Parça parça güzel bütün olarak çirkinmişim

Sanki parça parça siz zevkinize göre seçtiniz ağzınızı,burnunuzu.daha ne kadar saçmalayabilir insanlar diyorum.hergün hayret edici şeyler okuyorum burda.boşver arkadaşım.bütün olarak güzel durmak için böyle gereksiz insanlardan kurtulacaksın.herkes kendini sevsin,beğensin o yeter.

Yok ben sormadım kendisi durup dururken söyledi.biraz değişik bi arkadaş zaten.bütün olarak çirkin diyen pek çıkmaz bana.çok moralim bozuldu.bozuntuya vermedim doğrudur dedim güldüm geçtim

kendini bi halt sanan tipsizin biridir takılma. bu tipler herkesi kendilerine bakar sanıp eleştirirler akılları fikirleri kadınların dış görünüşleri bence o adamdan uzak dur sığ biri baya.

nasıl bir fantazisi varmış o arkadaşın nasıl bir gözle bakmış çok enteresan gerçekten

Yani kaşın gözün ağzın burnun güzel olup da çirkin olmak mümkün mü bunu merak ettim.nere kötüdür mesela?hayır cildim de ışıl ışıl.neye göre oluyor bu bütün güzellik
Parça bütün meselesi var bana göre. Beğendiğim bir ünlü var bende onun için tek tek kaşına gözüne dudağına vs baktığımda güzel değil ama kendi çok yakışıklı demişimdir. Aynı şekilde yüzünün ayrıntıları kusursuz olup kendini güzel bulmadığım insanlarda oluyor.

İyi de seni niye ilgilendiriyor güzel olsam sana mı bakacam,de
Bana da sürekli çirkin demişlerdir şimdiki aklım olsa böyle söylerdim

Onun sizi parça parça incelemesi,
Sizinde bize "ne yapabilirim bütün olarak güzel olmak için bilmiyorum ki." diye sormanız ilginç.

Kendini ifade ediş biçimi kötü olsa da demek istediğini anladım ben ama kimse sorulmadan fikir belirtmemeli bu konularda bence. Şu ki kimisinde kusurlar vardır ama bütünde güzel durur. Kimisi de tek tek bakıldığında düzgün ama bir arada çok çekici olmaz. Sertap E. mesela hep böyle gelmiştir bana. Madonna nın da ön dişleri ayrık ama bütünde kötü görünmüyor gibi gibi.

Benimde tek tek kusur sayılacak özelliklerim var, ön dişlerim ayrık, çillerim var ama kimse bana bunları kusur olarak söylemedi bugüne kadar. Hatta sana yakışıyor dediler, ama kimsenin ne dediğini umursamam ben bu konularda.

Adam sizi toplama bilgisayar sandı herhalde. Değişik. Cidden merak ettim parçaları güzel ama bütünü çirkin nasıl oluyor ? Resminizi atar mısınız?

Öyle insanlar var.Tek tek bakildiginda yüz hatlari cok düzgün olan fakat bir bütün olarak ayni hisssi vermeyen kisilere rastladim ben.Ayni sekilde yüz hatlari cok düzgün olmayip bütün olarak bakildiginda cok güzel insanlarin oldugu gibi.

Konu sahibi eger kendisi böyle bir soru yöneltmediyse gereksiz bir aciklama olmus bence.

Bütün olarak güzel olman için bir şey yapman gerekmiyor o arkadaşının parçalar bir araya gelince ne kadar yakışıklı acaba kendi de onu sorgulasın.

Bu durum düzelmez mi peki

Ben de öyleyim kaşım gözüm burnum ağzım olması gerektiği gibi güzel hatta çok düzgün hepsi şurası yamuk diyebileceğim bi yer yok ama bütün olarak bakınca çok güzel gelmiyor sıradan yani. Dikkat çekici bir şeyin yok normalsin demek istemiş bence. Mesela burnu yamuk olan ama gözleri yeşil olan biri benden daha dikkat çekici olabilir

Her guzelin bir kusuru vardır gelgelelim birii burnunu begense biri begenmeyecek biri dudagini begense biri begenmeyecek oyun hamuru gibi kendinimi degistirceksin surekli onemli olan senin kendini ne kadar sevdigin.. he de gec. Dış vitrin gelip gecici ayrıca.

Kenan imirzalıoglunu begenemiyorum valla goreceli bir aciklama yapmış oldum.

Bunu da duydum ya ne diyim artık bilemiyorum. Bir insanı parça parça incelemek hiç aklıma gelmemişti . Manyak mı kendisi ?
Bu saçma salak tespitin özgüvenine etki etmesine izin verme sakın . Eminim ki gayet güzelsindir . Bunu sana söyleyen dengesiz dönsün kendini incelesin parça parça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…