- 19 Kasım 2018
- 1.802
- 1.432
- 83
- Konu Sahibi dangerousangel
-
Bu soruyu sormakta ciddi misin?ne yapabilirim bütün olarak güzel olmak için bilmiyorum ki.
Yok ben sormadım kendisi durup dururken söyledi.biraz değişik bi arkadaş zaten.bütün olarak çirkin diyen pek çıkmaz bana.çok moralim bozuldu.bozuntuya vermedim doğrudur dedim güldüm geçtim
Parça bütün meselesi var bana göre. Beğendiğim bir ünlü var bende onun için tek tek kaşına gözüne dudağına vs baktığımda güzel değil ama kendi çok yakışıklı demişimdir. Aynı şekilde yüzünün ayrıntıları kusursuz olup kendini güzel bulmadığım insanlarda oluyor.Yani kaşın gözün ağzın burnun güzel olup da çirkin olmak mümkün mü bunu merak ettim.nere kötüdür mesela?hayır cildim de ışıl ışıl.neye göre oluyor bu bütün güzellik
Adam sizi toplama bilgisayar sandı herhalde. Değişik. Cidden merak ettim parçaları güzel ama bütünü çirkin nasıl oluyor ? Resminizi atar mısınız?
Merhaba az önce normal bi erkek arkadaşım bana gözümün burnumun dudağımın güzel olduğunu ama biraraya gelince güzel durmadığını söyledi.çok şaşırdım ilk defa böyle bişey söyledi biri bana çok üzüldüm.ne yapabilirim bütün olarak güzel olmak için bilmiyorum ki.
Bu durum düzelmez mi pekiÖyle insanlar var.Tek tek bakildiginda yüz hatlari cok düzgün olan fakat bir bütün olarak ayni hisssi vermeyen kisilere rastladim ben.Ayni sekilde yüz hatlari cok düzgün olmayip bütün olarak bakildiginda cok güzel insanlarin oldugu gibi.
Konu sahibi eger kendisi böyle bir soru yöneltmediyse gereksiz bir aciklama olmus bence.
Bu durum düzelmez mi peki
o konuya nereden geldiniz, durduk yere mi söyledi, amaç ne ola ki yani?
kendisi de bir kenan imirzalıoğlu efendime söyleyeyim bir kıvanç tatlıtuğ mu? ki öyle bile olsa size kusur bulabilir anlamına gelmez bence de.
keşke siz de ona bütün olarak insan olmadığınızı söyleseydiniz
Alternatif koydum, KıvançKenan imirzalıoglunu begenemiyorum valla goreceli bir aciklama yapmış oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?