyorlar. Paranı biriktir diyorlar harcama.
Biriktir biriktir ne yapıcam ben bu kadar parayı mezara mı götürücem
Haftanın 6 günü çalışıyorum. Zaten çok boş vaktim yok. Harcamam da pek olmuyor. Alışveriş deseniz herşeyim fazlasıyla var. Annem artık alma birşey diye kafamın etini yiyor Zaten aldığım şeylerin çoğuda etiketli yeni. Yada 1 defa giyip atmışımdır bir yere. Yani anlayacağınız alışverişten de artık soğudum. Herşeyim var ve zaten alsamda giymiyorum kullanmıyorum. Bir kıyafete takıyorum sürekli onu giyiyorum.
Çok sıkıldım param var ve harcayacak şey yok.
Biriktirmekten de sıkıldım.
Varmı beni anlayan birileri.
Ne yapsam bilmiyorum
Merhaba ben sizi abd'de hemşire olarak biliyorum yanılıyor muyum? Evi tr den mi alacaksınız abd'den mi? Benim abd'ye ilgim var oradaki evler bana daha hesaplı ve yaşanabilir geliyor. burada kiytirik apartman dairesine 500bin verebiliyoruz. Tabii tl=dolar iliskisini göz önüne almadim alım gücüne göre abd daha uygun geliyor bana
O zaman yatırım için 1+1 ev alıp yatırım yapın bi takside girin gezme hevesi de yok nasılsa hem aile sözü ezilmemiş olur hem kendinize iyilik etmiş olursunuz ayrıca hesabın çoklu kullanılması yasak bildiğim kadarıylaOrası öyle. Herkes para para diyor işte de ben içimde bunu yaşıyorum napıyım. (ayrıca çocuk benim değil ablamın kızı)
5bin tl maasla ( yillar icinde de zamlandigini dusunursek) nasil kac yuz bin tl birikim yaptigini aciklar misin anlayamadim o kısmi?? Kac yildir biriktiriyorsun? Kurus harcamayıp dovize yatirsan bile kac yuz bin etmez yani.Ama biriktirdim birde yıllardır. Şuan çok bence kaç yüz bin oldular. Napıcam yani biriktir biriktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?