- Konu Sahibi dangerousangel
-
Duygularıma tercüman oldunuz
harika. sesli güldüm :))Ağzım olan parçayla sana "defol" diyorum
Eğer beynin(?) olan parçayla algılayamazsan ayağım olan parçayla tekme atıcam de
Katılıyorum.mesela bana çok bariz olmadıkça kimse çirkin gelmez herkes güzel gelirAdam Geştalt kuramına muhalefet.
Gestalt psikolojisinin temelini oluşturan yasa Pragnanz yasasıdır. Bu yasanın ana metodu ise; “her psikolojik olayda anlamlı, tam ve basit olma eğilimi vardır.” ilkesidir. Eğer ki öğrenme sürecinde bir karışıklık ve dengesizlik varsa Pragnanz yasası bunu düzenler basit ve anlaşılır hale getirerek öğrenmeyi kolaylaştırır. Çevredeki karışıklık bize bir basitlik içindeki örgütlenme ile görünür. Bir ağaca baktığımızda çok sayıda ve karmaşık bir yapısı vardır. Dalları, yaprakları, çiçekleri iç içe geçmiştir ama biz o ağaca baktığımız zaman o ağacı bir bütünlük içinde algılar ve onu basitleştiririz (Yüzgeç ve Aslan, 2012)
Yok ben sormadım kendisi durup dururken söyledi.biraz değişik bi arkadaş zaten.bütün olarak çirkin diyen pek çıkmaz bana.çok moralim bozuldu.bozuntuya vermedim doğrudur dedim güldüm geçtim
Kendisi güzellik jürisi miymişMerhaba az önce normal bi erkek arkadaşım bana gözümün burnumun dudağımın güzel olduğunu ama biraraya gelince güzel durmadığını söyledi.çok şaşırdım ilk defa böyle bişey söyledi biri bana çok üzüldüm.ne yapabilirim bütün olarak güzel olmak için bilmiyorum ki.
Ay ne demek ne yapabilirim? Tabiki de hicbir şey.Merhaba az önce normal bi erkek arkadaşım bana gözümün burnumun dudağımın güzel olduğunu ama biraraya gelince güzel durmadığını söyledi.çok şaşırdım ilk defa böyle bişey söyledi biri bana çok üzüldüm.ne yapabilirim bütün olarak güzel olmak için bilmiyorum ki.
Yani kaşın gözün ağzın burnun güzel olup da çirkin olmak mümkün mü bunu merak ettim.nere kötüdür mesela?hayır cildim de ışıl ışıl.neye göre oluyor bu bütün güzellik
Sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Arkadaşınız otursun yürekten bir tövbe etsin. Ne biçim bir değerlendirme bu. Hem onun ne haddine yaratılanla ilgili böyle iğrenç bir fikir beyan etmekMerhaba az önce normal bi erkek arkadaşım bana gözümün burnumun dudağımın güzel olduğunu ama biraraya gelince güzel durmadığını söyledi.çok şaşırdım ilk defa böyle bişey söyledi biri bana çok üzüldüm.ne yapabilirim bütün olarak güzel olmak için bilmiyorum ki.
ne yapabilirim bütün olarak güzel olmak için bilmiyorum ki.
Beyninin güzel olduğunu ancak onun kafatasında güzel durmadığını söyleyin sizde.
Yani kaşın gözün ağzın burnun güzel olup da çirkin olmak mümkün mü bunu merak ettim.nere kötüdür mesela?hayır cildim de ışıl ışıl.neye göre oluyor bu bütün güzellik
Ay kusura bakmayın ama güldüm vallaMerhaba az önce normal bi erkek arkadaşım bana gözümün burnumun dudağımın güzel olduğunu ama biraraya gelince güzel durmadığını söyledi.çok şaşırdım ilk defa böyle bişey söyledi biri bana çok üzüldüm.ne yapabilirim bütün olarak güzel olmak için bilmiyorum ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?